Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Breda - Grand Theatre

Datum: woensdag 27 juni 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Enrico Damino (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Grand Theatre, Van Coothplein 17b, 4811 NC BREDA

Fotografie                       Nico Hermans – PhotoGraphix – Breda

 

BitterBallenBorrel Breda

BitterBallenBorrel Breda is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft” bij Grand Theatre Breda het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 


ProgrammaBitterBallenBorrel Breda

17.00 uur start Netwerken met ballen
18.00 uur ‘Hoe vertel je een geanimeerd verhaal?’ – Raimke van den Beemt-Groothuizen 
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur OhSevenSix
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen tijdens beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

‘Hoe vertel je een geanimeerd verhaal?’

Een ander woord voor ‘geanimeerd’ is ‘bezield’. En het tegenovergestelde daarvan is ‘saai’. Er is geen ondernemer die een saai verhaal wil vertellen aan zijn publiek. Of dat nou is op een podium, in een klantgesprek of in een nieuwsbrief.

Storytelling is een begrip in de marketing. Denk maar aan het succes van Simon Sinek en Seth Godin. Maar alleen verhalen vertellen is niet voldoende. Als je jouw publiek echt wilt raken en in beweging zetten…zal je jouw verhaal op een geanimeerde wijze moeten overbrengen.

Als animatiefilmmaker is Raimke van den Beemt-Groothuizen altijd bezig met verhalen vertellen, eigen verhalen, maar ook die van klanten. En als docent en TEDxspreker kent zij de valkuilen van het op een geanimeerde wijze vertellen. Lukt dit namelijk niet, dan zal je publiek afhaken.

Tijdens deze lezing gaat Raimke antwoord geven op de vraag: Hoe vertel je een geanimeerd verhaal? Van waar je je inspiratie vandaan haalt tot welke emotionele- en narratieve elementen onderdeel zijn van een bezield verhaal.

Als we allemaal meer geanimeerde verhalen zouden vertellen, zouden we ons meer verbonden voelen met elkaar, meer samen lachen en van elkaar durven te leren. Laat je inspireren en ga meteen na de lezing aan de slag met deze theorie om betekenisvoller te netwerken.

BitterBallenBorrel Breda Raimke van den Beemt-Groothuizen Storytelling

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Breda verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

OhSevenSix

Frank Toeset; architect l imagineer  van OhSevenSix stelt zich de drie belangrijkste vragen van het leven:

– Waar komen we vandaan? – Wie zijn wij? – Waar gaan we naar toe?

Ohsevensix creëert maatschappelijke waarde met placemaking, economische waarde met (stedelijke) ontwikkeling en culturele waarde met architectuur. In alle processen stellen we de eindgebruiker centraal. Imagineering is onze tool, liefde de weg en waardecreatie het doel.

We connect past and future to define the present

Een plan krijgt gelaagdheid en is meer verankerd als er verbinding in wordt gelegd met het verleden. Goede architectuur vertelt een verhaal. Oude architectuur en hele goede architectuur vertellen meerdere verhalen.

Storymaking & Placemaking

We make stories.  Alles begint met een goed verhaal. We make places. We ontwerpen een plek, een stede. We zijn dan ook meer stedebouwers dan stedenbouwers. We houden van een integrale benadering die de schaalniveaus verbindt, van landschap via stedebouw en architectuur tot interieur en product.

BitterBallenBorrel Breda OhSevenSix Frank Toeset

NATAFELENMenu BitterBallenBorrel Breda 06-2018

beUnited Diner is, na BitterBallenBorrel, gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Reserveren voor het beUnited diner is tot dinsdag 26 juni mogelijk!!!

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via breda@bitterballenborrel.nl

Parkeren is mogelijk op de diverse parkeerplaatsen in de directe omgeving!

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemers-vereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Breda wordt georganiseerd in samenwerking met:

Grietje Braaksma Enrico Damino Nico Hermans Gertie Kepser Jacqueline Koole
BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel BitterBallenBorrel Stee magazine voor stedelijk west-brabant nr 8 Nico Hermans photographic itterBallenBorrel Kepser advies gertie kepser BitterBallenBorrel Executive home rentals Jacqueline Koole

Locatie

Grand Theatre
Van Coothplein 17b
4811 NC , BREDA

Grand Theatre Breda is weer geopend voor het publiek!

Het prachtige rijksmonument dat diende als theater en bioscoop is sinds 2015 in gebruik als boekhandel. Het Grand Theatre is het Huis van verhalen. Immers, iedere tegel, iedere decoratie, iedere steen heeft zijn eigen verhaal en is te herkennen als Jugendstill of Art-Deco.

Van Cooth gaf het gebouw aan de inwoners van Breda, nu is het gebouw weer voor iedereen toegankelijk en wordt met de nieuwe invulling zijn gedachte geëerd.

Denk dan eens aan het Grand Theatre voor ontbijten, een kopje koffie of thee, een (bedrijfs)lunch, (bedrijfs)borrel. Voor hele grote of juist hele kleine gezelschappen bent u welkom in het Grand Theatre en vertel ons vooral uw verhaal!

BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel

Kaart wordt geladen...