Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Haag - Restaurant BBQ HERO’S

Datum: dinsdag 25 juni 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Den Haag (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Restaurant BBQ HERO’S, Almeloplein 27, 2533 AB Den Haag

BitterBallenBorrel den haag juni 29019

 

 

BitterBallenBorrel Den Haag

BitterBallenBorrel De Haag is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Disruption in the automotive world
19.15 uur  Verloting “Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch Zeker van Zanten
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur beUnited Diner

 

 

Disruption in the automotive world

De totale disruptie van de autowereld, met deze uitspraak start Luc Oud zijn presentatie bij de BitterBallenBorrel

Met 1 miljard omzet in Nederland en recent nog  500 Tesla ‘s  model 3 op kenteken gezet in de regio Eindhoven, laat Tesla zien dat de transitie naar elektrisch rijden een serieuze zaak is.
Luc , ad interim werkzaam voor Mennekes en al 9 jaar bezig in de laadinfra, geeft een volledig inzicht in de situatie van vandaag en de nabije toekomst met betrekking tot de uitbreiding van het laadpalen netwerk in Nederland.

In zijn presentatie trekt Luc de parallel tussen Ford (ten tijde van de industriële revolutie) en Tesla. Deze presentatie mag je niet missen.

BitterBallenBorrel Mennekes Luc oud

 

 

VERLOTING “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Den Haag verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Den Haag ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebook pagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Zeker van Zanten

Maatwerk en ondersteuning.

Wij bij Zeker van Zanten begrijpen dat een ondernemer graag zelf de controle heeft over zijn onderneming. En dat ondernemen veel leuker is dan het bijhouden van verzekeringen of het maken van een financieel plan. Dat is het maatwerk en de ondersteuning die wij leveren!Zeker van Zanten regelt dat, als specifiek maatwerk, in één keer goed voor u. En dan zorgen wij dat u zich daar de rest van de tijd maar heel beperkt mee bezig hoeft te houden.

Bitterballenborrel Den Haag Zeker van Zanten

 

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

beUnited diner natafelen BBQ Hero's Den Haag

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Den Haag is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op de kwaliteit van het netwerken. Aanmelden kan via website of e-mail.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Den Haag wordt georganiseerd in samenwerking met:

Hero Brinkman
Johan de Groot
Lisa Koppe
BitterBallenBorrel BBQ Heros Den Haag Hero Brinkman BitterBallenBorrel Code Compagnons Johan de Groot BitterBallenBorrel Pro vision Gifts Lisa Koppe

——————————————————————————————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Restaurant BBQ HERO’S
Almeloplein 27
2533 AB, Den Haag

BBQ Hero’s is een sfeervol restaurant, waarbij de grote Poolse BBQ een prominente plaats in de geheel open keuken inneemt.

De klant kan live de BBQ zien en kijken wat er vers op de gril ligt.

Na de bestelling is er een keuze om mee naar huis te nemen of de bestelling op een tray mee te nemen naar een zitplaats in het gezellige restaurant. Er is geen bediening.

Kaart wordt geladen...