Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Haag - Op Zee

Datum: donderdag 26 juli 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Den Haag (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Op Zee, Strandweg 150, 2586 JW Den Haag

 

BitterBallenBorrel Den Haag

BitterBallenBorrel De Haag is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

 

BitterBallenBorrel  Op zeePROGRAMMA

17.00 uur Netwerken met ballen
17.30 uur Rob Wuijster Presentatietrainer en spreker

18.30 uur Stichting Bandou
19.30 uur Sapphire Virtual PA
19.45 uur  Verloting “Het Bedrijf”
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Rob Wuijster Presentatietrainer en spreker

over: Winnaarsmentaliteit, positief coachen, gedachtenkracht en teambuilding

Rob is een motiverende spreker en spreekt over de volgende onderwerpen: creëren winnaarsmentaliteit, positief coachen, je gedachten zijn je krachten en teambuilding.

Rob is voormalig bondscoach van het Zwitserse Nationale Heren Hockeyteam. Daarnaast was hij clubtrainer/coach van een tweetal hockeyclubs bij verschillende Europacups.

Ook is hij als mental coach in de sport werkzaam geweest bij o.a. twee BVO’s en bij het Nederlandse Rugbyteam onder 18. Daarnaast heeft hij bij de ijshockeybond bijgedragen aan de opleiding van trainers en coaches.

BitteBallenBorrel Rob Wuijster Presentatietrainer en spreker

.

Sapphire Virtual PA

Sapphire Virtual PA is het bedrijf van Chantal Wendel, Virtual Assistant. Ik help ondernemers die groeien en die tegen de grens van hun capaciteit aanlopen. We analyseren samen je administratieve processen & sparren over waar ik zie dat verbetering, kan worden gerealiseerd, danwel door een andere werkwijze, door de werkzaamheden uit handen te nemen, of een combinatie hiervan.

Ondernemers kunnen zich op deze manier nog beter focussen op hun core business.  Ik werk graag met, en zoek dus ondernemers die in projectverband werken, zodat ik kan ondersteunen met de coördinatie hiervan. Ik help bij je verkoop en marketingactiviteiten, ben sterk in communicatie (NL en EN).

Ik kijk met een frisse blik naar jouw bedrijf en adviseer waar je meer rendement kunt behalen.

BitterBallenBorrel Sapphire Virtual PA Chantal Wendel

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Den Haag verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Den Haag met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebook pagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Stichting Bando

Stichting Bando is in 2006 ontstaan en wil vanuit een breder perspectief tussen Nederland en de Filippijnen en wil zorg dragen voor een betere communicatie  en doet dit middels de verbindingen via 4 verschillende vormen van kunst die slechts als hele belangrijke tools gezien worden. We kunnen bedrijven sterker naar de kern van een werkelijke communicatie brengen. Wat is werkelijk van belang in onze samenleving en hoe kunnen we hierop het beste inzetten.

We zorgen middels workshops en themaprojecten dat begrippen meer duidelijk worden door de thema’s op verschillende wijzen uit te drukken in een zo groot mogelijke harmonie. We kunnen bedrijven sterker naar de kern van een werkelijke communicatie brengen. Wat is werkelijk van belang in onze samenleving en hoe kunnen we hierop het beste inzetten.

Wij zijn voortdurend opzoek naar mensen die een daadwerkelijk krachtig doel willen  voorstaan en daarbij een aanwinst, niet alleen voor zichzelf, maar voor de hele samenleving willen zijn. Stichting Bando kan met u meedenken om uw werkelijke doel meer duidelijk te krijgen en een relevantie aan een wereldwijze samenleving kan geven . Wij brengen vanuit de stichting nieuwe perspectieven die ook voor de Filippijnen van belang zouden kunnen zijn.

Via de methode van de HI-WI drawing kunnen deelnemende bedrijven ondervinden wat de kern van hun bedrijf zal kunnen zijn via een eenvoudige methodiek. Zet stichting Bando in voor een bredere view die zelfs door blinden en doven te zien en te horen zal zijn.

BitterBallenBorrel HI-WI drawing Hans de Groot Stichting Bando

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

beUnited diner

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Den Haag is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op de kwaliteit van het netwerken. Aanmelden kan via website of e-mail.

Parkeren

Op ongeveer 8 minuten lopen van onze locatie op de Pier van Scheveningen vind je een enorme parkeergarage (Parking Strand) met genoeg ruimte om de auto te parkeren. Je kunt ‘Zwolsestraat Scheveningen’ in het navigatie-systeem invoeren. De garage vind je na de stoplichten op de hoek aan je rechterhand. Bij het inrijden van de parkeergarage adviseren wij om helemaal naar de achterkant van de garage te rijden. Dit bespaart een stukje lopen.

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Den Haagwordt georganiseerd in samenwerking met:

Harold Smit Charles Hogerheide
BitterBallenBorrel Op zee de pier scheveningen BitterBallenborrel Dutchnetworkspain Harold Smit BitterBallenBorrel Charles Hogerheide Coaching beUnited BitterBallenBorrel

Locatie

Op Zee
Strandweg 150
2586 JW , Den Haag

Unieke gelegen boven de golven van de Noordzee, weg van alledaagse zorgen, met panoramisch uitzicht over zee en de boulevard van Scheveningen vindt je, op het eiland aan het eind van de pier,

 “Op Zee”

Op Zee is een prachtig restaurant & evenementenlocatie waar van alles mogelijk en te beleven is.

Op Zee is dé locatie om heerlijk te eten,prive diners, borrelen, trouwen, vergaderen of een trouw- of bedrijfsfeest te houden.

Op Zee is gelegen op de plaats waar voorheen Pier-Zuid zat, deze borden komt u ook nog tegen op de Pier.

Op Zee organisert zelf feesten zoals: Oktoberfest, Glitterparty, Zouk Beach Marathon, Oud & Nieuw feest, Sea You Sunday Ibiza Chill & Lounge, Mega Thee-Dansant voor alle omliggende hockey clubs, etc.

BitterBallenBorrel Op zee de pier scheveningen

Kaart wordt geladen...