Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Groene Hart - de Dyck

Datum: donderdag 18 mei 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: de Dyck, Woudsedijk-Zuid 43, 2481 NB Woubrugge

BitterBallenBorrel Groene Hart is een inspirerende informele netwerkbijeenkomst voor ondernemers, directeuren en managers.

 

BitterBallenBorrel®

BitterBallenBorrel- sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks ruim 300 netwerkborrels op > 25 B2B locaties.

Ruim 102.000 ondernemers, directeuren en managers komen regelmatig in hun eigen regio bij BitterBallenBorrel in informele sfeer netwerken en kennis op doen.

BitterBallenBorrel is een activiteit van beUnited coöperatie U.A, organisator van on-/offline netwerkevenementen, kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor ondernemers in heel Nederland.

 

Programma BitterBallenBorrel Groene Hart Pancras Pouw

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
“Effectiever netwerken!”Prof. Dr. Nico Schraag
– Verloting “Het Bedrijf”
– “Het Bedrijf”GoedOpOrde.nl

20.00 uur Afsluiting
20.15 uur start beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

“Effectiever netwerken!” – Prof. Dr. Nico Schraag

Netwerken is momenteel wel de belangrijkste acquisitievorm van deze tijd! Op voorwaarde dat je het wel professioneel, dus niet opdringerig doet!” 

Hoe doen we het nu?

Nederlanders hebben tot op heden vaker: ‘genotwerkt’, gezellig borrelen en vaak praten met degene die je al kent, maar tot nu toe niet altijd even efficiënt: ‘genetwerkt’!

Onbekend maakt onbemind…

Ook hebben  we soms een hekel aan Netwerken! Omdat we niet weten hoe het echt kan?

Hoe dan wel? Het kan veel gemakkelijk beter en effectiever!

Bij deze komende BitterBallenBorrel Bijeenkomst behandelt Nico Schraag op praktische en interactieve wijze de meest belangrijke ‘ins en outs’:

– Hoe kan het dat Netwerken je tot nu nog geen echt rendement oplevert?
– Wat doen we soms of vaak onbewust fout zonder dat we ons dat realiseren?…
– Hoe je veel gemakkelijker sneller en beter netwerkt, zodat je meer potentiele relaties per borrel leert kennen waarmee je al snel zaken kunt doen
– ‘welke 10 meest effectieve ‘handelingen’ je dat voortaan bereikt!

Met Nico Schraag: geen al vaak behandelde theorie maar juist: HOE je beter netwerkt en welke fouten je op de eerst volgende netwerk gelegenheid nooit meer zult maken! Ook behandelen we: hoe en waar je effectiever relaties vindt, boeit en bindt… met tips erbij over commerciële communicatie die al tijdens het netwerkgesprek begint..

Loop voortaan niet meer vast bij interessevragen als: ‘Wat rekent u per uur?”, ”Hoe snel kunt u leveren?, ”Waarin verschilt u nou van de firma X? of ”We hebben al een leverancier en daar zijn we zeer tevreden over”

Je krijgt in 20 minuten zeker 20 tips mee!

Hierna wordt Netwerken voortaan: veel gemakkelijker, succesvoller en effectiever! EN…neem natuurlijk je collega/mede ondernemer mee, die misschien nog echt een hekel heeft aan Netwerken en: ontdek zo, hoe bruisend actief 2017 gaat worden, met veel betere opdrachtgevers en meer nieuwe opdrachten …

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Groene Hart verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Groene Hart met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

GoedOpOrde.nl

Toe aan een duidelijke digitale administratie met de hulp en adviezen van de boekhouder van de toekomst? Dan ben je bij GoedOpOrde.nl aan het juiste adres!

Door middel van online boekhouden is de administratie altijd bij en kun je als ondernemer beslissen op basis van de actuele cijfers. Wij verzorgen je complete administratie en belastingaangifte voor een vaste prijs per maand!

Naast het verzorgen van uw administratie ondersteunt GoedOpOrde.nl u natuurlijk ook graag met het beantwoorden van uw financiële (ondernemers)vragen.

Onder het genot van iets te drinken (en een bitterbal) komen wij hierover graag met u in contact!

BitterBallenBorrel Goed op orde administratie belastingen advies

 

beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…BitterBallenBorrel beUnited Diner

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen. 

 

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aan melden kan dat via website of e-mail.

Parkeren is gratis bij Restaurant & Evenementenlocatie de Dyck

Organisatieteam

BitterBallenBorrel Het Groene Hart wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit Groene Hart.

Reinier Kempenaar
Pancras Pouw
Ton Lit
Jeanette Borger 
BitterBallenBorrel de Dyck restaurant evenementlocatie beUnited BitterBallenBorrel BitterBallenBorrel ITLast BitterBallenBorrel Just Video

Locatie

de Dyck
Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB, Woubrugge

Restaurant & Evenementenlocatie de Dyck…De juiste sfeer voor uw zakelijke bijeenkomst.

Met meerdere zalen en flexibele opstellingen is de Dyck de perfecte locatie voor uw seminar, vergadering, congres of andere zakelijke bijeenkomst.

We bieden diverse arrangementen voor grote en kleinere gezelschappen. Het bijzondere contrast tussen moderne faciliteiten en het authentieke boerenbedrijf vormt het decor voor uw bijeenkomst. Tijdens een korte pauze kunnen uw mensen nieuwe inspiratie opdoen op het erf met onze moestuin of langs het wandelpad tussen de akkers.

Op culinair gebied zijn er verschillende mogelijkheden. Boer Reinier Kempenaar en zijn chef-kok vertellen u graag over de verse producten die zij verwerken in uw diner, lunch, walking dinner of ander arrangement voor uw relaties.

BitterBallenBorrel de Dyck restaurant evenementlocatie

Kaart wordt geladen...