Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Groene Hart - de Dyck

Datum: donderdag 26 oktober 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Groen Hart (Stuur mij een e-mail)
Locatie: de Dyck, Woudsedijk-Zuid 43, 2481 NB Woubrugge

Fotografie                       Korsjan Punt Dutchconcepts – Alphen a/d Rijn

BitterBallenBorrel GroeneHart

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.” , het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

 

Programma BitterBallenBorrel Groene Hart Pancras Pouw

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
– Chocolade Atelier le Chat
– Verloting “Het Bedrijf”

20.00 uur Afsluiting
20.15 uur start beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

 

Chocolade Atelier le Chat

Ik ben Wilbert de Greef, op 1 oktober 2015 ben ik gestart met mijn bedrijf het Chocolade Atelier le Chat. Le Chat staat voor de kat (Frans) en de eerste 2 letters van Chocolade en Atelier vormen ook Chat. Ik ben op dierendag jarig en gek op katten dus dan komt het allemaal bij elkaar.

Waarom chocolade? Mijn opa was banketbakker, en een oom kok, Ik volg mijn passie, het werken met chocolade. Het is een heerlijk product en de pure variant is zelfs gezond bij het eten van chocolade in kleine mate.

In chocolade zit cacao, behalve in witte chocolade, daarin zit alleen cacaoboter, suiker, melk, sojalechitine  en vanille . Cacao bevat enorm veel antioxidanten en is verantwoordelijk voor allerlei ‘feel good’ stofjes in je hersenen.

 

Ik maak logobonbons, gewone bonbons, eetbare visitekaartjes, tegeltjes met leuke teksten of Delftsblauwe afbeeldingen, schoenen en klompen in verschillende formaten en vormen. Fotolijstjes met eetbaar papier erin. Motoren en auto’s, vissen, hondjes en natuurlijk katten. Maar ook chocolades voor de feestdagen en andere gelegenheidsdagen waarop je iemand kan verrassen met een persoonlijk cadeau van chocolade. Ik geef workshops met chocolade, schilderen met cacaoboter en chocolade en bonbonproeverijen.

BitterBallenBorrel Chocolade atelier Le Chat Wilbert de greef

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Groene Hart verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Groene Hart met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…BitterBallenBorrel beUnited Diner

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen. 

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via groenehart@bitterballenborrel.nl

– Parkeren is gratis bij Restaurant & Evenementenlocatie de Dyck

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Groene Hart bij Restaurant & Evenementenlocatie de Dyck wordt georganiseerd in samenwerking met:

Reinier Kempenaar
 Onno Boks
Ton Lit
Jeanette Borger 
BitterBallenBorrel de Dyck restaurant evenementlocatie  BitterBallenBorrel ONB Automatiseringsdiensten en netwerken Onno Boks BitterBallenBorrel ITLast BitterBallenBorrel Just Video

Locatie

de Dyck
Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB, Woubrugge

Restaurant & Evenementenlocatie de Dyck…De juiste sfeer voor uw zakelijke bijeenkomst.

Met meerdere zalen en flexibele opstellingen is de Dyck de perfecte locatie voor uw seminar, vergadering, congres of andere zakelijke bijeenkomst.

We bieden diverse arrangementen voor grote en kleinere gezelschappen. Het bijzondere contrast tussen moderne faciliteiten en het authentieke boerenbedrijf vormt het decor voor uw bijeenkomst. Tijdens een korte pauze kunnen uw mensen nieuwe inspiratie opdoen op het erf met onze moestuin of langs het wandelpad tussen de akkers.

Op culinair gebied zijn er verschillende mogelijkheden. Boer Reinier Kempenaar en zijn chef-kok vertellen u graag over de verse producten die zij verwerken in uw diner, lunch, walking dinner of ander arrangement voor uw relaties.

BitterBallenBorrel de Dyck restaurant evenementlocatie

Kaart wordt geladen...