Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Groene Hart - de Dyck

Datum: donderdag 28 september 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Groen Hart (Stuur mij een e-mail)
Locatie: de Dyck, Woudsedijk-Zuid 43, 2481 NB Woubrugge

Fotografie                       Korsjan Punt Dutchconcepts – Alphen a/d Rijn

 

BitterBallenBorrel GroeneHart

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.” , het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Groene Hart Pancras Pouw

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
“Zakelijk Uitblinken” – Anita Meeuwsen
– Verloting “Het Bedrijf”
– Presentatie “Het Bedrijf” Pica Carcleaning & Detailing

20.00 uur Afsluiting
20.15 uur start beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

“Zakelijk Uitblinken” 

 Ben jij bereid om alles te doen wat nodig is om te creëren wat je wilt?

Zakelijk Uitblinken’ staat geheel in het teken van excelleren. Excelleren met je bedrijf en excelleren in je persoonlijke leven. Laat je meenemen in deze verrassende lezing over datgene wat in de weg staat tussen jou en je succes.

Alvast een tipje van de sluier. Je hebt het volgende nodig:

  • Kennis
  • Vaardigheden
  • Succesvolle mindset

Kom tot de kern van waarom je staat waar je nu staat. Ontdek wat ervoor nodig is om daar te komen waar je wilt komen. Ga mogelijkheden zien die je tot nu toe nog niet zag.

Heb jij grootse dromen? Wil jij meer of ander resultaat met jouw bedrijf? Minder stress? Krachtige relaties? Goede balans tussen werk en privé? Kom dan naar deze interactieve lezing over het zijn wie je moet zijn, zodat je kunt doen wat nodig is om te krijgen wat je wilt.

Anita Meeuwsen is executive coach voor Vrouwen naar de Top en meester in het creëren van resultaat. Nieuwsgierig? Lees alvast meer over haar op haar website 

“Wanneer jij transformeert, transformeert de wereld om je heen mee”

 BitterBallenBorrel Meester in Reseultaat Anita Meeuwsen

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Groene Hart verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Groene Hart met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pica Carcleaning & Detailing

Leuk dat je mijn bedrijfspagina bezoekt, je zal vast op zoek zijn naar een oplossing voor jouw uitdaging. Of het nu een splinternieuwe auto of een occasion betreft. Het onderhoud van je bolide. Ga je dit zelf doen? Of win je informatie in om het met een gerust hart uit te kunnen besteden. Je geliefde auto beschermen met hoogwaardige coatings. Of je probleem nu met lak schade, vervuild interieur, kapot lelijk leer te maken heeft of die vervelende deukjes in je auto. Wellicht een bron van ergernis met al die krassen of krasjes in de lak die je tegenkomt tijdens het autowassen. Hij glimt niet meer zoals je gewend bent. Ik ga je enthousiast maken.

Zoek niet verder, je bent aan het juiste adres. Ik ontzorg je de schoonmaak en het onderhoud van je auto en heb klanten tot ver buiten de regio. Mijn klanten maken gebruik van een basis poetsbeurt tot uitgebreide professionele exclusieve high-end detailing. In een schone nette werkplaats wordt met grootste zorg, alsof het mijn eigen auto is, je auto behandeld met producten, passie, en vakmanschap die resultaat neerzetten. De auto weer netjes tot als nieuw! De kracht in deze is tevens een onderhoudsplan die je auto op langer termijn een meerwaarde biedt. Of het nu een basis poetsbeurt betreft of tot de meest uitgebreide detailing. Wel zo prettig en vertrouwd. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek.

 

BitterBallenBorrel Pico carcleaning en detailing

beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…BitterBallenBorrel beUnited Diner

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen. 

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via groenehart@bitterballenborrel.nl

– Parkeren is gratis bij Restaurant & Evenementenlocatie de Dyck

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Groene Hart bij Restaurant & Evenementenlocatie de Dyck wordt georganiseerd in samenwerking met:

Reinier Kempenaar
 Onno Boks
Ton Lit
Jeanette Borger 
BitterBallenBorrel de Dyck restaurant evenementlocatie  BitterBallenBorrel ONB Automatiseringsdiensten en netwerken Onno Boks BitterBallenBorrel ITLast BitterBallenBorrel Just Video

Locatie

de Dyck
Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB, Woubrugge

Restaurant & Evenementenlocatie de Dyck…De juiste sfeer voor uw zakelijke bijeenkomst.

Met meerdere zalen en flexibele opstellingen is de Dyck de perfecte locatie voor uw seminar, vergadering, congres of andere zakelijke bijeenkomst.

We bieden diverse arrangementen voor grote en kleinere gezelschappen. Het bijzondere contrast tussen moderne faciliteiten en het authentieke boerenbedrijf vormt het decor voor uw bijeenkomst. Tijdens een korte pauze kunnen uw mensen nieuwe inspiratie opdoen op het erf met onze moestuin of langs het wandelpad tussen de akkers.

Op culinair gebied zijn er verschillende mogelijkheden. Boer Reinier Kempenaar en zijn chef-kok vertellen u graag over de verse producten die zij verwerken in uw diner, lunch, walking dinner of ander arrangement voor uw relaties.

BitterBallenBorrel de Dyck restaurant evenementlocatie

Kaart wordt geladen...