Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Eindhoven – De Menselijke Maat

Datum: dinsdag 08 september 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Eindhoven (Stuur ons een e-mail)
Locatie: Best Golf, Golflaan 1, 5683 RZ Best

BitterBallenBorrel Eindhoven De Menselijke Maat Igor Wortel

 

BitterBallenBorrel Eindhoven

BitterBallenBorrel Eindhoven is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Dimples op Best Golf, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere BitterBallenBorrel Stichtse Vecht nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een Pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende netwerktijd om met elkaar in gesprek te gaan.

 

beUnited corona sticker 1,5 meter regelgevingPROGRAMMA dinsdag 08 september

16.30 17.00 Inloop, drank halen en plaats toewijzing
17.00 17.30 Netwerken
17.30 17.50 Tafelwissel + drank halen
17.50 18.15  De Menselijke Maat
18.15 19.00 Netwerken
19.00 19.20 Tafelwissel + drank halen
19.20 19.30 Verloting Pitch & Pitch Schrijf Consultant 
19.30 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen

 

 

De Menselijke Maat

Samenwerken doe je niet alleen

Klimaatcrisis, corona crisis, stikstof crisis, we grossieren in de crises maar zien weinig oplossingen…Vaak worden er zelfs oplossingen opgezet en vervolgens afgeschoten, zoals met biomassa. Het verschil zit hem in ‘de menselijke maat’, hoe gebruiken, begrijpen en zetten we technologie in bij crisisbeheersing? Wat is er nu al voor handen? Waar zit de kracht van het KB en MKB?

In 25 minuten zal Igor Wortel van PHALANXES een aantal perspectieven en oplossingen laten zien. Samen met beUnited heeft hij voor het MKB het Diamond concept ontwikkeld. Samenwerken doe je immers niet alleen!

Igor Wortel

Als mijningenieur probeert Igor Wortel vanuit de historie en de geologie het resultaat van soms miljoenen jaren te verklaren tot in het allerkleinste detail en daar een optimaal proces op af te stemmen. Iedere stap in het proces telt, heeft invloed op het eindresultaat en zal dus het (mijnbouw)algoritme beïnvloeden. Vanuit die achtergrond en detailniveau kijkt Igor naar omgevingen.

Hij probeert de historie te herleiden op basis van data, analyse en daar de nieuwste technologie op toe te passen. De juiste PHALANX samen te stellen. Dus heb je vragen of nieuwe, digitale technologie? Zoek je naar toepasbaarheid van data in je dagelijks werk? Wil je weten wanneer welke vorm van artificiële intelligentie wat toe kan voegen? Reserveer en kom langs.

BitterBallenBorrel powered by beUnited development Diamond Phalanxes

 

VERLOTING  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Eindhoven verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch bij BitterBallenBorrel Stichtse Vecht ter waarde van 495,– eur excl BTW.

 

Pitch Schrijf Consultant 

Mijn naam is Rosalie van Berkel en ik houd me graag bezig met het optimaliseren van teksten en ook met het schrijven van nieuwe content. In dit kader houd ik rekening met de doelgroep oftewel het publiek die de teksten gaat lezen, zodat zij met behulp van de aanwezige voorkennis de teksten goed kunnen verwerken en begrijpen. Daarnaast ben ik perfectionistisch oftewel nauwkeurig. Deze eigenschap zorgt voor taalkundig correcte teksten van goede kwaliteit.

BitterBallenBorrel Schrijf Consultant Rosalie van Berkel

 

NATAFELEN

Na afloop van BitterBallenBorrel kan je bij Dimples gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken… Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het natafelen, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

BitterBallenborrel beUnited diner Dimples Best

 

RESERVEREN VERPLICHT

BitterBallenBorrel is in principe laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels Corona is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrel Eindhoven op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol!

Reserveren kan enkel op de website of via e-mail, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd met, voor en door ondernemers uit betreffende stad of regio. BitterBallenBorrel Eindhoven wordt georganiseerd in samenwerking met:

Bas Geurtjens
BitterBallenBorrel BestGolf
Michel Peels
BitterBallenBorrel ABC MEDIA Michel Peels

BitterBallenBorrel Dimples restaurant Brasserie
Berry van Horrik
BitterBallenBorrel Care 4 performance Berry van Horrik
Ivo Verschuuren
BitterBallenBorrel EYE fotografie Ivo Verschuren

 

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited Netwerk heeft tot doel om MKB ondernemers, directeuren en managers te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Best Golf
Golflaan 1
5683 RZ, Best

Een unieke vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Een keer wat anders? Bij Best Golf kunt u vergaderen in stijl op een bijzondere en inspirerende setting. Goede ideeën, nieuwe concepten en creatieve ontwikkelingen komen nou eenmaal beter tot stand op een unieke vergaderlocatie.

Met de unieke eigenschappen van Best Golf, het uitzicht op de golfbaan, de parkeermogelijkheden direct voor de deur, de uitstekende bereikbaarheid en met de uitstekende horecavoorzieningen van Restaurant | Brasserie Dimples is succes verzekerd.

Voor uw bijeenkomst beschikt Best Golf over diverse vergaderruimten tot 250 personen. Binnen 5 minuten van de A2, A50 en A58 en op 10 minuten van NS station Best. Lunchen, borrelen, BBQ, dineren of een clinic of golfwedstrijd voor de deelnemers van uw bijeenkomst?

Wij denken graag met u mee.

BitterBallenBorrel BestGolf

Kaart wordt geladen...