Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Den Haag - Restaurant BBQ HERO’S

Datum: donderdag 06 juni 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Den Haag (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Restaurant BBQ HERO’S, Almeloplein 27, 2533 AB Den Haag

BitterBallenBorrel Den Haag juni 2019 Creativiteit

 

BitterBallenBorrel Den Haag

BitterBallenBorrel De Haag is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur lezing Creativiteit! Soft skill nummer 1 van de toekomst. (20 minuten)
19.15 uur  Verloting “Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch PrideCoach (5 minuten)
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur beUnited Diner

 

 

Creativiteit! Soft skill nummer 1 van de toekomst.

De rijkste plek op onze aarde is het kerkhof.

Hier liggen de meest briljante BREINEN en ideeën begraven. Ideeën van mensen die ze niet durfde te uiten omdat ze twijfelde, zich niet veilig genoeg voelde en niet wisten hoe ze hun ideeën uit hun BREIN konden halen en vorm konden geven. Dit raakt mij in mijn hart. De levensduur van bedrijven wordt steeds korter. Om je bestaansrecht te blijven behouden in de nieuwe snelheid waarmee alles veranderd is een constante toevoer aan ideeën nodig! Ben jij er klaar voor?

Het is de missie van Romana Buijs om bewustwording te creëren hoe waardevol veiligheid is in het ontwikkelen van het creatieve denkvermogen. In een veilige basis kunnen mensen ontwikkelen. creativiteit floreren en bedrijven innoveren.

Je hebt ook vast wel eens een idee, of juist een gebrek hieraan. Wat doe je dan? Hou je ze voor je of voer je ze uit? Ontwikkel je ze en ga je over tot actie? Hoeveel ideeën en oplossingen zitten er in jouw team? In jouw mensen? Hoe zorg jij ervoor dat brainstormen een continue proces wordt binnen jouw bedrijf zodat je toekomst proof bent?

 

BitterBallenBorrel BreinKonijn Romana Buijs

 

VERLOTING “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Den Haag verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Den Haag ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebook pagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

PrideCoach

Het beste uit jezelf halen|

Ik vind het mooi om te zien hoe we allemaal anders zijn, en dat we allemaal op onze eigen manier groeien.

Daarom geef ik training en coaching waarbij aandacht voor de sterke kanten van een persoon voorop staan, zodat je het beste uit jezelf of je team kan halen. Dat doe ik met trainingen gericht op persoonlijke groei, communicatie en samenwerking.

Zie https://nlp42.nl voor meer informatie.

BitterBallenBorrel Pridecoach Wesley Post

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

beUnited diner natafelen BBQ Hero's Den Haag

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Den Haag is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op de kwaliteit van het netwerken. Aanmelden kan via website of e-mail.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Den Haag wordt georganiseerd in samenwerking met:

Hero Brinkman
Johan de Groot
Lisa Koppe
BitterBallenBorrel BBQ Heros Den Haag Hero Brinkman BitterBallenBorrel Code Compagnons Johan de Groot BitterBallenBorrel Pro vision Gifts Lisa Koppe

——————————————————————————————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Restaurant BBQ HERO’S
Almeloplein 27
2533 AB, Den Haag

BBQ Hero’s is een sfeervol restaurant, waarbij de grote Poolse BBQ een prominente plaats in de geheel open keuken inneemt.

De klant kan live de BBQ zien en kijken wat er vers op de gril ligt.

Na de bestelling is er een keuze om mee naar huis te nemen of de bestelling op een tray mee te nemen naar een zitplaats in het gezellige restaurant. Er is geen bediening.

Kaart wordt geladen...