Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Haag - De Uithof

Datum: donderdag 02 november 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Onno Boks (Stuur mij een e-mail)
Locatie: De Uithof, Jaap Edenweg 10, 2544 NL Den Haag

Fotografie                       Maarten Huisman – Studio Nelson – Den Haag

BitterBallenBorrel Den Haag

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegangen de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

ProgrammaBitterBallenBorrel Den Haag Pancras Pouw

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
VIRTUAL REALITY demonstratie – Duncan Smit
– Verloting “Het Bedrijf”
Presentatie “Het Bedrijf” Qalm

20.00 uur Afsluiting
20:15 uur beUnited Diner

– Tijdens BitterBallenBorrel kunt u stoelmassage door Margreet Wasko proberen –

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.  Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Virtual Reality

Kan DutchVR iets voor u betekenen?

Wij zijn continu bezig met het bedenken van cutting-edge oplossingen binnen Virtual Reality. Daarnaast weten wij precies hoe wij VR binnen een bestaande marketing-strategie kunnen implementeren en zijn wij bedreven in het maken van stand-alone toepassingen die gericht zijn op zeer specifieke doelstellingen en behoeften.

Augmented Reality (AR) is een directe en indirecte toevoeging van digitale elementen aan de realiteit. Steeds vaker wordt uw mobiele telefoon voor AR gebruikt! Daarnaast levert DutchVR hoge kwaliteit 360° foto’s en 360° video’s voor gebruik in diverse omgevingen en applicaties en Social media zoals YouTube, Facebook etc en maken zij hoogwaardige, geoptimaliseerde 3D-modellen voor VR Games/omgevingen.

Virtual Reality gaat het IoT een grote technologische push geven. Steeds meer devices zullen aan elkaar verbonden zijn. Virtual Reality is een experience! DutchVR introduceert deze ervaringen bij het grote publiek in Nederland.

Duncan Smit laat bij BitterBallenBorrel zie van VR voor uw bedrijf kan betekenen, er ervaring die je nooit zult vergeten!!!

BitterBallenBorrel DutchVR Duncan Smit

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Den Haag verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Den Haag met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebook pagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Qalm

Qalm is een jong werving en selectiebureau met sterke roots in de wereld van techniek en ict. Dagelijks zoeken, vinden en bemiddelen wij personeel voor opdrachtgevers die zich kenmerken door transparantie, trots, loyaliteit en ambitie.

Wij geloven in intrinsieke motivatie, doen waar je goed in bent. Alleen dan voeg je echt waarde toe in de keten. Niemand is goed in alles,  wij ook niet.

Óns specialisme is personeel vinden, binden en boeien en juist daarom komen opdrachtgevers uit de techniek bij ons en weten technische kandidaten ons te vinden.

bitterballenborrel qalm Jasper Keijner

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

 

 

PijnackerIn-Balans / Stoelmassage Salon

voor bedrijf en particulier

Hoe staat het met je lijf? Hoe voelt het? Sta eens stil bij je nek, schouders en rug.

Lekker soepel en ontspannen? Gezien de werkstress die we allemaal weleens ervaren, houden we behoorlijk wat spanning vast in onze spieren.

Op donderdag 7 september ben ik, van StoelmassageSalon onderdeel van PijnackerIn-Balans aanwezig om je heel even te laten ervaren wat een massage voor je kan doen.

Je bent welkom op mijn stoel :-) Met de week van de werkstress in het vooruitzicht (13 t/m 16 november 2017), kan je nu mooi een begin maken om te ontstressen.
BitterBallenBorrel Stoelmassage Salon Margreet Wasko

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

Parkeren

Parkeren is gratis bij De Uithof

met de auto

Vanaf de A4 neemt u de afslag Den Haag-Zuid (Afslag 12). Aan het einde van de afslag gaat u met de bocht mee rechtsaf (richting Wateringen). U rijdt nu op de N211/Wippolderlaan. Na enkele kilometers gaat deze laan over in de Lozerlaan. U ziet vanzelf borden met ‘De Uithof’. Bij de stoplichten gaat u linksaf en rijdt u de Jaap Edenweg op. De Uithof ligt aan het einde van de weg. U kunt gratis parkeren.

Openbaar vervoer

Vanaf het NS-station Den Haag Centraal is De Uithof bereikbaar met RandstadRail 4 en buslijn 25. Halte De Uithof. Reis naar ons met het OV

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Den Haag wordt georganiseerd in samenwerking met:

Linda Scheepmaker

Harold Smit

 Onno Boks

BitterBallenBorrel de uithof

BitterBallenborrel Dutchnetworkspain Harold Smit

BitterBallenBorrel ONB Automatiseringsdiensten en netwerken Pancras Pouw

 

Locatie

De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544 NL, Den Haag

Sinds 2000 is De Uithof een veelzijdig sportcentrum met onder andere een sneeuwbaan, schaatsbaan, kartbaan, lasergame-arena en klimwand. De ideale plek voor een sportieve teambuilding samen met uw collega’s. Kies uit een van onze diverse arrangementen die natuurlijk uit te breiden zijn met een heerlijke lunch of dinner.

Naast allerlei sportieve activiteiten is De Uithof ook uitermate geschikt als vergaderlocatie of als locatie voor uw evenement.

De Uithof heeft maar liefst 5 verschillende vergaderruimtes in een sportieve setting, elke vergaderruimte kijkt uit op een van de schaatsbanen in De Uithof. Klik hier voor de zalen

De Uithof is daarom de ideale locatie om bedrijfsuitjes te organiseren. Een dagvullend programma onder één dak is voor veel bedrijven al een groot succes geweest.

BitterBallenBorrel de uithof

Kaart wordt geladen...