Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Eindhoven - Best Golf

Datum: dinsdag 09 oktober 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Eindhoven (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Best Golf, Golflaan 1, 5683 RZ Best

BitterBallenBorrel Eindhoven 10-18

BitterBallenBorrel Eindhoven

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMA

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Verspreiden van goede ideeën
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch Blissbizz
20.00 uur Afsluiting netwerken + start natafelen 

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

TEDxEindhoven

het verspreiden van goede ideeën.

TED heeft als doelstelling het verspreiden van goede ideeën. Inspirerende sprekers presenteren maximaal 18 minuten over uiteenlopende onderwerpen.

Dankzij de videoregistraties verspreiden de ideeën zich wereldwijd. Door de onafhankelijk georganiseerde TEDx-evenementen komen er dagelijks video’s bij.

Julien Meijboom, business director van TEDxEindhoven zal jullie in 18 minuten “meenemen” in de wereld van TED en TEDx.”

BitterBallenBorrel TEDx Eindhoven Julien Meijboom

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

 

Blissbizz

Blissbizz werkt met ambitieuze ondernemers, met name coaches, trainers en andere dienstverleners, die bewust kiezen om te groeien en uit zichzelf en hun bedrijf te halen wat erin zit.

Wil je serieus aan de slag om jouw groeiambities te realiseren? Laten we daar samen over spreken.

In een vrijblijvend gesprek kom ik graag met je tot de kern van wat jou nu nog tegenhoudt en wat je gaat helpen te doen wat je moet doen om deze ambities waar te maken. Mail hiervoor naar rachel@blissbizz.nl of neem contact op via: https://www.blissbizz.nl/contact/.

BitterBallenBorrel Blissbizz Rachel de Cock

 

beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

Natafelen beUnited diner  Restaurant Brasserie Dimples

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via eindhoven@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Eindhoven wordt georganiseerd in samenwerking met:

Bas Geurtjens 
Gejan Starink
BitterBallenBorrel BestGolf
Willard vd Heijden
BitterBallenBorrel Raidar4 BIZ Willard van der Heijden
Luc OudBitterBallenBorrel tech company luc oud
Hakima Aaboubouch
BitterBallenBorrel Zorgmatch Direct Hakima Aaboubouch

Locatie

Best Golf
Golflaan 1
5683 RZ, Best

Een unieke vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Een keer wat anders? Bij Best Golf kunt u vergaderen in stijl op een bijzondere en inspirerende setting. Goede ideeën, nieuwe concepten en creatieve ontwikkelingen komen nou eenmaal beter tot stand op een unieke vergaderlocatie.

Met de unieke eigenschappen van Best Golf, het uitzicht op de golfbaan, de parkeermogelijkheden direct voor de deur, de uitstekende bereikbaarheid en met de uitstekende horecavoorzieningen van Restaurant | Brasserie Dimples is succes verzekerd.

Voor uw bijeenkomst beschikt Best Golf over diverse vergaderruimten tot 250 personen. Binnen 5 minuten van de A2, A50 en A58 en op 10 minuten van NS station Best. Lunchen, borrelen, BBQ, dineren of een clinic of golfwedstrijd voor de deelnemers van uw bijeenkomst?

Wij denken graag met u mee.

BitterBallenBorrel BestGolf

Kaart wordt geladen...