Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Eindhoven - Best Golf

Datum: dinsdag 13 november 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Best Golf, Golflaan 1, 5683 RZ Best

 

BitterBallenBorrel Eindhoven

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Eindhoven 11-2018

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing CYBER SECURITY
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch Orange Blend
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Natafelen met beUnited Diner

 

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

 

CYBER SECURITY

Simpel & Effectief

SecureMe2 helpt ondernemers zichzelf weerbaar te maken tegen cybercriminelen.

Met SAM wordt een simpele en effectieve oplossing geboden om al het internetverkeer te bewaken op kwaadaardig gedrag. Bij een detectie gaat er een cyberalarm af zodat een ondernemer de juiste maatregelen kan nemen.

SecureMe2 helpt ondernemers daarnaast met hands-on advies om te voldoen aan de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming die per mei 2018 van kracht is geworden.

 BitterBallenBorrel secureme2 aad van boven

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Orange Blend 

Bij Orange Blend geloven we dat lekkere koffie synoniem staat aan arbeidsvitaminen. Een heerlijk dampende, geurende en vooral smaakvolle kop koffie, espresso, cappuccino of latte – gemaakt van verse bonen – is vandaag de dag als een secundaire arbeidsvoorwaarde voor medewerkers.

En laten we wel wezen, ook klanten serveer je toch liever een kwaliteitsproduct dan een slap kopje troost? Deze filosofie heeft ons geïnspireerd om kwaliteitskoffie naar het bedrijfsleven te brengen. Gemaakt van de beste bonen uit Zuid Amerika en Afrika, geserveerd door prachtige machines.

Onze gediplomeerde barista’s informeren u met veel passie over de verschillende mogelijkheden. Zodra de machine – groot of klein – bij u op locatie zijn eerste kop heeft gezet, hoeft u niet meer na te denken over bestellingen. Periodiek ontvangt u van ons nieuwe bonen en toebehoren. En indien gewenst leveren we ook – met evenveel zorg geselecteerde – thee, koekjes en soep. Handig toch?
BitterBallenBorrel Orangeblend Roland van de Langenberg

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten en start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

BitterBallenborrel beUnited diner Dimples Best

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via eindhoven@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Eindhoven wordt georganiseerd in samenwerking met:

Bas Geurtjens 
BitterBallenBorrel BestGolf
Sandra Marks
Gejan StarinkWillard vd Heijden
BitterBallenBorrel Raidar4 BIZ Willard van der Heijden
Luc Oud
BitterBallenBorrel tech company luc oud
Hakima Aaboubouch
BitterBallenBorrel Zorgmatch Direct Hakima Aaboubouch

Locatie

Best Golf
Golflaan 1
5683 RZ, Best

Een unieke vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Een keer wat anders? Bij Best Golf kunt u vergaderen in stijl op een bijzondere en inspirerende setting. Goede ideeën, nieuwe concepten en creatieve ontwikkelingen komen nou eenmaal beter tot stand op een unieke vergaderlocatie.

Met de unieke eigenschappen van Best Golf, het uitzicht op de golfbaan, de parkeermogelijkheden direct voor de deur, de uitstekende bereikbaarheid en met de uitstekende horecavoorzieningen van Restaurant | Brasserie Dimples is succes verzekerd.

Voor uw bijeenkomst beschikt Best Golf over diverse vergaderruimten tot 250 personen. Binnen 5 minuten van de A2, A50 en A58 en op 10 minuten van NS station Best. Lunchen, borrelen, BBQ, dineren of een clinic of golfwedstrijd voor de deelnemers van uw bijeenkomst?

Wij denken graag met u mee.

BitterBallenBorrel BestGolf

Kaart wordt geladen...