Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Haag – SALES is FUN

Datum: donderdag 24 september 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur ons een e-mail)
Locatie: De Remise Den Haag, Ter Borchstraat 7, 2525 XG Den Haag

BitterBallenBorrel den haag Sales is fun Muriel versluis meer winst meer tijd Rene Bos

 

BitterBallenBorrel Den Haag

BitterBallenBorrel Den Haag is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. Haagse MKB ondernemers, directeuren en managers zijn van harte welkom om bij De Remise Den Haag het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier. De toegang, parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening. Iedere editie nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een Pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende netwerktijd om met elkaar in gesprek te gaan.

 

beUnited corona sticker 1,5 meter regelgevingPROGRAMMA

16.30 17.00 Inloop, drank halen en plaats toewijzing
17.00 17.30 Netwerken
17.30 17.50 Tafelwissel + drank halen
17.50 18.15 SALES is FUN
18.15 19.00 Netwerken
19.00 19.20 Tafelwissel + drank halen
19.20 19.30 Verloting & méér WINST én méér TIJD!
19.30 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen

 

“Sales is Fun!”

 “Verkopen is makkelijk als je maar weet HOE”

Wat jij over verkopen weet is eigenlijk niet waar…

JE KUNT SIMPELWEG NIET ONDERNEMEN, ALS JE NIET GOED KUNT VERKOPEN.

En als jij niet weet hoe je moet verkopen, hoe kun je dan als ondernemer succesvol zijn? Benieuwd wat je echt met je Sales kunt bereiken? Herontdek het verkopen, tijdens de “Sales is Fun!” teaser op de Bitterballenborrel Den Haag. Ik geef deze nieuwste Sales is Fun ASSKICK sessie om jou te overtuigen van je eigen salespotentie.

Met plezier in je sales bereik je makkelijker je doelen

– Goed zijn in je vak is één ding, maar als je goed kunt verkopen zit je nooit zonder werk!
– Sales ongemakkelijk? Verander de context naar een spannend en boek meteen resultaat!
– Unique Selling Points versus Unique Buying Reasons? Ken het cruciale verschil

Muriël Versluis

Ik ben Muriël VersluisSalesDiva. Bij mij is Sales een spannende thriller met een hoge FUNfactor. Kom kennismaken met mij, mijn (directe en humorvolle) aanpak en methode. Ik geef je alvast een voorproefje van het antwoord op de vraag: “Hoe heeft zij toch al die klanten zoals: De Telegraaf, Vitens, Omroepbladen Hilversum, Gemeente Amsterdam, Gemeente Utrecht. Holland Casino, KLM en KPN binnengehaald?” Oftewel: HOE doet ze het? Wil je het graag weten? Kom dan even langs…..

 BitterBallenBorrel-SalesDiva-Muriel-Versluis-Het-belang-van-mindset

 

 

VERLOTING Pitch Het Bedrijf

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “Pitch Het Bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Den Haag  verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch bij BitterBallenBorrel Den Haag  ter waarde van 495,– eur excl BTW.

 

méér WINST én méér TIJD!

Mijncontract.nl

Heeft u inzicht op al uw afgesloten (onderhouds) contracten en overeenkomsten? Weet u wanneer uw energie-contract afloopt? Wat je in de praktijk vaak tegenkomt is dat ondernemers meerdere contracten hebben afgesloten en niet weten wanneer het contract afloopt en of ze slim inkopen. Dit is zonde en dat kan c.q. moet anders, immers een euro besparen is een euro meer winst. René Bos laat ons zien hoe je vrij eenvoudig een veilig, slim en simpele omgeving kan creëren waar je in één oogopslag kan zien wat de status van je contracten is en hoe slimmer kan inkopen, met andere woorden; Meer winst en meer tijd!

René Bos

René Bos, bedenker en initiatiefnemer van MijnContract.nl. In 1996 is hij het ondernemerschap ingestapt en heeft hij met up’s en net zoveel down’s leren ondernemen. Al snel merkte hij dat het verkopen van zijn dienstverlening mij veel energie gaf. Voor de randzaken had hij weinig tijd over! Dit heeft hem aan het denken gezet en vanaf 2013 ben ik me gaan richten op het realiseren van kostenbesparingen op deze randzaken van de ondernemer.

BitterBallenBorrel mijncontract.nl René Bos

 

RESERVEREN VERPLICHT

BitterBallenBorrel is in principe laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels Corona is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrel Den Haag  op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol!

LET OP | Reserveren kan enkel op de website of via denhaag@bitterballenborrel.nl, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd met, voor en door ondernemers uit betreffende stad of regio.

BitterBallenBorrel Den Haag wordt georganiseerd in samenwerking met:

Eric van Abbe
Priscilla van der Donk
Johan de Groot
Rita Williams
BitterBallenBorrel Hospitality Masters Eric van Abbe BitterBallenBorrel Doxa Priscilla van der Donk BitterBallenBorrel Code Compagnons Johan de Groot De Remisie Locatiepartner BitterBallenBorrel Den Haag

———————————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited  heeft tot doel om MKB ondernemers, directeuren en managers te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

De Remise Den Haag
Ter Borchstraat 7
2525 XG, Den Haag

De Remise Den Haag is als evenementenlocatie veelzijdig inzetbaar. Het is niet zomaar een locatie: het historische gebouw en de collectie staan borg voor een inspirerende omgeving. Onderzoek toont aan dat zowel hoge ruimtes als natuurlijk licht mensen inspireert en stimuleert. De symbolische betekenis van vooruitgang en bereikbaarheid van de in de hallen aanwezige museumstukken voegt, naast de historische component, een extra dimensie toe.

De Remise Den Haag kent naast de grote Remisehallen een vergaderzaal met barfaciliteit, drie kleinere museumzalen die inzetbaar zijn als break-outruimtes (inclusief breedbeeldschermen voor bijvoorbeeld presentaties) en een entreehal met caféfunctie die kan worden ingezet voor ontvangsten en registratie. In bijzondere gevallen kunnen ook enkele klassieke trams worden ingezet als break-out-ruimtes.

De locatie van de Remise staat vast. Een aantrekkelijke extra is, dat het HOVM door inzet van historische trams en bussen het evenement kan laten beginnen al lang voor het gebouw wordt binnengestapt. Vrijwel elke halte in Den Haag en Delft kan het begin en/of einde zijn van een bijzondere bijeenkomst.

Het omsloten eigen terrein biedt bijeenkomsten gelegenheid om al op het voorterrein de eigen signatuur door te voeren terwijl er ook op beperkte schaal parkeren mogelijk is.

De Remisie Locatiepartner BitterBallenBorrel Den Haag

Kaart onbeschikbaar