Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Golf Event - Best Golf

Datum: dinsdag 10 september 2019
Tijd: 13:45 - 21:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Eindhoven (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Best Golf, Golflaan 1, 5683 RZ Best

BitterBallenBorrel Golfevent 2019

 

BitterBallenBorrel Golf Event

BitterBallenBorrel

BitterBallenBorrel®, partner van beUnited, is sinds 2011 dé zakelijke netwerkborrel van Nederland en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor ondernemers, directieleden en managers op aansprekende B2B locatie. De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de Social media kanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

BitterBallenBorrel Golf Event

Het BitterBallenBorrel Golf Event wordt georganiseerd door team BitterBallenBorrel Eindhoven in samenwerking met Best Golf en is toegankelijk voor alle (aspirant) leden van beUnited.

 

Programma

Het Golf Event start met een golf programma voor beginners (clinic) en gevorderden (9-holes wedstrijd), na het golfen is er een speciale BitterBallenBorrel Eindhoven met aansluiten een door Dimples verzorgde BBQ op terras.

 

BitterBallenBorrel Golf Event 2019

 

Aanmelden

Alle onderdelen zijn facultatief, m.a.w. je bepaald zelf waar je aan deel neemt. Aanmelden voor Golf Clinic en BBQ is verplicht en kan uiterlijk t/m vrijdag 6 september, BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je ook hiervoor wilt aanmelden zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen.

 

BitterBallenBorrel Golf Event 2019

 

Organisatie

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Eindhoven wordt georganiseerd in samenwerking met:

Bas Geurtjens 
BitterBallenBorrel BestGolf
Gejan Starink
beUnited MemberCard
Luc Oud
BitterBallenBorrel tech company luc oud

———————————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Best Golf
Golflaan 1
5683 RZ, Best

Een unieke vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Een keer wat anders? Bij Best Golf kunt u vergaderen in stijl op een bijzondere en inspirerende setting. Goede ideeën, nieuwe concepten en creatieve ontwikkelingen komen nou eenmaal beter tot stand op een unieke vergaderlocatie.

Met de unieke eigenschappen van Best Golf, het uitzicht op de golfbaan, de parkeermogelijkheden direct voor de deur, de uitstekende bereikbaarheid en met de uitstekende horecavoorzieningen van Restaurant | Brasserie Dimples is succes verzekerd.

Voor uw bijeenkomst beschikt Best Golf over diverse vergaderruimten tot 250 personen. Binnen 5 minuten van de A2, A50 en A58 en op 10 minuten van NS station Best. Lunchen, borrelen, BBQ, dineren of een clinic of golfwedstrijd voor de deelnemers van uw bijeenkomst?

Wij denken graag met u mee.

BitterBallenBorrel BestGolf

Kaart wordt geladen...