Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Bosch - Golden Tulip Hotel Central

Datum: donderdag 07 december 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Den Bosch (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Golden Tulip Hotel Central, Burgemeester Loeffplein 98, 5211 RX Den Bosch

 

BitterBallenBorrel Den Bosch

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegangen en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Den Bosch Pancras Pouw

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur De 3 belangrijkste functie van een websites
19.30 uur Presentatie “Het Bedrijf” Yuka Groenenberg
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur start beUnited Diner

 

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus elkaars hulpvragen beantwoorden m.a.w. Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

De 3 belangrijkste functie van een websites

Veel websites strelen meer het ego van de maker of eigenaar dan dat ze gericht zijn op de persoon waar het werkelijk om gaat… de bezoeker.

Iedere bezoeker van een website heeft een doel en wil dit doel zo snel mogelijk bereiken.

Wij zetten onze expertise en ervaring in om te METEN wat werkt en dat zorgt ervoor dat jouw bezoeker de beste ervaring krijgt.

Namelijk de ervaring van het bereiken wat hij of zij zoekt.

BitterBallenBorrel conversie website ingrid van meijeren

 

Yuka Groenenberg

Yuka Groenenberg  bestaat sinds 1998. De wens om eigen baas te kunnen zijn, zelf te kunnen bepalen wanneer ik werk, waar en  met wie en hoe intensief.Maar ook vanuit anderen te willen helpen, enthousiasmeren over de mogelijkheden om anderen te kunnen helpen naar een beter leven, gezondheid en levensstijl.

Yuka Groenenberg werkt al sinds de start samen met Forever Living Products . Een multinational die al 40 jaar bestaat. Zij leveren producten op basis van aloë vera, voor inwendig en uitwendig gebruik. Aloë vera is het rijkste voedingssupplement uit de natuur en zit boordevol vitaminen, mineralen, aminozuren en enzymen. Kwaliteit en kwantiteit spelen een cruciale rol als het gaat om de effectieve werkzaamheid van aloë vera. Hoe hoger het pure percentage, hoe beter het product en de werkzaamheid. Forever Living is de grootste producent van deze hoogwaardige producten en heeft patent hierop.

Daarnaast kun je samen met Forever volledig zelfstandig je eigen bedrijf opzetten, zonder risico en zonder hoge investering. Waar je zelf kunt bepalen hoe je werkt en wat je doet. Daarmee heb ik mijn eigen manier ontwikkeld om zowel de producten, als het uitbouwen van mijn bedrijf met nieuwe partners te promoten.

BitterBallenBorrel Yuka Groeneberg changing lives

beUnited DinerBitterBallenBorrel beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen. 

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

Parkeren

Parkeren kan tegen het speciale tarief van 2,–  in de parkeerkelder van Hotel Central van parkeergarage De Tolbrug. Het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch ligt op slechts 7 minuten loopafstand.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Den Bosch wordt georganiseerd in samenwerking met:

Karin Rademaker
Michael den Rooijen
 John Habes
Lisette Thomas-Spaans
BitterBallenBorrel Hotel Central Golden Tulip den Bosch BitterBallenBorrel den Rooijen Hospitality & Projectmanagement BitterBallenBorrel John Habes BitterBallenBorrel elpede spaans

 

Locatie

Golden Tulip Hotel Central
Burgemeester Loeffplein 98
5211 RX , Den Bosch

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in hartje centrum van Den Bosch, beschikt over diverse multifunctionele vergaderzalen.

De zaalopstelling en inrichting is geheel af te stemmen op uw wensen voor uw bijeenkomst, vergadering, seminar of andere speciale aangelegenheid.

Naast het aanbieden van losse zaal tarieven, is het tevens mogelijk om voordelige vergaderarrangementen te reserveren.

BitterBallenBorrel Hotel Central Golden Tulip den Bosch

Kaart wordt geladen...