Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Gorinchem - Evenementenhal Gorinchem

Datum: donderdag 08 juni 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Bo Woerts (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

BitterBallenBorrel Gorinchem is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst voor ondernemers, directeuren & managers.

 

BitterBallenBorrel®

BitterBallenBorrel- sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks ruim 300 netwerkborrels op 25 B2B locaties.

Ruim 102.000 ondernemers, directeuren en managers komen regelmatig in hun eigen regio bij BitterBallenBorrel in informele sfeer netwerken en kennis op doen.

BitterBallenBorrel is een activiteit van beUnited coöperatie U.A, organisator van on-/offline netwerkevenementen, kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor ondernemers in heel Nederland.

 

 BitterBallenBorrel Gorinchem evenementen hal Gorinchem pancras pouw

Programma

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
Lezing
– Verloting “Het Bedrijf”
– “Het Bedrijf”

20.00 uur Afsluiting
20:15 beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

Verloting  “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Gorinchem verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Gorinchem met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner. Het informele karakter maakt het ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

Parkeren is gratis bij Evenementenhal Gorinchem.

Organisatieteam

BitterBallenBorrel Breda wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit Breda e.o.

Bo Woerts
Pancras Pouw
BitterBallenBorrel evenementen hal gorinchem pancras pouw beUnited Meetmatch beUnited BitterBallenBorrel

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ, Gorinchem

De grote wereld wordt door digitalisering alleen maar kleiner. Op elk moment en overal ter wereld leggen mensen contact met elkaar door middel van internet, telefoon, televisie en ga zo maar door. Het persoonlijke contact tussen mensen blijft echter de sleutel voor het échte ontmoeten: elkaar in de ogen kijken, een hand geven. Daartoe bieden Evenementenhal Gorinchem de perfecte gelegenheid.

Evenementenhal Gorinchem biedt in een sfeervolle, ruime ambiance, uitgebreide & professionele mogelijkheden voor vak- en consumentenbeurzen, concerten, evenementen, vergaderingen, (bedrijfs) borrels & feesten.

Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles verloopt volgens de unieke en befaamde full service formule, die garant staat voor een succesvol evenement. En dit alles onder het motto:

Ons evenement. Uw moment.

Evenementen hal gorinchem BitterBallenBorrel pancras pouw

Kaart wordt geladen...