Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Haag - De Uithof

Datum: dinsdag 03 oktober 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Onno Boks (Stuur mij een e-mail)
Locatie: De Uithof, Jaap Edenweg 10, 2544 NL Den Haag

Fotografie                       Maarten Huisman – Studio Nelson – Den Haag

BitterBallenBorrel Den Haag

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegangen de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Den Haag Pancras Pouw

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
– Workshop door VILTflexplek
– Verloting “Het Bedrijf”
Presentatie Stichting Bando

20.00 uur Afsluiting
20:15 uur beUnited Diner

 

– Demonstratie en try-out van de Stoelmassage met bamboe –

 

Stoelmassage met bamboe

Medewerkers die blaken van gezondheid, die lekker in hun vel zitten en die zich goed kunnen focussen. Dit is mogelijk ! Waarschijnlijk heeft u wel eens gehoord van stoelmassage bij bedrijven. Dat is een prettige massage gericht op de drukpunten van de energiebanen in het lichaam. De massage wordt uitgevoerd op een ergonomische stoel, door de kleding heen.

Met de bamboe-stoelmassage kom je nog dieper in het weefsel en worden blokkades weggenomen.  Een bamboe-stoelmassage heeft een heel mooi natuurlijk aspect en werkt dieper in op de spieren en bloedsomloop. Het geeft de stoelmasseur de mogelijkheid om fricties te geven met de bamboe stokken waardoor zeer gericht wordt gewerkt.

Wilt u de stoelmassage opnemen in uw  arbo-gezondheidsbeleid, dan kunt u bij de belastingdienst navraag doen over een werkkosten regeling.

BitterBallenBorrel Groen Wellness Loes Groen bamboe massage

 

VILTflexplek

Vilt kent meer toepassingen dan je denkt

Anneke Zwolsman-Westing van VILTflexplek wijst je de weg.

Een verhaal over het oudste textiel ter wereld, kriebeltruien, mottengaatjes, akoestiek op je werkplek, (kantoor-)interieur, werkstress, je hoofd leeg maken en nog veel meer.

Kom kijken, voelen en vooral ook ervaren. Neem alvast een kijkje op www.viltflexplek.nl om te zien wat er zoal mogelijk is.

BitterBallenBorrel Viltflexplek Anneke Zwolsman-Westing

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Den Haag verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Den Haag met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebook pagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Stichting Bando

Stichting Bando heeft tot doel het stimuleren van betekenisvolle, creatieve ontmoetingen.

De ontmoeting vindt plaats door gezamenlijk, in harmonie, expressie te geven aan persoonlijke of historische verhalen. We maken daarbij gebruik van de individuele talenten van de deelnemers in woord, geluid, beweging en beeld.

Het is onze overtuiging dat de beleving van herkenbare, menselijke verhalen ons helpt om een positieve betekenis aan ons leven te geven.

Alle bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar persoonlijke groei en zinvolle vrijetijdsbesteding kunnen een samenwerking aanvragen met Stichting Bando.

BitterBallenBorrel Bando Foundation

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

Parkeren

Parkeren is gratis bij De Uithof

met de auto

Vanaf de A4 neemt u de afslag Den Haag-Zuid (Afslag 12). Aan het einde van de afslag gaat u met de bocht mee rechtsaf (richting Wateringen). U rijdt nu op de N211/Wippolderlaan. Na enkele kilometers gaat deze laan over in de Lozerlaan. U ziet vanzelf borden met ‘De Uithof’. Bij de stoplichten gaat u linksaf en rijdt u de Jaap Edenweg op. De Uithof ligt aan het einde van de weg. U kunt gratis parkeren.

Openbaar vervoer

Vanaf het NS-station Den Haag Centraal is De Uithof bereikbaar met RandstadRail 4 en buslijn 25. Halte De Uithof. Reis naar ons met het OV

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Den Haag wordt georganiseerd in samenwerking met:

Linda Scheepmaker

Jennifer Hunte

Harold Smit

 Onno Boks

BitterBallenBorrel de uithof

BitterBallenBorrel Personal Touch Travel

BitterBallenborrel Dutchnetworkspain Harold Smit

BitterBallenBorrel ONB Automatiseringsdiensten en netwerken Pancras Pouw

Locatie

De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544 NL, Den Haag

Sinds 2000 is De Uithof een veelzijdig sportcentrum met onder andere een sneeuwbaan, schaatsbaan, kartbaan, lasergame-arena en klimwand. De ideale plek voor een sportieve teambuilding samen met uw collega’s. Kies uit een van onze diverse arrangementen die natuurlijk uit te breiden zijn met een heerlijke lunch of dinner.

Naast allerlei sportieve activiteiten is De Uithof ook uitermate geschikt als vergaderlocatie of als locatie voor uw evenement.

De Uithof heeft maar liefst 5 verschillende vergaderruimtes in een sportieve setting, elke vergaderruimte kijkt uit op een van de schaatsbanen in De Uithof. Klik hier voor de zalen

De Uithof is daarom de ideale locatie om bedrijfsuitjes te organiseren. Een dagvullend programma onder één dak is voor veel bedrijven al een groot succes geweest.

BitterBallenBorrel de uithof

Kaart wordt geladen...