Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Haag - 7AM Den Haag

Datum: vrijdag 30 november 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Den Haag (Stuur mij een e-mail)
Locatie: 7AM Den Haag, Buitenhof 47, 2513 AH Den Haag

BitterBallenBorrel Den Haag

BitterBallenBorrel De Haag is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

BitterBallenBorrel 7AM Den HaagPROGRAMMA

 

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur lezing BlockChain  First Attempts ILearning
19.15 uur  Verloting “Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch Better Life Coaching
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur beUnited Diner

 

 

BlockChain

First Attempts In Learning

Zijn er nog andere toepassingen voor BlockChain technologie dan het witwassen van geld?

De internationale hype rond BockChain technologie wordt langzaam ingehaald door de realiteit van de dag.

Er verschijnen steeds meer artikelen in kranten en verslagen van politieke hoorzittingen over de techologie, de cryptomunten. De applicaties zijn niet veilig, er verdwijnen geregeld serieuze sommen geld of data lekt onverwacht het internet op.

Maar wat kan je als ondernemer met deze techniek, wanneer moet je instappen, waar kan je het inzetten, waar is het eigenlijk voor bedoeld en hoe zijn we hier gekomen?

BitterBallenBorrel Blockchain First Attempts In Learning FAIL Igor Wortel

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Den Haag verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Den Haag met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebook pagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Better Life Coaching

Better Life Coaching staat voor kwalitatieve en persoonlijke coaching. Wij bieden coaching trajecten aan om vrouwen en mannen de beste versie van zichzelf te laten worden.

Onze coaching bestaat uit vier verschillende trajecten, namelijk:

–       Voeding – basis van gezond zijn
–       Training  – fit worden
–       Mindset – positief leren denken
–       Impressie – zelfvertrouwen krijgen

De coaching trajecten kunnen los of gecombineerd gevolgd worden.

BitterBallenBorrel Better Life Coaching Charmaine Pas

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten tijdens een walking dinner. Het natafelen start na afloop van BitterBallenBorrel. Het walking dinner menu (5 gangen) is samengesteld uit:

– Bonbon van carpaccio
– Kroket van rivierkreeftstaartjes met mosterdmayonaise
– Gebakken zalm met tuinkruidensaus op een bedje van tagliatelle
– Krokant gebakken kalfssukade, aardappelpuree, seizoensgroenten en jus
– Gekarameliseerde appeltjes met bloedsinaasappelijs.

Dit alles is voor €15,00 p.p. excl. drankjes, Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

beUnited diner

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Den Haag is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op de kwaliteit van het netwerken. Aanmelden kan via website of e-mail.

 

BEREIKBAARHEID

U vindt de entree van 7AM Den Haag in de hoek tussen de restaurants Vapiano en Umami.

Op de fiets

Indien u op de fiets komt, raden we u aan kosteloos gebruik te maken van de bewaakte fietsenstalling op het Buitenhof. Voor informatie kunt u de website bezoeken. Houdt u er rekening mee dat het niet is toegestaan uw fiets voor de restaurants naast de entree van 7AM Den Haag te parkeren.

Met het openbaar vervoer

Op minder dan 3 minuten loopafstand van 7AM Den Haag zijn de volgende tramhaltes; Halte ‘Spui’ tramlijn 2, 3, 4 & 6, Halte ‘Centrum’ tramlijn 1, Halte ‘Kalvermarkt’ tramlijn 15, Halte ‘Buitenhof’ tramlijn 16 & 17 en Halte ‘Buitenhof’ buslijn 22 & 24

Met de auto

Binnen 3 minuten lopen van 7AM Den Haag zijn er de volgende parkeergarages; Parking Stadhuis (P1-parking), Grote Markt (Q-Park), Torengarage (Q-Park), City Parking (Q-Park), Pleingarage en Museumkwartier

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Den Haag wordt georganiseerd in samenwerking met:

Marvin Lepp
Mariana Maan
Harold Smit
Dieuwke Robers-Keijzer
BitterBallenBorrel 7AM Den Haag BitterBallenborrel Dutchnetworkspain Harold Smit BitterBallenborrel Keyzer events

——————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

7AM Den Haag
Buitenhof 47
2513 AH, Den Haag

Voor het welslagen van een vergadering of workshop is de sfeer cruciaal.

In het centrum van Den Haag zorgt 7AM Den Haag ervoor dat aan alle randvoorwaarden op een ongedwongen manier is voldaan. De gastvrije, persoonlijke benadering door iedere medewerker. De service: snel en op maat gesneden. Onze eigen chef-kok met zijn veelgeroemde catering.

De unieke plek aan het Haagse Buitenhof, met zijn historische grandeur, op een steenworp afstand van de politieke macht, en elke winkel in de buurt. Zo’n meeting- & conference center maakt van vergaderen een belevenis.

Wilt u in Den Haag een evenement organiseren? Zoekt u een geschikte vergaderruimte of wilt u een  training of workshop gevenin Den Haag? De 10 ruimtes van 7AM Den Haag zijn ideaal voor het houden van congressen, lezingen, presentaties, bedrijfsevenementen, tv-opnames, recepties en diners. Moderne techniek die gewoon werkt, sfeervol, ontspannen en met alle egards.

 

Kaart wordt geladen...