Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Haag

Datum: donderdag 24 december 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur ons een e-mail)
Locatie: De Remise Den Haag, Ter Borchstraat 7, 2525 XG Den Haag

De Remise Locatiepartner BitterBallenBorrel Den Haag

 

BitterBallenBorrel Den Haag

BitterBallenBorrel Den Haag is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. Haagse MKB ondernemers, directeuren en managers zijn van harte welkom om bij Restaurant Het Schielandshuis het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening, parkeren kan in de parkeergarage aan de overkant van de straat..

Iedere editie nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een Pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende netwerktijd om met elkaar in gesprek te gaan.

 

beUnited corona sticker 1,5 meter regelgevingPROGRAMMA

16.30 17.00 Inloop, drank halen en plaats toewijzing
17.00 17.30 Netwerken
17.30 17.50 Tafelwissel + drank halen
17.50 18.15
18.15 19.00 Netwerken
19.00 19.20 Tafelwissel + drank halen
19.20 19.30 Verloting & Pitch 
19.30 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen

 

Lezing

 

VERLOTING Pitch Het Bedrijf

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “Pitch Het Bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Den Haag  verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch bij BitterBallenBorrel Den Haag  ter waarde van 495,– eur excl BTW.

 

PITCH

 

RESERVEREN VERPLICHT

BitterBallenBorrel is in principe laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels Corona is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrel Den Haag  op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol!

LET OP | Reserveren kan enkel op de website of via denhaag@bitterballenborrel.nl, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd met, voor en door ondernemers uit betreffende stad of regio.

BitterBallenBorrel Rotterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Eric van Abbe
Johan de Groot
BitterBallenBorrel Hospitality Masters Eric van Abbe De Remisie Locatiepartner BitterBallenBorrel Den Haag BitterBallenBorrel Code Compagnons Johan de Groot

———————————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited  heeft tot doel om MKB ondernemers, directeuren en managers te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

De Remise Den Haag
Ter Borchstraat 7
2525 XG, Den Haag

De Remise Den Haag is als evenementenlocatie veelzijdig inzetbaar. Het is niet zomaar een locatie: het historische gebouw en de collectie staan borg voor een inspirerende omgeving. Onderzoek toont aan dat zowel hoge ruimtes als natuurlijk licht mensen inspireert en stimuleert. De symbolische betekenis van vooruitgang en bereikbaarheid van de in de hallen aanwezige museumstukken voegt, naast de historische component, een extra dimensie toe.

De Remise Den Haag kent naast de grote Remisehallen een vergaderzaal met barfaciliteit, drie kleinere museumzalen die inzetbaar zijn als break-outruimtes (inclusief breedbeeldschermen voor bijvoorbeeld presentaties) en een entreehal met caféfunctie die kan worden ingezet voor ontvangsten en registratie. In bijzondere gevallen kunnen ook enkele klassieke trams worden ingezet als break-out-ruimtes.

De locatie van de Remise staat vast. Een aantrekkelijke extra is, dat het HOVM door inzet van historische trams en bussen het evenement kan laten beginnen al lang voor het gebouw wordt binnengestapt. Vrijwel elke halte in Den Haag en Delft kan het begin en/of einde zijn van een bijzondere bijeenkomst.

Het omsloten eigen terrein biedt bijeenkomsten gelegenheid om al op het voorterrein de eigen signatuur door te voeren terwijl er ook op beperkte schaal parkeren mogelijk is.

De Remisie Locatiepartner BitterBallenBorrel Den Haag

Kaart onbeschikbaar