Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Groningen - Bax Bier

Datum: woensdag 04 september 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Bax Bier, Friesestraatweg 201 - 2a, 9743 AC Groningen

BitterBallenBorrel Groningen september 2019

BitterBallenBorrel Groningen

BitterBallenBorrel Groningen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Bax Bier het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel Groningen.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Disruption in the automotive world
19.15 uur  Verloting “Pitch het Bedrijf”
19.20 uur Pitch TechID Engineering BV
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen

 

Disruption in the automotive world

De totale disruptie van de autowereld, met deze uitspraak start Luc Oud zijn presentatie bij de BitterBallenBorrel

Met 1 miljard omzet in Nederland en recent nog  500 Tesla ‘s  model 3 op kenteken gezet in de regio Eindhoven, laat Tesla zien dat de transitie naar elektrisch rijden een serieuze zaak is.

Luc , ad interim werkzaam voor Mennekes en al 9 jaar bezig in de laadinfra, geeft een volledig inzicht in de situatie van vandaag en de nabije toekomst met betrekking tot de uitbreiding van het laadpalen netwerk in Nederland.

In zijn presentatie trekt Luc de parallel tussen Ford (ten tijde van de industriële revolutie) en Tesla.

BitterBallenBorrel Mennekes Luc oud

 

 

Verloting  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Groningen verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Groningen ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch TechID Engineering BV

TechID Engineering BV levert technische oplossingen voor identificatie en detectie van personen binnen organisaties.

Doormiddel van camerabewaking, toegangscontrole, video-intercomsystemen en bezoekersregistratiesystemen biedt TechID Engineering BV oplossingen om de persoonsstromen van medewerkers en bezoekers binnen uw organisatie te volgen en te sturen.

Ook ongewenst gedrag kan worden gedetecteerd en geregistreerd zodat maatregelen om herhaling tegen te gaan kunnen worden genomen. Daarnaast omvat het leveringspakket ook de productie van ID-cards en alle accessoires daarvoor zoals badgeclips, badgehouders, key-cords en badgereels.

BitterBallenBorrel Tech ID engineerig bv Jan Giezen

 

 

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld, dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc.

Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

BitterBallenBorrel beunited diner natafelen bax bier groningen

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Groningen is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Groningen wordt georganiseerd in samenwerking met:

Sylvia ter Wal
Paul Heikens
AnneBart Bolt
Willem Everts
Feikje Kenter
BitterBallenBorrel HR24 Groningen BitterBallenBorrel New Publishers Paul Heikens Groningen bitterballenborrel bax bier brouwerij proeflokaal groningen BitterBallenBorrel DIA licht geluid beeld willem everts BitterBallenBorrel De Kracht Centrale Hoogkerk Feikje Kenter Terpstra

———————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Bax Bier
Friesestraatweg 201 - 2a
9743 AC , Groningen

Bax Bier is een jonge bierbrouwerij met proeflokaal en terras aan het water in de stad Groningen. Op 17 september 2016 werd de brouwerij geopend.

Zij maken unieke speciaalbieren door invloeden van bierstijlen van over de hele wereld te combineren.

Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het geven van workshops bierbrouwen en geven zij proeverijen bier en spijs combinaties.

Bax Bier is met haar proeflokaal en terras aan het water, ideaal voor bedrijfsuitjes.

bitterballenborrel bax bier brouwerij proeflokaal groningen

Kaart wordt geladen...