Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Bosch - Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch

Datum: donderdag 04 januari 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Den Bosch (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch, Pettelaarpark 90, 5216 PH 's-Hertogenbosch

 

BitterBallenBorrel Den Bosch

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegangen en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMA NieuwjaarsborrelPrettige feestdagen en gelukkig nieuwjaar beUnited

17.00 uur Opening
18.00 uur Hersenscheten voor ondernemers – Marc Peeters
19.30 uur Verloting “Het Bedrijf”
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur start beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is elkaars hulpvragen beantwoorden m.a.w. Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

NIEUWJAARSBORREL

Waarschijnlijk ben je van plan zo ongeveer nú je laptop dicht te klappen om aan de kerstborrel op je werk te beginnen. Maar regeren is vooruitkijken – of uitkijken naar, natuurlijk. In dit geval naar de Nieuwjaarsborrel van BitterBallenBorrel Den Bosch, dé borrel voor ondernemers, directeuren en managers uit Den Bosch e.o..

Op 4 januari 2018 zien we je daarom graag op onze nieuwe locatie Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch

En omdat het net als in afgelopen jaren wel eens druk kan worden, is het raadzaam je alvast aan te melden. Doe dat nú, dan kun je met een gerust hart de feestdagen in.

BitterBallenBorrel den Bosch Nieuwjaarsborrel 2018 Movenpick Hotel s'Hertogenbosch

 

Hersenscheten voor ondernemers

Van ballast naar boost

Ondernemen is risico nemen, net als het leven zelf. Maar hoe zorg je er nu voor dat je overleeft in de jungle van concurrenten, veeleisende klanten en digitalisering?

De kracht van positief denken en doen is de sleutel tot energie, zakelijk succes en ontspanning (werkt thuis ook).

Een paar simpele tips die je krijgt in deze ontmoeting met Marc Peeters gaan mogelijk voor jou het verschil maken. Zijn persoonlijke verhaal en zijn gedragskundige achtergrond staan garant voor een andere kijk op tegenslag en een boost voor jou als ondernemer.

BitterBallenBorrel Marc Peeters trainingen hersenscheten voor ondernemers

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Den Bosch verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Den Bosch met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen. 

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen. Let op: je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving, maar dat gebeurt later op de dag (dus niet direct) in verband met de batchverzending van e-mails.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Den Bosch wordt georganiseerd in samenwerking met:

Wim van der Steen
BitterBallenBorrel Mövenpick Hotel 's-Hertogenbosch
John Habes
BitterBallenBorrel John Habes
Lisette Thomas-Spaans

BitterBallenBorrel elpede spaans

Karianne Nijholt
BitterBallenBorrel cope connecting people Karianne Nijholt
Joyce van Dongen

BitterBallenBorrel connecting BizNiz Joyce van Dongen

Locatie

Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch
Pettelaarpark 90
5216 PH, 's-Hertogenbosch

Vergaderingen en Events
Ideaal voor kleine vergaderingen en seminars, het Mövenpick Hotel ‘s Hertogenbosch bied professionele event management, creatieve keuken en gekwalificeerde service.

Geniet van seminars voor maximaal 90 personen of vergaderingen voor maximaal 44 personen en profiteer van een persoonlijke service, net buiten het historische centrum van Den Bosch. De 2 zalen zijn uitgerust met de nieuwste audio-visuele apparatuur, LCD-projector en scherm, evenals een gratis Wi-Fi.

Mövenpick Hotel ‘s Hertogenbosch ligt dicht bij de snelweg A2 en op 3 km van het centrum van de stad, is gemakkelijk bereikbaar met de auto met voldoende parkeerplaatsen.

Mövenpick Hotel ‘s Hertogenbosch, ideaal voor vergaderingen, borrels en bijeenkomsten, met maatwerk setups o.b.v. behoeften.

BitterBallenBorrel Mövenpick Hotel 's-Hertogenbosch

Kaart wordt geladen...