Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Emmen - ATLAS Theater

Datum: dinsdag 10 maart 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Emmen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: ATLAS Theater, Raadhuisplein 100, 7811 AP Emmen

Fotografie                       Karin Broekhuijsen fotografie

BitterBallenBorrel Emmen meer WINST meer TIJD mijncontract.nl

BitterBallenBorrel Emmen

BitterBallenBorrel Emmen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om in De Bonte Wever het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander,waar die ander wat aan heeft.

 

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Meer winst en meer tijd!

19.15 uur  Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch; Guy Strijbosch coaching
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen

 

méér WINST én méér TIJD!

Mijncontract.nl

Heeft u inzicht op al uw afgesloten (onderhouds) contracten en overeenkomsten? Weet u wanneer uw energie-contract afloopt? Wat je in de praktijk vaak tegenkomt is dat ondernemers meerdere contracten hebben afgesloten en niet weten wanneer het contract afloopt en of ze slim inkopen. Dit is zonde en dat kan c.q. moet anders, immers een euro besparen is een euro meer winst. René Bos laat ons zien hoe je vrij eenvoudig een veilig, slim en simpele omgeving kan creëren waar je in één oogopslag kan zien wat de status van je contracten is en hoe slimmer kan inkopen, met andere woorden; Meer winst en meer tijd!

René Bos

René Bos, bedenker en initiatiefnemer van MijnContract.nl. In 1996 is hij het ondernemerschap ingestapt en heeft hij met up’s en net zoveel down’s leren ondernemen. Al snel merkte hij dat het verkopen van zijn dienstverlening mij veel energie gaf. Voor de randzaken had hij weinig tijd over! Dit heeft hem aan het denken gezet en vanaf 2013 ben ik me gaan richten op het realiseren van kostenbesparingen op deze randzaken van de ondernemer.

BitterBallenBorrel mijncontract.nl René Bos

 

 

VERLOTING  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Emmen verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch/bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Emmen met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch; Guy Strijbosch coaching

 dé LinkedIn Expert van Noord Nederland.

 

BitterBallenBorrel Guy Strijbosch coaching linkedin

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Emmen wordt georganiseerd in samenwerking met:

Henk Bloemsma
Inge Evers
Yvonne van Wijk
Mehran Pourmiri
Karin Broekhuisen
BitterBallenBorrel 10 consult Henk Bloemsma Inge Evers BitterBallenBorrel Emmen BitterBallenBorrel Atlas Theater Emmen Yvonne van Wijk BitterBallenBorrel cocobanco Mehran Pourmiri BitterBallenBorrel Karin Broekhuijsen fotografie

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP, Emmen

De unieke combinatie van natuur, cultuur en entertainment biedt fantastische mogelijkheden voor het organiseren van zakelijke, particuliere en educatieve activiteiten. Van vergadering, tot diner en van productpresentaties tot bedrijfsfeest. Evenementen, congressen, bruiloften en familiedagen, het kan allemaal!

Onze zeven strak ingerichte vergaderzalen zijn geschikt voor bijeenkomsten  van 10 tot 150 personen. De zalen zijn voorzien van alle moderne (communicatie)faciliteiten, zoals gratis wifi, tv-scherm met soundbar, laptop, climate control en flipover. Zalen 3, 4 en 5 beschikken standaard over een beamer met projectiescherm.

Onze Rabo Zaal (822 stoelen) is zeer geschikt voor het ontvangen van grote groepen, zowel in de sfeervolle zaal als op het ruime podium. De Dagblad van het Noorden Zaal is een multifunctionele vlakkevloerzaal met een inschuifbare tribune van 300 stoelen en maximaal 500 staanplaatsen, hierdoor is de zaal geheel naar wens in te richten. Beide zalen beschikken over de nieuwste theatertechnische voorzieningen en ondersteuning door onze eigen theatertechnici.

BitterBallenBorrel Atlas Theater Emmen Yvonne van Wijk

Kaart onbeschikbaar