Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Haag - De Uithof

Datum: donderdag 01 juni 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Onno Boks (Stuur mij een e-mail)
Locatie: De Uithof, Jaap Edenweg 10, 2544 NL Den Haag

BitterBallenBorrel Den Haag is een informele netwerkborrel voor ondernemers, managers, directeuren.

 

BitterBallenBorrel®

BitterBallenBorrel- sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks ruim 300 netwerkborrels op > 25 B2B locaties.

Ruim 102.000 ondernemers, directeuren en managers komen regelmatig in hun eigen regio bij BitterBallenBorrel in informele sfeer netwerken en kennis op doen.

BitterBallenBorrel is een activiteit van beUnited coöperatie U.A, organisator van on-/offline netwerkevenementen, kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor ondernemers in heel Nederland.

 

ProgrammaBitterBallenBorrel Den Haag Pancras Pouw

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
Leukste Plekjes.nl
– Verloting “Het Bedrijf”
Dutch Netwerk Spain

20.00 uur Afsluiting
20:15 uur beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.  Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Leukste Plekjes.nl

Leukste Plekjes.nl is het platform dat er alles aan doet om de leuke plekjes van Nederland onder de aandacht te brengen van inmiddels 100.000 website bezoekers per maand.

Dit aantal is sterk groeiend, daarnaast hebben we meer dan 9000 facebook likes. Leukste Plekjes helpt u door potentiele gasten op basis van beleving te laten kiezen voor een bezoek aan uw locatie.

Maak gebruik van de mogelijkheden die leuksteplekjes.nl u biedt om extra aandacht te genereren.

BitterBallenBorrel leukste plekjes city guide arnold veerkamp

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Den Haag verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Den Haag met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebook pagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Dutch Netwerk Spain

Dutch Netwerk Spain is het zakennetwerk tussen Spanje en Nederland. en  geeft Seminars aan mensen die in Nederland wonen en die zaken willen doen met Spanje en voor bedrijven die met hun dienst of product de Spaanse markt op willen, maar ook voor mensen die een bedrijf willen opstarten in Spanje of misschien alleen maar een huis willen kopen.

Harold Smit woont  al 30 jaar in Spanje en heeft daar verschillende bedrijven  gehad. Aan de hand van zijn persoonlijke ervaringen kan hij je behoeden voor de vele valkuilen die er zijn als je naar het buitenland gaat.

Tijdens het seminar nodigt hij altijd een nieuwe gastspreker uit, die ook als Nederlandse ondernemer veel ervaring heeft met het zakendoen in Spanje. Zo krijg je persoonlijke ervaringen met hun informatie te horen die je op internet nooit zult  vinden.

Onder de naam Dutch Netwerk Spain heeft hij over heel Spanje een netwerk opgezet van meer dan 3000 Nederlandstalige ondernemers. Harold Smit kan je ook als consultant begeleiden een op een met het starten van je zaken ( netwerk ) in Spanje.

BitterBallenBorrel Dutch Netwerk Spain Harold Smit

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

 

Aanmelden

BitterBallenBorrel Den Haag is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op de kwaliteit van het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

Parkeren

Parkeren is gratis bij De Uithof

met de auto

Vanaf de A4 neemt u de afslag Den Haag-Zuid (Afslag 12). Aan het einde van de afslag gaat u met de bocht mee rechtsaf (richting Wateringen). U rijdt nu op de N211/Wippolderlaan. Na enkele kilometers gaat deze laan over in de Lozerlaan. U ziet vanzelf borden met ‘De Uithof’. Bij de stoplichten gaat u linksaf en rijdt u de Jaap Edenweg op. De Uithof ligt aan het einde van de weg. U kunt gratis parkeren.

Openbaar vervoer

Vanaf het NS-station Den Haag Centraal is De Uithof bereikbaar met RandstadRail 4 en buslijn 25. Halte De Uithof. Reis naar ons met het OV

 

Organisatieteam

BitterBallenBorrel Den Haag wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit Den Haag e.o.

Linda Scheepmaker
Jennifer Hunte
Jacqueline De Braal-Schouten
 Onno Boks

BitterBallenBorrel de uithof

BitterBallenBorrel Personal Touch Travel

BitterBallenBorrel Stress Expertise Centrum Jacqueline De Braal-Schouten

BitterBallenBorrel ONB Automatiseringsdiensten en netwerken Pancras Pouw

Locatie

De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544 NL, Den Haag

Sinds 2000 is De Uithof een veelzijdig sportcentrum met onder andere een sneeuwbaan, schaatsbaan, kartbaan, lasergame-arena en klimwand. De ideale plek voor een sportieve teambuilding samen met uw collega’s. Kies uit een van onze diverse arrangementen die natuurlijk uit te breiden zijn met een heerlijke lunch of dinner.

Naast allerlei sportieve activiteiten is De Uithof ook uitermate geschikt als vergaderlocatie of als locatie voor uw evenement.

De Uithof heeft maar liefst 5 verschillende vergaderruimtes in een sportieve setting, elke vergaderruimte kijkt uit op een van de schaatsbanen in De Uithof. Klik hier voor de zalen

De Uithof is daarom de ideale locatie om bedrijfsuitjes te organiseren. Een dagvullend programma onder één dak is voor veel bedrijven al een groot succes geweest.

BitterBallenBorrel de uithof

Kaart wordt geladen...