Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Eindhoven - Best Golf

Datum: dinsdag 12 juni 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Best Golf, Golflaan 1, 5683 RZ Best

BitterBallenBorrel Eindhoven

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Eindhoven

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur De AVG, een volgende millenniumbug?
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur A² Networks
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Start natafelen mer beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

De AVG

een volgende millenniumbug?

Er is de laatste tijd veel over de AVG gezegd en geschreven. Maar wat moet je nu als ondernemer? Kost het echt zoveel tijd en geld? Is er geen simpelere manier?

In een korte presentatie laten wij van Privacy Protection Europe zien wat de AVG voor gevolgen heeft en dat het eigenlijk allemaal wel meevalt.

Dit doen we door onze no-nonsens mentaliteit.

BitterBallenBorrel Privacy Protection Europe Richard van Ineveld

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

A² Networks BV 

uw partner in de industriële revolutie 4.0

A² Networks te Best is een totaalinstallateur die zich richt op IP gebaseerde communicatie- connectiviteits-, safety-, en securityvoorzieningen binnen gebouwen en/of complexen. De laatste jaren zien we een enorme toename van technologie en verdere mechanisering op alle niveaus binnen MKB en industrie. Deze ontwikkelingen hebben behalve invloed op de interne organisatie ook een enorme invloed op het fysieke communicatienetwerk van de organisatie.

De betrouwbaarheid van geautomatiseerde logistieke stromingen via een ICT-netwerk dat verbonden is aan leveranciers, klanten en andere schakels in de keten, wordt steeds essentiëler. Door het toepassen van innovatieve oplossingen in combinatie met de gerichte service bezorgen wij onze klanten niet alleen een technologische voorsprong, maar leggen wij ook de basis voor een betere, slimmere en gezondere werkomgeving.

De komende jaren zullen flexibiliteit, eenvoud en beheersbaarheid de grootste uitdagingen worden binnen gebouwen en/of complexen. A² Networks is graag uw partner in deze industriële revolutie 4.0

BitterBallenBorrel Eindhoven A2networks buiding ICT Eric Verhoeven

 

NATAFELEN
BitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via eindhoven@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemersteams uit betreffende regio.

 

TEAM

BitterBallenBorrel Eindhoven wordt georganiseerd in samenwerking met:

Bas Geurtjens
Gejan Starink
BitterBallenBorrel BestGolf
Marcel Schlimbach
BitterBallenBorrel Business Stimulans Marcel Schlimbach
Willard vd Heijden
BitterBallenBorrel Raidar4 BIZ Willard van der Heijden
Luc Oud

BitterBallenBorrel O&A personeelsdiensten Luc Oud

Hakima Aaboubouch
BitterBallenBorrel Zorgmatch Direct Hakima Aaboubouch

Locatie

Best Golf
Golflaan 1
5683 RZ, Best

Een unieke vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Een keer wat anders? Bij Best Golf kunt u vergaderen in stijl op een bijzondere en inspirerende setting. Goede ideeën, nieuwe concepten en creatieve ontwikkelingen komen nou eenmaal beter tot stand op een unieke vergaderlocatie.

Met de unieke eigenschappen van Best Golf, het uitzicht op de golfbaan, de parkeermogelijkheden direct voor de deur, de uitstekende bereikbaarheid en met de uitstekende horecavoorzieningen van Restaurant | Brasserie Dimples is succes verzekerd.

Voor uw bijeenkomst beschikt Best Golf over diverse vergaderruimten tot 250 personen. Binnen 5 minuten van de A2, A50 en A58 en op 10 minuten van NS station Best. Lunchen, borrelen, BBQ, dineren of een clinic of golfwedstrijd voor de deelnemers van uw bijeenkomst?

Wij denken graag met u mee.

BitterBallenBorrel BestGolf

Kaart wordt geladen...