Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Bosch - Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch

Datum: donderdag 03 mei 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Den Bosch (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch, Pettelaarpark 90, 5216 PH 's-Hertogenbosch

 

BitterBallenBorrel Den Bosch

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegangen en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Den Bosch Pancras Pouw

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur 1% succes per dag is 365% succes per jaar
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Hoe ook jij eenvoudig je winst kunt verbeteren,
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen tijdens beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus elkaars hulpvragen beantwoorden m.a.w. Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

1% succes per dag is 365% succes per jaar

Iedere dag succesvol met jouw organisatie-, project- en verandervraagstuk.

Maike van Meulen is aan het doorbreken met haar bedrijf, de Creatie Academy. Als eerste jonge vrouw van Nederland is zij HET kennis en dienstenplatform aan het bouwen voor succesvolle organisatie-,project- en veranderresultaten.

Haar missie is om heel werkend Nederland te inspireren om te komen tot zakelijk succes vanuit jouw persoonlijke creatiekracht. Maar ze gaat ook de wereld over.

Maike spreekt tijdens het event over haar lessons learned omtrent ondernemerschap, veranderkunde en háar weg naar succes. Hoe zorgt jouw psyche en brein voor de mate van jouw succes in 2018? En hoe kun je je mindset hierop aanpassen?

BitterBallenBorrel Creatie academy Maike van Meulen

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Den Bosch verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Den Bosch met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Hoe ook jij eenvoudig je winst kunt verbeteren,

door structurele verlaging van je non-product-related kosten!

Jouw structurele besparingen, zijn al jarenlang onze professie! Vele ondernemers en misschien jij ook wel, hebben ooit langlopende abonnementen en/of contracten afgesloten voor diverse diensten.

Doordat de diensten die we bedoelen niet tot de core-business behoren en vele MKB-ers geen eigen inkoper of facilitair manager in dienst hebben, wordt het vervolgens moeilijk om van tijd tot tijd te kijken of gemaakte afspraken nog wel passen bij het bedrijf.

Herman Smit BesparingsAdvies is in die gevallen de partner, die, in tegenstelling tot de vele inkoopcollectieven die je zult kennen, juist enkel en alleen op zoek gaat naar de beste deal voor jouw onderneming.

Dagelijks bewijzen we voor de individuele ondernemer betere deals te kunnen sluiten dan hij zou kunnen verkrijgen door deelname aan een inkoopcollectief. Bovendien werken we volgens het principe “WEL CURE – NO PAY!”. Onze activiteiten leiden in de meeste gevallen tot substantiële besparing voor jou met natuurlijk behoud of zelfs verbetering van kwaliteit en service.

BitterBallenBorrel bespaarmannetje herman smit

 

 

NATAFELEN
BitterBallenBorrel beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Den Bosch wordt georganiseerd in samenwerking met:

Wim van der Steen
BitterBallenBorrel Mövenpick Hotel 's-Hertogenbosch
John Habes
BitterBallenBorrel John Habes
Lisette Thomas-Spaans

BitterBallenBorrel elpede spaans

Karianne Nijholt
BitterBallenBorrel cope connecting people Karianne Nijholt

 

 

Locatie

Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch
Pettelaarpark 90
5216 PH, 's-Hertogenbosch

Vergaderingen en Events
Ideaal voor kleine vergaderingen en seminars, het Mövenpick Hotel ‘s Hertogenbosch bied professionele event management, creatieve keuken en gekwalificeerde service.

Geniet van seminars voor maximaal 90 personen of vergaderingen voor maximaal 44 personen en profiteer van een persoonlijke service, net buiten het historische centrum van Den Bosch. De 2 zalen zijn uitgerust met de nieuwste audio-visuele apparatuur, LCD-projector en scherm, evenals een gratis Wi-Fi.

Mövenpick Hotel ‘s Hertogenbosch ligt dicht bij de snelweg A2 en op 3 km van het centrum van de stad, is gemakkelijk bereikbaar met de auto met voldoende parkeerplaatsen.

Mövenpick Hotel ‘s Hertogenbosch, ideaal voor vergaderingen, borrels en bijeenkomsten, met maatwerk setups o.b.v. behoeften.

BitterBallenBorrel Mövenpick Hotel 's-Hertogenbosch

Kaart wordt geladen...