Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Breda - Grand Theatre

Datum: donderdag 26 juli 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Enrico Damino (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Grand Theatre, Van Coothplein 17b, 4811 NC BREDA

Fotografie                       Nico Hermans – PhotoGraphix – Breda

 

BitterBallenBorrel Breda

BitterBallenBorrel Breda is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft” bij Grand Theatre Breda het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 


ProgrammaBitterBallenBorrel Breda

17.00 uur start Netwerken met ballen
18.00 uur SEA FIRST FOUNDATION
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur WORK LOCATIONS AROUND THE WORLD
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen met beUnited Diner

Muziek en gedichten door Niels Landstra

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

Niels Landstra

Dichten zoals je hoopt dat dichters dichten

Niels Landstra (1966) is dichter, beeldend kunstenaar, muzikant, zanger en theatermaker.

Na vier dichtbundels die zijn verschenen bij uitgeverij Oorsprong, verschijnt  binnenkort zijn vijfde bundel ‘Entree naar de hemel’ bij uitgeverij U2pi, de dichtbundel hiervoor draagt de naam ‘Droef het zwieren’. Recensie schrijver Wim Daniëls: “Dichten zoals je hoopt dat dichters dichten, sterker nog, zo dicht Niels Landstra!”

Niels zal op deze avond diverse gedichten zingen en er een voordragen.

BitterBallenBorrel Niels Landstra Kijkgedichten

 

SEA FIRST FOUNDATION

De Oceaan is van onschatbare waarde voor het klimaat en voor onze gezondheid.

Door zijn oorspronkelijke werk  als fysiotherapeut en docent orthopedische geneeskunde  reisde Dos Winkel (1947) de hele wereld over.

Hij combineerde dat met twee andere passies & talenten: duiken en fotograferen. Daardoor ontstond  er een indrukwekkende reeks onderwaterfoto’s, die werden gepubliceerd in talloze tijdschriften en boeken. Zijn werk werd bekroond met diverse prijzen. Dos Winkel is een van de weinige  fysieke getuigen van de snelle  en structurele achteruitgang van het leven onder water.

Ruim 10 jaar geleden besloot hij daarom te stoppen met zijn medische carrière om zich helemaal in te kunnen zetten voor het behoud van de oceaan. Uit bezorgdheid over de slechte toestand van de oceaan, richtte hij in 2009 de Sea First Foundation op, een educatieve stichting die voorlichting geeft over het belang van de oceaan voor al het leven op aarde, de bedreigingen van de oceaan en vooral ook de oplossingen hiervoor.

De oceaan is niet alleen het grootste ecosysteem op aarde, maar is van onschatbare waarde voor al het dierlijk leven, zowel in het water als op het land; voor het klimaat en voor onze gezondheid. In deze lezing legt Dos uit hoe alles met alles samenhangt en wat we zelf kunnen doen om een betere wereld te creëren.

Tijdens zijn lezing vertoont hij op de achtergrond een aantal van zijn favoriete onderwater foto´s.

BitterBallenBorrel Sea First Foundation Dos Winkel

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Breda verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

WORK LOCATIONS AROUND THE WORLD

“Ik ben Madeleine Muller en ik ben gek op reizen. Het liefst volg ik de zon!”

De laatste jaren heeft Madeleine veel cursussen en conferenties bezocht om haar vaardigheden als ondernemer te optimaliseren. Daarnaast vindt zij het erg tof om veel inspirerende mensen te ontmoeten en haar netwerk uit te breiden.

De beste conferenties worden gegeven door ondernemers die werken aan vrijheid voor zichzelf en voor hun organisaties. Locatie-onafhankelijk werken is een hele nieuwe manier van werken, waarmee het mogelijk is om weer volledig de balans te vinden tussen werk en privé.

Met haar bedrijf Work Location Worldwide helpt Madeleine andere ondernemers hun balans terug te vinden tussen werk en privé.

BitterBallenBorrel WORK LOCATIONS AROUND THE WORLD Madeleine Muller

 

beunited diner 07-2018Natafelen

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Reserveren voor het beUnited diner is uiterlijk tot woensdag 23 juli 2018 mogelijk.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via breda@bitterballenborrel.nl

Parkeren is mogelijk op de diverse parkeerplaatsen in de directe omgeving!

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemers-vereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Breda wordt georganiseerd in samenwerking met:

Grietje Braaksma Enrico Damino Nico Hermans Gertie Kepser Jacqueline Koole
BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel BitterBallenBorrel Stee magazine voor stedelijk west-brabant nr 8 BitterBallenBorrel NICO HERMANS PhotoGraphix itterBallenBorrel Kepser advies gertie kepser BitterBallenBorrel Executive home rentals Jacqueline Koole

Locatie

Grand Theatre
Van Coothplein 17b
4811 NC , BREDA

Grand Theatre Breda is weer geopend voor het publiek!

Het prachtige rijksmonument dat diende als theater en bioscoop is sinds 2015 in gebruik als boekhandel. Het Grand Theatre is het Huis van verhalen. Immers, iedere tegel, iedere decoratie, iedere steen heeft zijn eigen verhaal en is te herkennen als Jugendstill of Art-Deco.

Van Cooth gaf het gebouw aan de inwoners van Breda, nu is het gebouw weer voor iedereen toegankelijk en wordt met de nieuwe invulling zijn gedachte geëerd.

Denk dan eens aan het Grand Theatre voor ontbijten, een kopje koffie of thee, een (bedrijfs)lunch, (bedrijfs)borrel. Voor hele grote of juist hele kleine gezelschappen bent u welkom in het Grand Theatre en vertel ons vooral uw verhaal!

BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel

Kaart wordt geladen...