Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Bosch - Golden Tulip Hotel Central

Datum: donderdag 01 juni 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Yuka Groenenberg (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Golden Tulip Hotel Central, Burgemeester Loeffplein 98, 5211 RX Den Bosch

BitterBallenBorrel Den Bosch is een informele netwerkborrel voor ondernemers, managers, directeuren.

 

BitterBallenBorrel®

BitterBallenBorrel- sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks ruim 300 netwerkborrels op 25 B2B locaties.

Ruim 100.000 ondernemers, directeuren en managers komen regelmatig in hun eigen regio bij BitterBallenBorrel in informele sfeer netwerken en kennis op doen.

BitterBallenBorrel is een activiteit van beUnited coöperatie U.A, organisator van on-/offline netwerkevenementen, kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor ondernemers in heel Nederland.

 

ProgrammaBitterBallenBorrel Den Bosch Pancras Pouw

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

17.00 uur Opening
– Netwerken met ballen
De informationoverload te lijf!
– Verloting “Het Bedrijf”
– Vital BizNiz

20.00 uur Afsluiting

20.15 uur start beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus elkaars hulpvragen beantwoorden m.a.w. Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

De informationoverload te lijf!

De overvloed van informatie is een fenomeen van de 21ste eeuw. De grote beschikbaarheid van data is een groot goed. Deze overvloed kent ook zijn negatieve kanten. We betalen hiervoor de prijs in effectiviteit en welbevinden.

Kunnen we anders en effectiever omgaan met deze overvloed aan informatie? Ja, zegt Breintrainer
 van de BTMonkeys. Rick gaat je vertellen hoe! Hoe effectief werken ook kan in een oerwoud van digitale overvloed.

Niet alleen is Rick een ervaren trainer van het brein, ook is hij de Europees recordhouder in het reciteren van het getal Pi tot 22612 decimalen achter de komma. Uit het geheugen! Hij weet als geen ander te vertellen hoe om te gaan met grote brokken data. Maar bovenal hoe ook jij je brein beter kunt structuren en met zelfvertrouwen de dingen gedaan krijgt.

BitterBallenBorrel BT Monkeys Rick de Jong

 

 

Verloting “Het Bedrijf”BitterBallenBorrel Het bedrijf bedrijfpresentatie

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten.

Iedere BitterBallenBorrel Den Bosch verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Den Bosch met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Connecting BizNiz

Connecting BizNiz opent nieuwe deuren voor bedrijven die zelf geen sales-professionals in huis hebben. Bij menig midden- en kleinbedrijf behoort koude acquisitie tot één van de vele taken van de directeur/eigenaar.

Vrijwel alle ondernemers houden zich het liefst bezig met hun passie: het maken van hun product en/of het verlenen van hun dienst. Het werven van nieuwe klanten of opdrachtgevers wordt hierdoor vaak een ondergeschoven kindje. Met als gevolg dat mooie orders en opdrachten blijven liggen. Dat is zonde en niet nodig!

De oplossing hiervoor ligt bij Connecting BizNiz. Ik benader uw potentiële klanten of opdrachtgevers op professionele en persoonlijke wijze. Ik leg het contact vanuit uw naam en ik presenteer uw bedrijf op de wijze zoals u dat wenst.

Zo genereert Connecting BizNiz leads voor u met als doel een persoonlijke afspraak tussen u en uw potentiële klant of opdrachtgever. Daarnaast staat Connecting BizNiz bedrijven bij die tijdelijke ondersteuning nodig hebben op de (after)salesafdeling.

BitterBallenBorrel Vital BizNiz Joyce van Dongen

 

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen. 

 

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken.

Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

Parkeren kan tegen het speciale tarief van 2,–  in de parkeerkelder van Hotel Central van parkeergarage De Tolbrug. Het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch ligt op slechts 7 minuten loopafstand.

 

Organisatieteam

BitterBallenBorrel de Bosch wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit Den Bosch e.o.

Karin Rademaker
 John Habes
Yuka Groenenberg
 
BitterBallenBorrel Hotel Central Golden Tulip den Bosch BitterBallenBorrel John Habes BitterBallenBorrel Changing lives Yuka Groenenberg
Michael den Rooijen
 Marcel Schlimbach
Lisette Thomas-Spaans
 
BitterBallenBorrel den Rooijen Hospitality & Projectmanagement BitterBallenBorrel Business Stimulans Marcel Schlimbach BitterBallenBorrel elpede spaans

Video BitterBallenBorrel Den Bosch – 2016 – © Digital Creative Design

Locatie

Golden Tulip Hotel Central
Burgemeester Loeffplein 98
5211 RX , Den Bosch

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in hartje centrum van Den Bosch, beschikt over diverse multifunctionele vergaderzalen.

De zaalopstelling en inrichting is geheel af te stemmen op uw wensen voor uw bijeenkomst, vergadering, seminar of andere speciale aangelegenheid.

Naast het aanbieden van losse zaal tarieven, is het tevens mogelijk om voordelige vergaderarrangementen te reserveren.

BitterBallenBorrel Hotel Central Golden Tulip den Bosch

Kaart wordt geladen...