Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Breda - Grand Theatre

Datum: donderdag 22 maart 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Enrico Damino (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Grand Theatre, Van Coothplein 17b, 4811 NC BREDA

Fotografie                       Nico Hermans – PhotoGraphix – Breda

 

BitterBallenBorrel Breda

BitterBallenBorrel Breda is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft” bij Grand Theatre Breda het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 


ProgrammaBitterBallenBorrel Breda team

17.00 uur start Netwerken met ballen
18.00 uur ART BREDA 
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Ondernemen is Entertainen
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen met beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

ART BREDA

Erik Hermida, organisator van de kunst- en antiekbeurs ART BREDA zal een inkijkje geven in wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van dit  belangrijke culturele  evenement. Hoe komt een dergelijk groot evenement tot stand, waarom is gekozen voor Breda, hoe wordt het gefinancierd en welke bedrijven en instellingen uit de regio Brabant zijn er bij betrokken. Naast ART BREDA organiseert zijn bureau Onderneming & Kunst in Amsterdam nog 2 andere kunstbeurzen: de KunstRAI & First Art Fair.

 

ART BREDA 19-22 APRIL IN BREEPARK

Geniet van kunst, antiek en design uit de collecties van befaamde kunst- en antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst uit Nederland, België en Duitsland.

Na drie edities op het Chasséveld en één in het voormalig Breda´s Museum verhuist ART BREDA in 2018 naar de gloednieuwe evenementenhal Breepark. Er is gratis parkeergelegenheid voor bezoekers en op de terrassen en in het beursrestaurant kunnen de kunstliefhebbers tijdens hun bezoek ook culinair op hoog niveau genieten.

In een aantrekkelijke ambiance tonen specialisten op het gebied van oude kunst, antiek, juwelen en specialisten onder meer op het gebied van Art Nouveau, aziatica, uurwerken, etnografica, ikonen, tapijten, kaarten en prenten. Galerieën voor hedendaagse kunst brengen een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en van jong talent.

 

Voor alle bezoekers van BitterBallenBorrel Breda op 22 maart zijn er vrijkaarten ( t.w.v. € 15 p.p.) voor ART Breda

 

BitterBallenBorrel Art Breda Breepark

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Breda verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Ondernemen is Entertainen

Waar het vroeger misschien alleen nog ging om een ‘leuk feestje’ is een event nu bij uitstek hét live communicatiemiddel om bij te dragen aan het realiseren van de doelen binnen uw organisatie.

Bij Magna Events snappen we dat en helpen we u graag op een persoonlijke manier om uw evenement zo doeltreffend mogelijk te laten zijn. Met onze jarenlange ervaring en creativiteit zorgen wij ervoor dat zowel de inhoud als de organisatie aan uw wensen voldoet en tot in de puntjes geregeld is. Zo kunt u met uw personeel, relaties of andere dierbaren genieten van een evenement zonder zorgen.

Met een event wordt ondernemen niet alleen leuker, maar ook doeltreffender!

BitterBallenBorrel Magna Events Breda

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel Breda beunited diner maart 2018

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Reserveren voor het beUnited diner is uiterlijk tot dinsdag 20 maart mogelijk.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via breda@bitterballenborrel.nl

Parkeren is mogelijk op de diverse parkeerplaatsen in de directe omgeving!

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemers-vereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Breda wordt georganiseerd in samenwerking met:

Grietje Braaksma Enrico Damino Nico Hermans Gertie Kepser Jacqueline Koole
BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel BitterBallenBorrel Stee magazine voor stedelijk west-brabant nr 7 BitterBallenBorrel NICO HERMANS PhotoGraphix itterBallenBorrel Kepser advies gertie kepser BitterBallenBorrel Executive home rentals Jacqueline Koole

Locatie

Grand Theatre
Van Coothplein 17b
4811 NC , BREDA

Grand Theatre Breda is weer geopend voor het publiek!

Het prachtige rijksmonument dat diende als theater en bioscoop is sinds 2015 in gebruik als boekhandel. Het Grand Theatre is het Huis van verhalen. Immers, iedere tegel, iedere decoratie, iedere steen heeft zijn eigen verhaal en is te herkennen als Jugendstill of Art-Deco.

Van Cooth gaf het gebouw aan de inwoners van Breda, nu is het gebouw weer voor iedereen toegankelijk en wordt met de nieuwe invulling zijn gedachte geëerd.

Denk dan eens aan het Grand Theatre voor ontbijten, een kopje koffie of thee, een (bedrijfs)lunch, (bedrijfs)borrel. Voor hele grote of juist hele kleine gezelschappen bent u welkom in het Grand Theatre en vertel ons vooral uw verhaal!

BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel

Kaart wordt geladen...