Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Eindhoven - Best Golf

Datum: dinsdag 14 april 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Eindhoven (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Best Golf, Golflaan 1, 5683 RZ Best

BitterBallenBorrel Scheepvaart in Transitie Jorne Langelaan

BitterBallenBorrel Eindhoven

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen.Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel BestGolf

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Scheepvaart in transitie
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch Aujourdhui’ Rosalie
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Start natafelen 

zakelijke profielfoto shoots door Eye Fotografie –

 

Scheepvaart in transitie

The return of sail

Scheepvaart is de levensader van de wereldhandel. Echter de scheepvaart industrie stoot meer CO2 uit dan alle uitstoot van heel Duitsland samen. Het is tijd voor een transitie, naar het opnieuw toepassen van windkracht, voor transport over zee.

Kapitein Jorne Langelaan, oprichter van EcoClipper, neemt u mee in de opstartfase van de nieuwe industrie van de zeilende vrachtvaart. Ontdek de rederijen, markten en innovaties. Word partner, investeer en loop vooruit op de ontwikkelingen.

Scheepvaart in transitie, met de huidige aandacht voor klimaatverandering, meer relevant dan ooit!

BitterBallenBorrel Ecoclipper duurzame scheepvaart transitie Jorne Langelaan

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Eindhoven verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Eindhoven met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

 

Pitch; Aujourd’ hui Rosalie

uw flexibele eventmedewerker!

BitterBallenBorrel Aujourd hui Rosalie van Berkel

 

 

Zakelijke profielfoto shoots door Eye Fotografie

29 euro excl. btw | maximaal 25 ondernemers | vol = vol | aanmelden is slim

 

BitterBallenBorrel EYE fotografie Ivo V

 

 

NATAFELEN

Na afloop van BitterBallenBorrel kan je gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken… Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het natafelen, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

BitterBallenborrel beUnited diner Dimples Best

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via eindhoven@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Eindhoven wordt georganiseerd in samenwerking met:​

Gejan Starink

BitterBallenBorrel Dimples restaurant Brasserie
Bas Geurtjens
BitterBallenBorrel BestGolf
Michel Peels
BitterBallenBorrel ABC MEDIA Michel Peels
Berry van Horrik
BitterBallenBorrel Care 4 performance Berry van Horrik
Ivo Verschuuren
BitterBallenBorrel EYE fotografie Ivo Verschuren

———————————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited  heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

 

Locatie

Best Golf
Golflaan 1
5683 RZ, Best

Een unieke vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Een keer wat anders? Bij Best Golf kunt u vergaderen in stijl op een bijzondere en inspirerende setting. Goede ideeën, nieuwe concepten en creatieve ontwikkelingen komen nou eenmaal beter tot stand op een unieke vergaderlocatie.

Met de unieke eigenschappen van Best Golf, het uitzicht op de golfbaan, de parkeermogelijkheden direct voor de deur, de uitstekende bereikbaarheid en met de uitstekende horecavoorzieningen van Restaurant | Brasserie Dimples is succes verzekerd.

Voor uw bijeenkomst beschikt Best Golf over diverse vergaderruimten tot 250 personen. Binnen 5 minuten van de A2, A50 en A58 en op 10 minuten van NS station Best. Lunchen, borrelen, BBQ, dineren of een clinic of golfwedstrijd voor de deelnemers van uw bijeenkomst?

Wij denken graag met u mee.

BitterBallenBorrel BestGolf

Kaart wordt geladen...