Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Haag - Tasty Comedy

Datum: donderdag 03 mei 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Den Haag (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Tasty Comedy, De Pier, Strandweg 150-154, 2586 JK Scheveningen

 

BitterBallenBorrel Den Haag

BitterBallenBorrel De Haag is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel den haag tasty comedy de pier scheveningen

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur De wereld van online marketing
19.15 uur  Verloting “Het Bedrijf”
19.20 uur Virtual Reality, ervaren is leren!
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen tijdens beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.  Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

De wereld van online marketing

Onderzoek heeft aangetoond dat bedrijven die actief online aanwezig zijn, beter renderen dan anderen. Online marketing is eigenlijk een must.

Toch zijn er veel ondernemers die aangeven dat ze door de bomen het bos niet meer zien, vanwege de enorme hoeveelheid aan tools en social media kanalen. Hoe kunnen we internet marketing nu op een strategische manier inzetten, waarbij we de gewenste doelen behalen, zonder daarbij tegen enorme kosten aan te lopen?

Jurgen Niemeijer zal u meenemen in de wereld van online marketing, die dichter bij uw huidige manier van werken kan liggen dan u denkt”.

BitterBallenBorrel Delfin connector

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Den Haag verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Den Haag met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebook pagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Virtual Reality, ervaren is leren!

Niet meer weg te denken uit onze samenleving en een instrument dat voor uw bedrijf mooie kostenbesparingen op kan leveren.

Met een gepassioneerd team werken wij binnen VR Owl aan innovatieve virtual-en augmented reality projecten. U kunt daarbij denken aan de inzet van Virtual Reality ten behoeve van interactieve planologie (ROVR). Ontwerp, beslissing en inspraakprocessen worden hierdoor versneld en verbeterd. Stakeholders worden op uniforme wijze met gevalideerde data en inzichtelijke scenario’s geïnformeerd.

Een andere mogelijkheid is het ontwikkelen van trainingsprogramma’s voor uw werknemer, waarbij wij door gebruik te maken van Virtual Reality uw werknemer op afstand kunnen trainen en/of informeren over zijn of haar nieuwe werk- een leefomgeving. Door gebruik te maken van Virtual Reality worden lesprogramma’s verrijkt en verdiept. Tevens verhoogt de beleving de retentie.

Jacqueline Koole zal julie namens VR Owl kennis laten maken met hun efficiënte bedrijfsoplossingen!

BitterBallenBorrel VR Owl Jacqueline Koole

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Den Haag is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op de kwaliteit van het netwerken. Aanmelden kan via website of e-mail.

Parkeren

Op ongeveer 8 minuten lopen van onze locatie op de Pier van Scheveningen vind je een enorme parkeergarage (Parking Strand) met genoeg ruimte om de auto te parkeren. Je kunt ‘Zwolsestraat Scheveningen’ in het navigatie-systeem invoeren. De garage vind je na de stoplichten op de hoek aan je rechterhand. Bij het inrijden van de parkeergarage adviseren wij om helemaal naar de achterkant van de garage te rijden. Dit bespaart een stukje lopen.

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Den Haag wordt georganiseerd in samenwerking met:
BitterBallenBorrel Zakenpraat Sandra VogelaarBitterBallenborrel Dutchnetworkspain Harold Smit BitterBallenBorrel den haag tasty comedy de pier scheveningen

 

 

Locatie

Tasty Comedy
De Pier, Strandweg 150-154
2586 JK , Scheveningen

Tasty Comedy bevindt zich op een geweldige locatie; de Pier van Scheveningen! De Pier is net geheel vernieuwd en staat bol van de leuke, gezellige eetkraampjes en barretjes met natuurlijk aan het einde van de Pier het recent geopende reuzenrad. Scheveningen is helemaal hot met voldoende parkeermogelijkheden in het centrum van de randstad.

De gezellige ronde ruimte van Tasty Comedy is van alle gemakken voorzien en biedt mogelijkheden voor veel verschillende events. Alle audiovisuele mogelijkheden zijn aanwezig alsmede een compleet geoutilleerde keuken en diverse catering mogelijkheden. Ook is het mogelijk om de ruimte te boeken met eigen catering invulling.

Organiseer uw event bij Tasty Comedy met een prachtig 360 graden panoramisch uitzicht op zee. Additioneel zijn er diverse ruimtes bij te boeken zoals een compleet ingerichte boardroom waar men kan vergaderen.

Laat uw event onze zorg zijn!

BitterBallenBorrel den haag tasty comedy de pier scheveningen

Kaart wordt geladen...