Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Breda - Grand Theatre

Datum: woensdag 24 januari 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Enrico Damino (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Grand Theatre, Van Coothplein 17b, 4811 NC BREDA

Fotografie                       Nico Hermans – PhotoGraphix – Breda

 

BitterBallenBorrel Breda

BitterBallenBorrel Breda is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft” bij Grand Theatre Breda het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 


ProgrammaBitterBallenBorrel Breda

17.00 uur start Netwerken met ballen
18.00 uur
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur “Het Bedrijf”
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen met beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

BitterBallenBorrel Breda nieuwjaarsborrel

in2itive

Als webdevelopment service bureau specialiseert in2itive zich in het bouwen, onderhouden optimaliseren en migreren van uw online platform(en).

Wij bieden oplossingen voor zowel B2B als B2C klanten met als doel ons op te stellen als uw technische partner voor langere termijn. Wij gebruiken verschillende CMS platformen en kiezen altijd in overleg met u de juiste oplossing!

Onze oplossingen zijn modulair en schaalbaar zodat u altijd verder kunt ontwikkelen in de toekomst zodra uw bedrijf klaar is voor de volgende stap. Presentatie websites, corporate websites, e-commerce webshops, e-ticketing platformen en e-learning platformen zijn een greep uit de systemen die wij gebouwd hebben voor onze partners.

Bent u op zoek naar advies, of weet u al precies wat u wilt? Wij komen graag langs om u en uw bedrijf te leren kennen tijdens een vrijblijvende consulting sessie!

BitterBallenBorrel in2itive Dave Koekebacker

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Breda verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Koetshuis van Anneville

Historie, rust en natuur.

Maak kennis met het Koetshuis van Anneville, een mooie klassieke locatie met korte maar rijke geschiedenis voor (bijna) al uw bijeenkomsten. Het Koetshuis  van Anneville  is, zoals de naam al suggereert, het oude Koetshuis  op het landgoed Anneville in Ulvenhout dat  in 1851 gesticht is. Het Koetshuis in de huidige vorm dateert uit 1898.

Naast particuliere woning is het landhuis ook nog gebruikt als Hotel, trainingscentrum en is het zelfs even residentie geweest van Hare Majesteit Koningin Wilhelmina. De familie de Constant Rebecque, eigenaar van Anneville, woont nog steeds op het landgoed. De exploitatie van het Koetshuis is ook in handen van de familie  de Constant Rebecque.

Hier, temidden van lanen en weilanden, werken Jan en zijn broer Wim de Constant Rebecque samen aan het slagen van uw bijeenkomst, of het nu een zakelijke of particuliere gelegenheid is.

 

BitterBallenBorrel Breda Koetshuis Anneville

 

beUnited DinerbeUnited Diner bitterballenborrel 24 januari (2)

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Reserveren voor het beUnited diner is uiterlijk tot dinsdag 22 januari 13.00 uur mogelijk.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via breda@bitterballenborrel.nl

Parkeren is mogelijk op de diverse parkeerplaatsen in de directe omgeving!

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemers-vereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Breda wordt georganiseerd in samenwerking met:

Grietje Braaksma Enrico Damino Nico Hermans Gertie Kepser  Lizette de Vries
BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel BitterBallenBorrel Stee magazine voor stedelijk west-brabant nr 7 BitterBallenBorrel NICO HERMANS PhotoGraphix itterBallenBorrel Kepser advies gertie kepser BitterBallenBorrel Talent vertaler

Locatie

Grand Theatre
Van Coothplein 17b
4811 NC , BREDA

Grand Theatre Breda is weer geopend voor het publiek!

Het prachtige rijksmonument dat diende als theater en bioscoop is sinds 2015 in gebruik als boekhandel. Het Grand Theatre is het Huis van verhalen. Immers, iedere tegel, iedere decoratie, iedere steen heeft zijn eigen verhaal en is te herkennen als Jugendstill of Art-Deco.

Van Cooth gaf het gebouw aan de inwoners van Breda, nu is het gebouw weer voor iedereen toegankelijk en wordt met de nieuwe invulling zijn gedachte geëerd.

Denk dan eens aan het Grand Theatre voor ontbijten, een kopje koffie of thee, een (bedrijfs)lunch, (bedrijfs)borrel. Voor hele grote of juist hele kleine gezelschappen bent u welkom in het Grand Theatre en vertel ons vooral uw verhaal!

BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel

Kaart wordt geladen...