Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Eindhoven - Best Golf

Datum: dinsdag 12 februari 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Eindhoven (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Best Golf, Golflaan 1, 5683 RZ Best

BitterBallenBorrel Eindhoven februari 2019

BitterBallenBorrel Eindhoven

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.BitterBallenBorrel Eindhoven

 

PROGRAMMA

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing #btb4tw – be the best for the world.
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch Europa Direct Eindhoven
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Start natafelen tijdens beUnited Diner

 

#btb4tw

be the best for the world.

Be the best for the world, not the best in the world. Onze cultuur vraagt om te excelleren, de beste van de klas krijgt een pluim, de eerste van de wedstrijd krijgt een medaille en je ziet het in organisaties bij promoties en salarisverhogingen. Ego-gerelateerd in plaats van eco-gerelateerd. De beste zijn en het hardste roepen. En dat dat ten koste gaat van anderen of betere oplossingen (oplossingen die van mensen komen die niet zo hard willen of durven te roepen) dat doet er niet toe.

Terwijl het volgens mij niet gaat of jij het beste bent an zich, maar of jij goed acteert in de context en in de keten. Breng jij het beste in de situatie, in de omgeving , zodat het ook goed is voor anderen? En sterker nog dat het goed is voor de volgende generaties en de wereld.

Daarover ben ik, Jolanda Berkhof, een boek aan het schrijven en heb ik inmiddels vele mensen met mooie inspirerende verhalen mogen interviewen. Al die verhalen worden samengevoegd in het boek #btb4tw.

Met deze lezing hoop ik je te kunnen inspireren om naar je eigen werkzaamheden en business te kijken en daar waar het kan en nodig is veranderingen aan te brengen die ten goede komen aan mens, maatschappij en milieu. Want het zit hem in kleine dingen heb ik geleerd van de mooie verhalen, micro-economisch is er al zoveel te behalen waardoor we vriendelijker met elkaar, de maatschappij en het milieu omgaan.

BitterBallenBorrel #btb4tw COOS Jolanda Berkhof

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Europa Direct Eindhoven

Informatiecentrum voor al uw vragen over Europa

Europa Direct Eindhoven kan burgers én ondernemers) helpen met het vinden van de juiste oplossingen. Wij nemen uw vragen en verzoeken in behandeling en zoeken voor u uit waar u de juiste antwoorden kunt vinden. Dat is onze primaire taak.

Ook geven wij voorlichting over kansen die Europa biedt. Nederland en zeker onze regio kan nog veel beter inspelen op de mogelijkheden die zich doorlopend aandienen. Daarover organiseren wij voorlichtingsbijeenkomsten en attenderen wij onze ‘volgers’ op dit nieuws, gericht op kansen en mogelijkheden.

BitterBallenBorrel Europe direct eindhoven Ton Vermeulen

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten en start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

BitterBallenBorrel natafelen beUnited diner Dimples Restaurant Brasserie Best

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via eindhoven@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Eindhoven wordt georganiseerd in samenwerking met:

Gejan Starink
beUnited MemberCard
Bas Geurtjens
 
BitterBallenBorrel BestGolf
Els van der Velden

BitterBallenBorrel Or-els Els van der velden
Sandra Marks

beUnited MemberCard
 

———————————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

 

Locatie

Best Golf
Golflaan 1
5683 RZ, Best

Een unieke vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Een keer wat anders? Bij Best Golf kunt u vergaderen in stijl op een bijzondere en inspirerende setting. Goede ideeën, nieuwe concepten en creatieve ontwikkelingen komen nou eenmaal beter tot stand op een unieke vergaderlocatie.

Met de unieke eigenschappen van Best Golf, het uitzicht op de golfbaan, de parkeermogelijkheden direct voor de deur, de uitstekende bereikbaarheid en met de uitstekende horecavoorzieningen van Restaurant | Brasserie Dimples is succes verzekerd.

Voor uw bijeenkomst beschikt Best Golf over diverse vergaderruimten tot 250 personen. Binnen 5 minuten van de A2, A50 en A58 en op 10 minuten van NS station Best. Lunchen, borrelen, BBQ, dineren of een clinic of golfwedstrijd voor de deelnemers van uw bijeenkomst?

Wij denken graag met u mee.

BitterBallenBorrel BestGolf

Kaart wordt geladen...