Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Emmen

Datum: dinsdag 21 januari 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Emmen (Stuur ons een e-mail)
Locatie: ATLAS Theater, Raadhuisplein 100, 7811 AP Emmen

Fotografie                       Karin Broekhuijsen fotografie

BitterBallenBorrel Emmen Fosiel vrije weken 2020

BitterBallenBorrel Emmen

BitterBallenBorrel Emmen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander,waar die ander wat aan heeft.

 

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Fossielvrije Weken 2020

19.15 uur  Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch Johan van Tiel
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen

 

 

Fossielvrije Weken 2020

bewondernemen in de energietransitie

Tijdens de Klimaattop-Noord op 31 oktober in Groningen zijn de Fossielvrije Weken gelanceerd, een duurzaam cultureel evenement waar iedereen in Noord-Nederland aan mee kan doen op alle denkbare manieren. Het is een opvolging van de Elfwegentocht in 2018, toen reden tienduizenden Friezen twee weken lang fossielvrij.

Wat in 2018 al een groot succes was willen we in 2020 nog groter, duurzamer en ludieker aanpakken. Twee weken lang trekt een karavaan van fossielvrije voertuigen 24/7 door Noord-Nederland, waarbij verschillende duurzame initiatieven in de schijnwerpers worden gezet.

Een uitgelezen mogelijkheid om je te profileren en je duurzaamheidsambities kracht bij te zetten. Met elkaar maken we er een creatief, duurzaam en ludiek evenement van dat op een leuke manier bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelstellingen, en laten we zien dat we in het noorden koplopers zijn.

bewondernemen in de energietransitie

Fossielvrije Weken is een samenwerking van Slim en Groen Onderweg, Stichting Freonen van Fossylfrei Fryslân, VNO-NCW, NDC mediagroep, Urgenda en de drie noordelijke energiecommissarissen: Hotze Hofstra (Groningen), Femke Adriaens (Drenthe) en Bouwe de Boer (Friesland).

Jij doet toch ook mee?

BtterBallenBorrel Emmen Fosielvrije weken

 

 

VERLOTING  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Emmen verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch/bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Emmen met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch; Johan van Tiel

No-Nonsense Coach & Trainer

Johan van Tiel helpt mensen, teams en organisaties productiever en effectiever te worden door het inzetten van je aangeboren talenten. Wat dat oplevert? Een lager ziekteverzuim, meer werkgeluk en meer omzet!

BitterBallenBorrel Emmen Johan van Tiel no nonsense coach & trainer

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Emmen wordt georganiseerd in samenwerking met:

Henk Bloemsma
Inge Evers
Yvonne van Wijk
Mehran Pourmiri
Karin Broekhuisen
BitterBallenBorrel 10 consult Henk Bloemsma Inge Evers BitterBallenBorrel Emmen BitterBallenBorrel Atlas Theater Emmen Yvonne van Wijk BitterBallenBorrel cocobanco Mehran Pourmiri BitterBallenBorrel Karin Broekhuijsen fotografie

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited Netwerk heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP, Emmen

De unieke combinatie van natuur, cultuur en entertainment biedt fantastische mogelijkheden voor het organiseren van zakelijke, particuliere en educatieve activiteiten. Van vergadering, tot diner en van productpresentaties tot bedrijfsfeest. Evenementen, congressen, bruiloften en familiedagen, het kan allemaal!

Onze zeven strak ingerichte vergaderzalen zijn geschikt voor bijeenkomsten  van 10 tot 150 personen. De zalen zijn voorzien van alle moderne (communicatie)faciliteiten, zoals gratis wifi, tv-scherm met soundbar, laptop, climate control en flipover. Zalen 3, 4 en 5 beschikken standaard over een beamer met projectiescherm.

Onze Rabo Zaal (822 stoelen) is zeer geschikt voor het ontvangen van grote groepen, zowel in de sfeervolle zaal als op het ruime podium. De Dagblad van het Noorden Zaal is een multifunctionele vlakkevloerzaal met een inschuifbare tribune van 300 stoelen en maximaal 500 staanplaatsen, hierdoor is de zaal geheel naar wens in te richten. Beide zalen beschikken over de nieuwste theatertechnische voorzieningen en ondersteuning door onze eigen theatertechnici.

BitterBallenBorrel Atlas Theater Emmen Yvonne van Wijk

Kaart onbeschikbaar