Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Breda - Café Sientje

Datum: dinsdag 07 mei 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Café Sientje, Ginnenkenweg 334, 4835 NM Breda

 

BitterBallenBorrel Breda

BitterBallenBorrel Breda is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 


PROGRAMMABitterBallenBorrel Breda Cafe Sientje luifel

17.00 uur Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing
19.15 uur Verloting Pitch
19.30 uur Pitch
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen 

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

VERLOTING PITCH

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om je bedrijf in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Breda verloten wij een pitch bij BitterBallenBorrel Breda ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

beUnited diner

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via breda@bitterballenborrel.nl

Parkeren is mogelijk op de diverse parkeerplaatsen in de directe omgeving!

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemers-vereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Breda wordt georganiseerd in samenwerking met:

 Patrick Brand  Marc Schouten  Sandra Prinsen

Jan-Hein van Asseldonk 

BitterBallenBorrel Breda Cafe Sientje Ginneken BitterBallenBorrel Breda AVEB Marc Schouten BitterBallenBorrel Breda Prinsen begeleiding & Advies  BitterBallenBorrel Breda Geekies Jan-Hein Asseldonk

 

Locatie

Café Sientje
Ginnenkenweg 334
4835 NM, Breda

Bij Café Sientje zijn gezelligheid en een gastvrije sfeer kenmerkend.

Bij Café Sientje kan je een feestje bouwen vanaf 2 personen als je het intiem wil houden of als je het groot wil aanpakken kun je helemaal los gaan met 150 man.

Zakelijk of Privé kan bij ons allebei. Mocht het nodig zijn kunnen we je helpen met het regelen van een DJ, aankleding of een Artiest.

Geen zin in vreemde eenden dan is het mogelijk om een besloten feest te geven. Vanaf 100 personen en alleen op zaterdag. Café Sientje is dan heel even van jou!

Vergaderen doe je natuurlijk in de Sientje vergaderzaal, de vergaderzaal van Café Sientje is geschikt voor groepen tot 12 personen en te huur per dagdeel.

BitterBallenBorrel Breda Cafe Sientje Ginneken

Kaart wordt geladen...