Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Bosch - Golden Tulip Hotel Central

Datum: donderdag 02 november 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Den Bosch (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Golden Tulip Hotel Central, Burgemeester Loeffplein 98, 5211 RX Den Bosch

 

BitterBallenBorrel Den Bosch

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Den Bosch Pancras Pouw

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur “Zakelijk Uitblinken” – Anita Meeuwsen
19.30 uur Verloting “Het Bedrijf”
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur start beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus elkaars hulpvragen beantwoorden m.a.w. Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

 

“Zakelijk Uitblinken” 

 Ben jij bereid om alles te doen wat nodig is om te creëren wat je wilt?

Zakelijk Uitblinken’ staat geheel in het teken van excelleren. Excelleren met je bedrijf en excelleren in je persoonlijke leven. Laat je meenemen in deze verrassende lezing over datgene wat in de weg staat tussen jou en je succes.

Alvast een tipje van de sluier. Je hebt het volgende nodig:

  • Kennis
  • Vaardigheden
  • Succesvolle mindset

Kom tot de kern van waarom je staat waar je nu staat. Ontdek wat ervoor nodig is om daar te komen waar je wilt komen. Ga mogelijkheden zien die je tot nu toe nog niet zag.

Heb jij grootse dromen? Wil jij meer of ander resultaat met jouw bedrijf? Minder stress? Krachtige relaties? Goede balans tussen werk en privé? Kom dan naar deze interactieve lezing over het zijn wie je moet zijn, zodat je kunt doen wat nodig is om te krijgen wat je wilt.

Anita Meeuwsen is executive coach voor Vrouwen naar de Top en meester in het creëren van resultaat. Nieuwsgierig? Lees alvast meer over haar op haar website 

“Wanneer jij transformeert, transformeert de wereld om je heen mee”

 BitterBallenBorrel Meester in Reseultaat Anita Meeuwsen

 

 Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Den Bosch verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Den Bosch met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen. 

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

Parkeren

Parkeren kan tegen het speciale tarief van 2,–  in de parkeerkelder van Hotel Central van parkeergarage De Tolbrug. Het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch ligt op slechts 7 minuten loopafstand.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Den Bosch wordt georganiseerd in samenwerking met:

Karin Rademaker
 John Habes
Michael den Rooijen
 
BitterBallenBorrel Hotel Central Golden Tulip den Bosch BitterBallenBorrel John Habes BitterBallenBorrel den Rooijen Hospitality & Projectmanagement

 

Locatie

Golden Tulip Hotel Central
Burgemeester Loeffplein 98
5211 RX , Den Bosch

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in hartje centrum van Den Bosch, beschikt over diverse multifunctionele vergaderzalen.

De zaalopstelling en inrichting is geheel af te stemmen op uw wensen voor uw bijeenkomst, vergadering, seminar of andere speciale aangelegenheid.

Naast het aanbieden van losse zaal tarieven, is het tevens mogelijk om voordelige vergaderarrangementen te reserveren.

BitterBallenBorrel Hotel Central Golden Tulip den Bosch

Kaart wordt geladen...