Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Bosch - Golden Tulip Hotel Central

Datum: donderdag 03 augustus 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Yuka Groenenberg (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Golden Tulip Hotel Central, Burgemeester Loeffplein 98, 5211 RX Den Bosch

BitterBallenBorrel Den Bosch

BitterBallenBorrel Den Bosch is een informele netwerkborrel voor ondernemers, managers, directeuren.

 

BitterBallenBorrel®

BitterBallenBorrel- sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks ruim 300 netwerkborrels op 25 B2B locaties.

Ruim 100.000 ondernemers, directeuren en managers komen regelmatig in hun eigen regio bij BitterBallenBorrel in informele sfeer netwerken en kennis op doen.

BitterBallenBorrel is een activiteit van beUnited coöperatie U.A, organisator van on-/offline netwerkevenementen, kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor ondernemers in heel Nederland.

 

ProgrammaBitterBallenBorrel Den Bosch Pancras Pouw

17.00 uur Opening
– Netwerken met ballen
MKB Doorstart 
– Verloting “Het Bedrijf”
Presentatie Quotes & Questions 

20.00 uur Afsluiting

20.15 uur start beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus elkaars hulpvragen beantwoorden m.a.w. Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

MKB Doorstart

MKB Doorstart is een landelijk werkende, onafhankelijke, not-for-profit stichting die vroegsignalering van (financiële) problemen organiseert en hulp biedt aan mkb-ondernemers en zzp’ers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden.

De drie pijlers van MKB Doorstart zijn: vroegsignalering, analyse van de vraag-achter-de-vraag en ‘warme’ overdracht aan een gespecialiseerde partij.

Peter de Man zal duidelijk maken dat MKB Doorstart niet alleen een snelle, maar ook de best passende verbinding biedt tussen hulpvraag en praktische ondersteuning.

BitterBallenBorrel MKB doorstart Peter de Man

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Den Bosch verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Den Bosch met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Quotes & Questions

Quotes & Questions produceert Persoonlijke VIDEO voor ondernemers en biedt kortlopende trajecten aan waarin ondernemers zelf leren om content op video te produceren. Online marketing en digitaal netwerken met video vormen de core business van mijn bedrijf.

Bezoekers aan de BitterBallenBorrel kunnen bij Rob van de Sande terecht voor een analyse van hun online marketing-activiteiten. Als het wenselijk is, kan Quotes & Questions advies geven over het inzetten van video, ondersteunen bij het creëren van clips voor internet en uiteraard videoclips produceren.

BitterBallenBorrel Quotes & Questions Rob van de Sande

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen. 

 

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken.

Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

Parkeren kan tegen het speciale tarief van 2,–  in de parkeerkelder van Hotel Central van parkeergarage De Tolbrug. Het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch ligt op slechts 7 minuten loopafstand.

 

Organisatieteam

BitterBallenBorrel de Bosch wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit Den Bosch e.o.

Karin Rademaker
 John Habes
Yuka Groenenberg
 
BitterBallenBorrel Hotel Central Golden Tulip den Bosch BitterBallenBorrel John Habes BitterBallenBorrel Changing lives Yuka Groenenberg
Michael den Rooijen
 Marcel Schlimbach
Lisette Thomas-Spaans
 
BitterBallenBorrel den Rooijen Hospitality & Projectmanagement BitterBallenBorrel Business Stimulans Marcel Schlimbach BitterBallenBorrel elpede spaans

Locatie

Golden Tulip Hotel Central
Burgemeester Loeffplein 98
5211 RX , Den Bosch

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in hartje centrum van Den Bosch, beschikt over diverse multifunctionele vergaderzalen.

De zaalopstelling en inrichting is geheel af te stemmen op uw wensen voor uw bijeenkomst, vergadering, seminar of andere speciale aangelegenheid.

Naast het aanbieden van losse zaal tarieven, is het tevens mogelijk om voordelige vergaderarrangementen te reserveren.

BitterBallenBorrel Hotel Central Golden Tulip den Bosch

Kaart wordt geladen...