Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Haag - 7AM Den Haag

Datum: donderdag 28 februari 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Den Haag (Stuur mij een e-mail)
Locatie: 7AM Den Haag, Buitenhof 47, 2513 AH Den Haag

BitterBallenBorrel Den Haag februari 2019

 

BitterBallenBorrel Den Haag

BitterBallenBorrel De Haag is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

BitterBallenBorrel 7AM Den HaagPROGRAMMA

 

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Winnaarsmentaliteit
19.15 uur  Verloting “Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch Pro Vision Gifts
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur beUnited Diner

 

 

Winnaarsmentaliteit

Rob Wuijster over: Winnaarsmentaliteit, positief coachen, gedachtenkracht en teambuilding

Rob Wijster is een motiverende spreker en spreekt over de volgende onderwerpen: creëren winnaarsmentaliteit, positief coachen, je gedachten zijn je krachten en teambuilding.

Rob is voormalig bondscoach van het Zwitserse Nationale Heren Hockeyteam. Daarnaast was hij clubtrainer/coach van een tweetal hockeyclubs bij verschillende Europa Cups.

Ook is hij als mental coach in de sport werkzaam geweest bij o.a. twee BVO’s en bij het Nederlandse Rugbyteam onder 18. Daarnaast heeft hij bij de ijshockeybond bijgedragen aan de opleiding van trainers en coaches.

BitterBallenBorrel Rob wuijster over: Winnaarsmentaliteit, positief coachen, gedachtenkracht en teambuilding

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Den Haag verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Den Haag met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebook pagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pro Vision Gifts

groei door het vieren van uw contacten!

Groeien willen wij allemaal, als persoon EN als bedrijf.  De vraag is: HOE? Uw  bedrijf heeft contacten met medewerkers en klanten, die de basis vormen voor het succesvol  zijn. Mijn naam is Lisa Koppe, op een life changing seminar leerde ik: know your outcome! Mijn outcome is dat ik erop uit ben om een lange termijn band met mijn klanten op te bouwen met wederzijds vertrouwen als basis.

De outcome waar ik uw bedrijf aan wil helpen is GROEI. Groeien door de geloofwaardigheid en het vertrouwen  in U enorm te vergroten zodat u levenslang klanten aan uw bedrijf bindt.  Pro Vision Gifts helpt u graag aan deze GROEI door de contacten met uw partners, klanten en medewerkers, op feestelijke wijze te vieren waardoor U als ondernemer ultiem gewaardeerd wordt. Dit feestelijk vieren kan met een relatiegeschenk, of een op maat gesneden experience die precies bij uw partners past!

Met deze waardering in de pocket, zullen u en uw partners samen verder gaan groeien! Nieuwsgierig, … geteased,…interesse om samen deze contacten te gaan vieren? Kom in contact met mij :  06 226 189 34 of provisiongifts2018@gmail.com.

BitterBallenBorrel Lisa Koppe Pro Vision Gifts

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

beUnited diner

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Den Haag is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op de kwaliteit van het netwerken. Aanmelden kan via website of e-mail.

 

BEREIKBAARHEID

U vindt de entree van 7AM Den Haag in de hoek tussen de restaurants Vapiano en Umami.

Op de fiets

Indien u op de fiets komt, raden we u aan kosteloos gebruik te maken van de bewaakte fietsenstalling op het Buitenhof. Voor informatie kunt u de website bezoeken. Houdt u er rekening mee dat het niet is toegestaan uw fiets voor de restaurants naast de entree van 7AM Den Haag te parkeren.

Met het openbaar vervoer

Op minder dan 3 minuten loopafstand van 7AM Den Haag zijn de volgende tramhaltes; Halte ‘Spui’ tramlijn 2, 3, 4 & 6, Halte ‘Centrum’ tramlijn 1, Halte ‘Kalvermarkt’ tramlijn 15, Halte ‘Buitenhof’ tramlijn 16 & 17 en Halte ‘Buitenhof’ buslijn 22 & 24

Met de auto

Binnen 3 minuten lopen van 7AM Den Haag zijn er de volgende parkeergarages; Parking Stadhuis (P1-parking), Grote Markt (Q-Park), Torengarage (Q-Park), City Parking (Q-Park), Pleingarage en Museumkwartier

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Den Haag wordt georganiseerd in samenwerking met:

Marvin Lepp
Mariana Maan
Harold Smit
Dieuwke Robers-Keijzer
BitterBallenBorrel 7AM Den Haag BitterBallenborrel Dutchnetworkspain Harold Smit BitterBallenborrel Keyzer events

 

Locatie

7AM Den Haag
Buitenhof 47
2513 AH, Den Haag

Voor het welslagen van een vergadering of workshop is de sfeer cruciaal.

In het centrum van Den Haag zorgt 7AM Den Haag ervoor dat aan alle randvoorwaarden op een ongedwongen manier is voldaan. De gastvrije, persoonlijke benadering door iedere medewerker. De service: snel en op maat gesneden. Onze eigen chef-kok met zijn veelgeroemde catering.

De unieke plek aan het Haagse Buitenhof, met zijn historische grandeur, op een steenworp afstand van de politieke macht, en elke winkel in de buurt. Zo’n meeting- & conference center maakt van vergaderen een belevenis.

Wilt u in Den Haag een evenement organiseren? Zoekt u een geschikte vergaderruimte of wilt u een  training of workshop gevenin Den Haag? De 10 ruimtes van 7AM Den Haag zijn ideaal voor het houden van congressen, lezingen, presentaties, bedrijfsevenementen, tv-opnames, recepties en diners. Moderne techniek die gewoon werkt, sfeervol, ontspannen en met alle egards.

 

Kaart wordt geladen...