Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Haag - Op Zee

Datum: donderdag 30 augustus 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Den Haag (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Op Zee, Strandweg 150, 2586 JW Den Haag

 

BitterBallenBorrel Den Haag

BitterBallenBorrel De Haag is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

 

BitterBallenBorrel  Op zeePROGRAMMA

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur lezing
19.15 uur  Verloting “Het Bedrijf”
19.20 uur Presentatie
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur beUnited Diner

 

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Den Haag verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Den Haag met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebook pagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

beUnited diner

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Den Haag is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op de kwaliteit van het netwerken. Aanmelden kan via website of e-mail.

Parkeren

Op ongeveer 8 minuten lopen van onze locatie op de Pier van Scheveningen vind je een enorme parkeergarage (Parking Strand) met genoeg ruimte om de auto te parkeren. Je kunt ‘Zwolsestraat Scheveningen’ in het navigatie-systeem invoeren. De garage vind je na de stoplichten op de hoek aan je rechterhand. Bij het inrijden van de parkeergarage adviseren wij om helemaal naar de achterkant van de garage te rijden. Dit bespaart een stukje lopen.

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Den Haagwordt georganiseerd in samenwerking met:

Quirijn Kemmink

  Harold Smit
BitterBallenBorrel Op zee de pier scheveningen beUnited BitterBallenBorrel BitterBallenborrel Dutchnetworkspain Harold Smit BitterBallenBorrel beunited diner

 

Locatie

Op Zee
Strandweg 150
2586 JW , Den Haag

Unieke gelegen boven de golven van de Noordzee, weg van alledaagse zorgen, met panoramisch uitzicht over zee en de boulevard van Scheveningen vindt je, op het eiland aan het eind van de pier,

 “Op Zee”

Op Zee is een prachtig restaurant & evenementenlocatie waar van alles mogelijk en te beleven is.

Op Zee is dé locatie om heerlijk te eten,prive diners, borrelen, trouwen, vergaderen of een trouw- of bedrijfsfeest te houden.

Op Zee is gelegen op de plaats waar voorheen Pier-Zuid zat, deze borden komt u ook nog tegen op de Pier.

Op Zee organisert zelf feesten zoals: Oktoberfest, Glitterparty, Zouk Beach Marathon, Oud & Nieuw feest, Sea You Sunday Ibiza Chill & Lounge, Mega Thee-Dansant voor alle omliggende hockey clubs, etc.

BitterBallenBorrel Op zee de pier scheveningen

Kaart wordt geladen...