Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Breda - Grand Theatre

Datum: donderdag 24 mei 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Enrico Damino (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Grand Theatre, Van Coothplein 17b, 4811 NC BREDA

Video                             © AVemotion Audio Video Productions | Tilburg | Peter van Doren

 

BitterBallenBorrel Breda

BitterBallenBorrel Breda is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft” bij Grand Theatre Breda het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 


ProgrammaBitterBallenBorrel Breda

17.00 uur start Netwerken met ballen
18.00 uur De Oranjeboom – het industriële verleden van Breda
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur mooiSTOER
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen met beUnited Diner

 

– ervaar de gratis Stoel massage van Harmonic Touch

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

Creatiever & Productiever door Ontspanning

Ook benieuwd hoe u uw medewerkers creatief, energiek, productief en ontspannen kunt houden? Door dagelijks in dezelfde houding te zitten en hetzelfde werk te doen ontstaat er een routine. Dit werkt belemmerend en om dit te voorkomen, kunt u uw medewerkers regelmatig een korte stoelmassage op kantoor aanbieden. Met een luisterend oor, een frisse blik en een powermassage sturen we medewerkers met een positievere mindset terug naar de werkplek. Als dit op regelmatige basis wordt aangeboden, zal u het verschil al op korte termijn waarnemen.

Op de aankomende BitterBallenBorrel, nodig ik u uit voor een gratis stoelmassage zodat u het zelf kunt ervaren. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten.

BitterBallenBorrel Harmonic Touch Jacqueline Tak

 

De Oranjeboom

het industriële verleden van Breda

Historicus Frans Gooskens, redactievoorzitter van De Oranjeboom, zal ingaan op het industriële verleden van Breda. Tussen 1860 en 1960 explodeert Breda op meerdere fronten. De bevolking stijgt van 13.000 naar 120.000. De katholieke kiezers gaan de gemeenteraad lang domineren. De vestingwerken rond de stad verdwijnen en industrieën vestigen zich op de vrijgekomen ruimte. Denk aan bedrijven als drop-en pepermuntfabriek de Faam, ijzergieterij de Etna en bierbrouwerij de Drie Hoefijzers.

Centraal in zijn verhaal staat Frans Klep, de directeur van de ijzergieterij de Etna. Frans Klep bouwt na 1875 het familiebedrijf uit tot een ijzergieterij, die de hele Nederlandse markt bedient. De andere hoofdpersoon is de Amsterdamse advocaat en politicus Jacob-Willem van den Biesen. Over een mogelijk huwelijk van twee van hun kinderen wordt meer dan een jaar onderhandeld door de vaders. Frans Gooskens zal deze onderhandelingen gebruiken om het Breda van rond 1900 breed in beeld te brengen.

De Oranjeboom brengt ieder jaar een jaarboek uit met 7 tot 11 bijdragen over de geschiedenis van Breda en de Baronie. In het jaarboek 70 staan de Bredase ondernemers centraal. Het volgende jaarboek staat ook al weer in de steigers en zal gaan over de relatie tussen Breda en defensie. Breda heeft immers een lang verleden als garnizoensstad.

BitterBallenBorrel Breda De oranjeboom Frans Gooskens

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Breda verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

mooiSTOER

Meubels & projecten op maat voor binnen & buiten

mooiSTOER werd in 2009 opgericht door meubelmaker & interieurbouwer Allard Hahn met als doel klanten te voorzien van mooie stoere houten producten.

Allard werkt met stoer hout, voornamelijk Douglas, eiken en FSC hardhout, waardoor de producten die stoere look krijgen. Allard hecht veel waarde aan het werken met duurzaam hout. mooistoer.nl is een label voor hout, interieur en outdoor producten en halffabricaat van outdoor producten zoals de merken Dometic en Zarges kisten en trappen en tevens ook verkooppunt van Mepal rösti servies, geschikt voor op maat gemaakt interieurs  van 4×4 auto’s en campers.

Ook is mooistoer.nl een bedrijf voor gevarieerde interieurprojecten zoals winkelinterieurs en kasten voor bedrijven en verzorgt voor winkels een geheel nieuw interieur of alleen kleine aanpassingen voor een betere winkelbeleving van de klant, maar zeer zeker ook voor de winkelier. Daarnaast ook in te schakelen als ondersteuning voor grotere projecten. Ben je bijvoorbeeld eigenaar van meerdere winkels en zoek je een voorwerp dat in elk filiaal geplaatst moet worden?  Dan kan mooiSTOER  je helpen.

BitterBallenBorrel MooiStoer Allard Hahn

 

NATAFELENmenu natafelen BiterBallenBrorel Bredagrand theatre

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken… Zie hiernaast het menu, vegetariërs krijgen gegrilde aubergine en courgette i.p.v. gyros.

Reserveren voor het beUnited diner is uiterlijk tot woensdag 22 mei mogelijk.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via breda@bitterballenborrel.nl

Parkeren is mogelijk op de diverse parkeerplaatsen in de directe omgeving!

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers.

Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio/stad, BitterBallenBorrel Breda wordt georganiseerd door en in samenwerking met:

Grietje Braaksma Enrico Damino Nico Hermans Gertie Kepser Jacqueline Koole
BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel BitterBallenBorrel Stee magazine voor stedelijk west-brabant nr 8 BitterBallenBorrel NICO HERMANS PhotoGraphix itterBallenBorrel Kepser advies gertie kepser BitterBallenBorrel Executive home rentals Jacqueline Koole

Locatie

Grand Theatre
Van Coothplein 17b
4811 NC , BREDA

Grand Theatre Breda is weer geopend voor het publiek!

Het prachtige rijksmonument dat diende als theater en bioscoop is sinds 2015 in gebruik als boekhandel. Het Grand Theatre is het Huis van verhalen. Immers, iedere tegel, iedere decoratie, iedere steen heeft zijn eigen verhaal en is te herkennen als Jugendstill of Art-Deco.

Van Cooth gaf het gebouw aan de inwoners van Breda, nu is het gebouw weer voor iedereen toegankelijk en wordt met de nieuwe invulling zijn gedachte geëerd.

Denk dan eens aan het Grand Theatre voor ontbijten, een kopje koffie of thee, een (bedrijfs)lunch, (bedrijfs)borrel. Voor hele grote of juist hele kleine gezelschappen bent u welkom in het Grand Theatre en vertel ons vooral uw verhaal!

BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel

Kaart wordt geladen...