Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Eindhoven - Best Golf

Datum: dinsdag 11 juni 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Eindhoven (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Best Golf, Golflaan 1, 5683 RZ Best

BitterBallenBorrel Eindhoven Best Golf netwerken lezing Creativiteit BreinKonijn Romana Buijs pitch Aiesec Kevin Hoogerheide natafelen Dimples

 

BitterBallenBorrel Eindhoven

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMA

BitterBallenBorrel Eindhoven

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Creativiteit! Soft skill nr 1 van de toekomst. 
19.15 uur Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.30 uur Pitch AIESEC 
20.15 uur Start natafelen 

 

Creativiteit! Soft skill nr 1 van de toekomst.

De rijkste plek op onze aarde is het kerkhof.

Hier liggen de meest briljante BREINEN en ideeën begraven. Ideeën van mensen die ze niet durfde te uiten omdat ze twijfelde, zich niet veilig genoeg voelde en niet wisten hoe ze hun ideeën uit hun BREIN konden halen en vorm konden geven. Dit raakt mij in mijn hart. De levensduur van bedrijven wordt steeds korter. Om je bestaansrecht te blijven behouden in de nieuwe snelheid waarmee alles veranderd is een constante toevoer aan ideeën nodig! Ben jij er klaar voor?

Het is de missie van Romana Buijs om bewustwording te creëren hoe waardevol veiligheid is in het ontwikkelen van het creatieve denkvermogen. In een veilige basis kunnen mensen ontwikkelen. creativiteit floreren en bedrijven innoveren.

Je hebt ook vast wel eens een idee, of juist een gebrek hieraan. Wat doe je dan? Hou je ze voor je of voer je ze uit? Ontwikkel je ze en ga je over tot actie? Hoeveel ideeën en oplossingen zitten er in jouw team? In jouw mensen? Hoe zorg jij ervoor dat brainstormen een continue proces wordt binnen jouw bedrijf zodat je toekomst proof bent?

BitterBallenBorrel BreinKonijn Romana Buijs

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

AIESEC

AIESEC is an international nonprofit organization, run by students. Located in 126 countries andconnected to more than 2,400 universities, our organization has a very broad range. The goal of AIESEC is to give young people the opportunity to develop their leadership potential. This is doneby offering unique experiences abroad, such as volunteering projects or traineeships.

Currently, we are looking for new partners/companies in the area of Tilburg, Breda, and Eindhoven, that are interested in having international trainees, for a period of 3 to 18 months. Our broad network empowers us to find interesting candidates in many fields (Business Administration, IT, Marketing et cetera). Diversity is an actual topic for many companies nowadays. An international trainee could create new perspectives, that could induce a change in the daily routine.

BitterBallenBorrel Aiesec Kevin Hoogerheide

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten en start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken… Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

BitterBallenborrel beUnited diner Dimples Best

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons te mailen.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Eindhoven wordt georganiseerd in samenwerking met:

Gejan Starink
beUnited MemberCard
Bas Geurtjens 
BitterBallenBorrel BestGolf
Sandra Marks
beUnited MemberCard

———————————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Best Golf
Golflaan 1
5683 RZ, Best

Een unieke vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Een keer wat anders? Bij Best Golf kunt u vergaderen in stijl op een bijzondere en inspirerende setting. Goede ideeën, nieuwe concepten en creatieve ontwikkelingen komen nou eenmaal beter tot stand op een unieke vergaderlocatie.

Met de unieke eigenschappen van Best Golf, het uitzicht op de golfbaan, de parkeermogelijkheden direct voor de deur, de uitstekende bereikbaarheid en met de uitstekende horecavoorzieningen van Restaurant | Brasserie Dimples is succes verzekerd.

Voor uw bijeenkomst beschikt Best Golf over diverse vergaderruimten tot 250 personen. Binnen 5 minuten van de A2, A50 en A58 en op 10 minuten van NS station Best. Lunchen, borrelen, BBQ, dineren of een clinic of golfwedstrijd voor de deelnemers van uw bijeenkomst?

Wij denken graag met u mee.

BitterBallenBorrel BestGolf

Kaart wordt geladen...