Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Groningen - beUnited in the Cloud

Datum: woensdag 24 juli 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: beUnited in the Cloud, via Zoom, op Internet

BitterBallenBorrel Groningen juli 2019

 

BitterBallenBorrel Groningen

BitterBallenBorrel Groningen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Bax Bier het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel Groningen.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Netwerken met ballen
18.00 uur lezing Life is a story, make yours a bestseller!

19.15 uur  Verloting “Pitch het Bedrijf”
19.20 uur Pitch Bouwkundig Bureau Juk
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen

 

Life is a story

make yours a bestseller!

Wil jij nieuwe kansen ontdekken en met zekerheid en zelfvertrouwen verder? Ben je klaar met twijfel en onzekerheid over jezelf, je werk, je onderneming? Ben je klaar met zoeken en wil jij vinden? Wil jij met een hernieuwde zekerheid en een moeiteloos vertrouwen nieuwe kansen oppakken? Wil je geen tijd meer verliezen maar NU een REUZENSTAP zetten? En ben jij bereid naar jezelf te kijken? Inzicht brengt je verder!

Samira Ahale

Mijn naam is Samira Ahale, onderneemster in Groningen. Ik inspireer en motiveer professionals om keuzes te maken, zodat ze verder kunnen. Ik werk (landelijk) als coach en trainer in veranderprocessen. Ik hou van een heldere en praktische aanpak zodat er concrete stappen worden gezet die leiden naar zekerheid, zelfvertrouwen en nieuwe kansen. Boss-coaching en –training staat voor Business Opportunity Session by Samira.

In mijn boek De Spirituele Allochtoon Eindelijk Vrij beschrijf ik de stappen die ik heb gezet om mijzelf vrij te maken en mijn droom te volgen en inspireer ik om nieuwe stappen te zetten, met moed en creativiteit. In oktober 2019 verschijnt mijn autobiografie De Spirituele Allochtoon & Het Kusjeshuis over mijn persoonlijke reis naar vrijheid.

 

BitterBallenBorrel Spirit and moves inzicht brengt je verder Samira Ahale

 

Verloting  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Groningen verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Groningen ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch; Bouwkundig Bureau Juk

Bouwkundig Bureau Juk b.v. is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van bouwkundig tekenwerk en het aanvragen van een omgevingsvergunning voor een uitbreiding van woningen of het bouwen van nieuwe woningen, de utiliteitsbouw, agrarische sector en overige bedrijfsgebouwen.

Ook de volledige voorbereiding van ontwerp tot de oplevering kunnen wij voor u verzorgen. Uiteraard zijn wij bereid om u hier volledig persoonlijk over te informeren. Een eerste consult hiervoor is altijd volledig kosteloos en geheel vrijblijvend.

BitterBallenBorrel Juk Bouwkundig bureau Livius Juk

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld, dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc.

Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

BitterBallenBorrel beunited diner natafelen bax bier groningen

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Groningen is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Groningen wordt georganiseerd in samenwerking met:

Sylvia ter Wal
Paul Heikens
AnneBart Bolt
Willem Everts
BitterBallenBorrel HR24 Groningen BitterBallenBorrel New Publishers Paul Heikens Groningen bitterballenborrel bax bier brouwerij proeflokaal groningen BitterBallenBorrel DIA licht geluid beeld willem everts

———————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

beUnited in the Cloud
via Zoom
, op Internet

beUnited BitterBallenBorrel heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. Het nuttige met het aangename verenigen door ondernemers  inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden.

beUnited in the Cloud

In deze roerige en onzekere tijd, is overleven en kansen zien, dat wat ons KB- en MKB-ondernemers verenigd! Bij BitterBallenBorrel stonden we voor de keuze of niets organiseren of op een andere manier een netwerkmoment creëren. Wij hebben voor het laatste gekozen en het aangegrepen als eens kans om, gedurende het moratorium (op basis van een pilot), netwerken bij BitterBallenBorrel virtueel te laten plaatsvinden, m.a.w. virtuele BitterBallenBorrel Stichtse Vecht, beUnited in the Cloud!

Altijd en overal waar vraag ontstaat, fysiek of beUnited in the Cloud.

beUnited BitterBallenBorrel

 

Kaart wordt geladen...