Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Breda - Grand Theatre

Datum: donderdag 19 april 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Enrico Damino (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Grand Theatre, Van Coothplein 17b, 4811 NC BREDA

Fotografie                       Nico Hermans – PhotoGraphix – Breda

 

BitterBallenBorrel Breda

BitterBallenBorrel Breda is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft” bij Grand Theatre Breda het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 


ProgrammaBitterBallenBorrel Breda

17.00 uur start Netwerken met ballen
18.00 uur Jazz brengt Breda samen
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Marianne Y. Naerebout
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen met beUnited Diner

– musicale omlijsting door Frenk4you –

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

Jazz brengt Breda samen

Bart Wouters, voorzitter van het festival, John Janssen, voorzitter van de Vrienden van het festival en Frank van Grinsven (zanger en sponsoring van het festival) gaan het samen hebben over het belang van het Breda Jazz Festival voor Breda.

Niet alleen in cultureel en muzikaal, maar zeker ook in economisch en sociaal opzicht. Sinds 1971 is dit kwalitatief hoogstaande jazzfestival altijd door vrijwilligers georganiseerd. Het evenement vormt daarmee onmiskenbaar de parel aan de kroon van de Bredase evenementen.

Het zorgt voor muzikaal vermaak, meanderende gastvrijheid en sociale cohesie en draagt daarmee aanzienlijk en aantoonbaar bij aan de horeca-omzetten in Breda. Het festival trekt vele duizenden extra bezoekers naar Breda die ook dankzij de locatie in de beste binnenstad van Nederland een goed beeld krijgen van wat Breda te bieden heeft.

Gasten en bezoekers die daarom graag terugkomen naar onze stad. Met het festival als trekker zien veel ondernemers ook kansen voor hun eigen business. Samenwerken houdt het festival overeind.

BitterBallenBorrel Jazz festival breda stichting vrienden

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Breda verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Marianne Naerebout

Curaçao is het eiland waar de basis wordt gelegd voor een kleurrijk en reizend leven.

Marianne Y. Naerebout haar levensjaren in deze tropische omgeving hebben een enorme impact op haar verdere leven.  Een  wereld zonder kleur is ondenkbaar voor Naerebout.

Na haar studies aan de Pedagogische Academie te Rotterdam en de Kunstacademie St. Joost te Breda vertrekt zij weer naar het buitenland waar zij elf jaar woont en werkt in Israël, Oman, Syrië, Maleisië en Gabon. Daarna volgt  Marianne een periode van 10 jaar wonen en werken in Amerika. In al deze landen kan zij de inspiratie opdoen die haar werken steeds herkenbaarder maken.

De 4 elementen, water, lucht, aarde en vuur zijn belangrijk, materialen als doek, papier, polyester, acrylaat, hout, metaal en alles wat zij verder tegenkomt wordt gevormd tot haar eigenwijze kunstwerken, van klein formaat tot installaties voor de Openbare Ruimte. Haar kunst heeft inmiddels een belangrijke plaats ingenomen in internationale verzamelingen van musea, kunstgaleries, particulieren, verzamelaars, bedrijven, kunstliefhebbers en iedereen die gewoon verliefd wordt op haar opvallende kunstwerken.

Als internationaal bekend kunstenaar is Marianne Naerebout onderwerp van radio- en televisie interviews en uiteenlopende tijdschriften. Zij is vele jaren genomineerd voor de titel Kunstenaar van het Jaar. En met Victor & Rolf uitgeroepen tot Talent van het Jaar 2004.

BitterBallenBorrel Marianne Y. Naerebout Art

 

BitterBallenBorrel menu Breda 04-2018

beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

 

Aanmelden beUnited Diner

Uiterlijk t/m 16 april aanmelden via events@grandtheatrebreda.nl

 

Frenk4you

Frenk4you (Frank van Grinsven) is een allround zanger/entertainer die in regio Breda, en inmiddels ver daarbuiten, geen onbekende is.

Een gevarieerd repertoire van swing, jazz, american songbook, ballads en een knipoog naar sixties en seventies. Flexibel inspelend op de sfeer en het publiek van elk feest, ondernemersbijeenkomst of evenement, staat Frenk garant voor een geslaagde avond.

BitterBallenBorrel Frenk4You Frank van Grinsven

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via breda@bitterballenborrel.nl

Parkeren is mogelijk op de diverse parkeerplaatsen in de directe omgeving!

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemers-vereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Breda wordt georganiseerd in samenwerking met:

Grietje Braaksma Enrico Damino Nico Hermans Gertie Kepser Jacqueline Koole
BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel BitterBallenBorrel Stee magazine voor stedelijk west-brabant nr 8 Nico Hermans photographic itterBallenBorrel Kepser advies gertie kepser BitterBallenBorrel Executive home rentals Jacqueline Koole

Locatie

Grand Theatre
Van Coothplein 17b
4811 NC , BREDA

Grand Theatre Breda is weer geopend voor het publiek!

Het prachtige rijksmonument dat diende als theater en bioscoop is sinds 2015 in gebruik als boekhandel. Het Grand Theatre is het Huis van verhalen. Immers, iedere tegel, iedere decoratie, iedere steen heeft zijn eigen verhaal en is te herkennen als Jugendstill of Art-Deco.

Van Cooth gaf het gebouw aan de inwoners van Breda, nu is het gebouw weer voor iedereen toegankelijk en wordt met de nieuwe invulling zijn gedachte geëerd.

Denk dan eens aan het Grand Theatre voor ontbijten, een kopje koffie of thee, een (bedrijfs)lunch, (bedrijfs)borrel. Voor hele grote of juist hele kleine gezelschappen bent u welkom in het Grand Theatre en vertel ons vooral uw verhaal!

BitterBallenBorrel Grand Theatre Breda Boekhandel

Kaart wordt geladen...