Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Bosch - Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch

Datum: donderdag 05 juli 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Den Bosch (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch, Pettelaarpark 90, 5216 PH 's-Hertogenbosch

 

BitterBallenBorrel Den Bosch

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegangen en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Den Bosch Pancras Pouw

17.00 uur Netwerken met ballen
18.00 uur Weg met de website, Social Media verkoopt!
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch Studio Zeezout 
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus elkaars hulpvragen beantwoorden m.a.w. Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Weg met de website, Social Media verkoopt!

Aan de slag met Facebook en LinkedIn.

De manier waarop organisaties sales-en marketing bedrijven zijn aan sterke veranderingen onderhevig. Informatie is digitaal overal beschikbaar en klanten weten steeds meer over jouw producten, services en diensten.

Traditionele verkoop-en marketingmethoden gaan hierdoor op de schop en mijn persoonlijke mening is dat veel organisaties niet meer kunnen overleven zonder een goede Social Selling Strategie. Verbeter of verdwijn!

 

CEO | Social Media & Online Marketing.

Claudy van Casteren is founder van CEO | Social Media & Online Marketing. CEO is een opleidingsorganisatie die gespecialiseerd is in incompany Social Media & Online Marketing cursussen voor zakelijk gebruik. Voor de meest gangbare Social Media platformen en Online Marketing expertises kan je bij ons terecht zoals LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Google Analytics (SEO) en Google AdWords (SEA).

 

Summer Courses

Komende weken gaat CEO i.s.m. beUnited Academy een drietal Summer Courses 2018 geven voor de leden van beUnited;

– Summer course Facebook Zakelijk
– Summercourse LinkedIn Zakelijk
– Summer course Google Analytics SEO (online marketing)

 

BitterBallenBorrel CEOClaudy van Casteren

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Den Bosch verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Den Bosch met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Studio Zeezout

Mijn naam is Annelique van den Heuvel. Na 15 jaar als account-manager bij een grote firma wilde ik iets voor mezelf beginnen. Dat is Studio Zeezout geworden, een groothandel in zeezout en molens

Ik importeer gekleurd zeezout (voor in de keuken en op tafel) uit diverse mediterrane landen. Ik richt mij op restaurants en relatiegeschenken. Mijn passie is om het witte zeezout in restaurants te vervangen door leukere kleuren en smaken.

Zeezout zuivert en beschermt het lichaam. Als je er niet teveel van eet is het beter dan al die voorgevulde zakjes, pakjes en toevoegingen aan ons voedsel.

BitterBallenBorrel Studio Zeezout Annelique van den Heuvel

 

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen. 

BitterBallenBorrel Natafelen beUnited diner

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Den Bosch wordt georganiseerd in samenwerking met:

Wim van der Steen
BitterBallenBorrel Mövenpick Hotel 's-Hertogenbosch
John Habes
BitterBallenBorrel John Habes
Lisette Thomas-Spaans

BitterBallenBorrel elpede spaans

Karianne Nijholt
BitterBallenBorrel cope connecting people Karianne Nijholt

 

Locatie

Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch
Pettelaarpark 90
5216 PH, 's-Hertogenbosch

Vergaderingen en Events
Ideaal voor kleine vergaderingen en seminars, het Mövenpick Hotel ‘s Hertogenbosch bied professionele event management, creatieve keuken en gekwalificeerde service.

Geniet van seminars voor maximaal 90 personen of vergaderingen voor maximaal 44 personen en profiteer van een persoonlijke service, net buiten het historische centrum van Den Bosch. De 2 zalen zijn uitgerust met de nieuwste audio-visuele apparatuur, LCD-projector en scherm, evenals een gratis Wi-Fi.

Mövenpick Hotel ‘s Hertogenbosch ligt dicht bij de snelweg A2 en op 3 km van het centrum van de stad, is gemakkelijk bereikbaar met de auto met voldoende parkeerplaatsen.

Mövenpick Hotel ‘s Hertogenbosch, ideaal voor vergaderingen, borrels en bijeenkomsten, met maatwerk setups o.b.v. behoeften.

BitterBallenBorrel Mövenpick Hotel 's-Hertogenbosch

Kaart wordt geladen...