Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Breda - Grand Theatre

Datum: woensdag 24 mei 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Enrico Damino (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Grand Theatre, Van Coothplein 17b, 4811 NC BREDA

BitterBallenBorrel Breda is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst voor ondernemers, directeuren & managers.

 

BitterBallenBorrel®

BitterBallenBorrel- sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks ruim 300 netwerkborrels op 25 B2B locaties.

Ruim 102.000 ondernemers, directeuren en managers komen regelmatig in hun eigen regio bij BitterBallenBorrel in informele sfeer netwerken en kennis op doen.

BitterBallenBorrel is een activiteit van beUnited coöperatie U.A, organisator van on-/offline netwerkevenementen, kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor ondernemers in heel Nederland.

 

Fotografie: Nico Hermans - PhotoGraphix - Breda

ProgrammaBitterBallenBorrel Breda

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
– Breda en Jazz
– Verloting “Het Bedrijf”
“Het Bedrijf” Kristallen Wereld

20.00 uur Afsluiting

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

“Breda en Jazz een serieus verhaal van ons fier Breda… “

Een korte blik achter de schermen

John Janssen (Janssen Communicatie & Management) heeft een langdurige (internationale) ervaring in leidinggevende en bestuurlijke functies.

Merendeels bij Defensie als infanterieofficier. Sinds 2008 geeft hij trainingen communicatie en management, staat me 2 voeten in de sociale modder bij het verzorgen van re-integratietrajecten voor de minder bedeelden. En daarbij zit vooral organiseren in zijn bloed. Naast zijn reguliere werk verzorgde hij 10 jaar de communicatie voor het Breda Jazz Festival (en 2 jaar de logistiek).

Inmiddels is hij sinds 2010 voorzitter van de Vrienden van het Breda Jazz Festival. Gelijktijdig was hij afgelopen 8 jaren ook voorzitter van het Oranjecomité Oosterhout (jaarlijks 4 evenementen) en inmiddels al weer 3 jaar voorzitter van de VVE van het appartementencomplex. Mensen geven hem energie; Tacayo, muziek en zijn Harley zijn de uitlaatkleppen.

BitterBallenBorrel Jazz festival breda John Janssen stichting vrienden

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Breda verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Kristallen en gezondheid

Jan van der Linden is de eigenaar van Kristallen Wereld een nieuwe winkel in de Nieuwe Ginnekenstraat 21 vlakbij het Grand Theatre Breda.

In de Kristallen Wereld stapt u de belevingswereld van natuurstenen binnen, voor decoratief gebruik of  voor heling van lichamelijke kwalen.

Jan vertelt wat kristallen kunnen doen voor mens en dier m.b.t. natuurlijke balans, gevoel en emotie.

BitterBallenBorrel Kristallen wereld Jan van der Linden

 

beUnited Diner

beUnited is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van de BitterBallenBorrel, zodat het een compleet avondje uit wordt i.p.v. enkel en alleen (net)werken…..

Gedurende en na de BitterBallenBorrel Breda zal de Foodtruck van WOK ME HOME op de locatie van het Grand Theatre staan om voor slechts € 5,– een heerlijke maaltijd met keus uit vlees, vis of vegetarisch te nuttigen.

BitterBallenBorrel wok me home beunited diner

 

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

Parkeren is mogelijk op de diverse parkeerplaatsen in de directe omgeving!

Organisatieteam

BitterBallenBorrel Breda wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit Breda e.o.

Bart van Berkel
Grietje Braaksma
Enrico Damino
Nico Hermans
Jorge Ober
BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel BitterBallenBorrel Stee magazine voor stedelijk west-brabant nr 6 BitterBallenBorrel NICO HERMANS PhotoGraphix BitterBallenBorrel NXT Sales

Locatie

Grand Theatre
Van Coothplein 17b
4811 NC , BREDA

Grand Theatre Breda is weer geopend voor het publiek!

Het prachtige rijksmonument dat diende als theater en bioscoop is sinds 2015 in gebruik als boekhandel. Het Grand Theatre is het Huis van verhalen. Immers, iedere tegel, iedere decoratie, iedere steen heeft zijn eigen verhaal en is te herkennen als Jugendstill of Art-Deco.

Van Cooth gaf het gebouw aan de inwoners van Breda, nu is het gebouw weer voor iedereen toegankelijk en wordt met de nieuwe invulling zijn gedachte geëerd.

Denk dan eens aan het Grand Theatre voor ontbijten, een kopje koffie of thee, een (bedrijfs)lunch, (bedrijfs)borrel. Voor hele grote of juist hele kleine gezelschappen bent u welkom in het Grand Theatre en vertel ons vooral uw verhaal!

BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel

Kaart wordt geladen...