Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Groningen - Bax Bier

Datum: woensdag 25 september 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Bax Bier, Friesestraatweg 201 - 2a, 9743 AC Groningen

BitterBallenBorrel Groningen inspireren en verbinden

BitterBallenBorrel Groningen

BitterBallenBorrel Groningen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Bax Bier het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel Groningen.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur Inspireren en Verbinden
19.15 uur  Verloting “Pitch het Bedrijf”
19.20 uur Pitch Zorggroep Perspectief
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen

 

 

Inspireren en Verbinden

Wat gisteren nog ondenkbaar leek is de realiteit van morgen. Ondernemingen opereren in een dynamische omgeving waar business modellen steeds sneller veranderen en worstelen met de vraag hoe ze continu kunnen anticiperen op deze marktdynamiek.

Een proactieve netwerk organisatie/vereniging die samenwerking, kennisuitwisseling belangenbehartiging tussen bedrijven, ondernemersverenigingen en overheden bevordert is daarbij van doorslaggevend belang.

Het is de missie van beUnited cooperatie U.A. om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, Pancras Pouw, founder en CEO van beUnited cooperatie U.A., zal kort stil staan bij wat beUnited doet, op welke manier het is georganiseerd en wat je er als KB en MKB aan kunt hebben.

BitterBallenBorrel Pancras Pouw voorzitter beUnited cooperatie ua

 

 

Verloting  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Groningen verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Groningen ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch Zorggroep Perspectief

Zorggroep Perspectief is in 2012 gestart als kleinschalige zorgaanbieder in Assen. In 2018 zijn wij verhuisd naar een landgoed in Eelde waar drie van onze locaties zijn gevestigd. Dit heeft ons de mogelijkheid geboden om 24-uurs zorg te bieden. Ook in Assen hebben we een locatie waar we beschermd wonen bieden.

Zorggroep Perspectief richt zich op mensen met een psychiatrische problematiek, al dan niet in combinatie met een verstandelijke beperking en/of verslaving. We bieden cliënten deskundige hulpverlening en begeleiding zodat ze komen tot een grotere mate van zelfstandigheid, maatschappelijke zelfredzaamheid en individuele onafhankelijkheid.

Zorggroep Perspectief biedt beschermd wonen, 24-uurs zorg, ambulante begeleiding en dagbesteding

Thuisbasis Veteranen is ook een onderdeel van Zorggroep Perspectief. Thuisbasis Veteranen levert beschermd wonen voor veteranen (en andere geüniformeerden) met PTSS die door hun opgelopen problematiek niet meer zelfstandig kunnen functioneren in het dagelijkse leven. Naast beschermd wonen biedt Thuisbasis Veteranen ook de mogelijkheid om ambulante begeleiding te ontvangen. Tevens is er een crisiskamer en een plek voor de Bed, Bad en Brood regeling.

BitterBallenBorrel Zorggroep perspectief thuisbasis veteranen Mirjam Marnelle den Boggende

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Groningen is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Groningen wordt georganiseerd in samenwerking met:

Sylvia ter Wal
Paul Heikens
AnneBart Bolt
Willem Everts
Feikje Kenter
BitterBallenBorrel HR24 Groningen BitterBallenBorrel New Publishers Paul Heikens Groningen bitterballenborrel bax bier brouwerij proeflokaal groningen BitterBallenBorrel DIA licht geluid beeld willem everts BitterBallenBorrel De Kracht Centrale Hoogkerk Feikje Kenter Terpstra

———————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Bax Bier
Friesestraatweg 201 - 2a
9743 AC , Groningen

Bax Bier is een jonge bierbrouwerij met proeflokaal en terras aan het water in de stad Groningen. Op 17 september 2016 werd de brouwerij geopend.

Zij maken unieke speciaalbieren door invloeden van bierstijlen van over de hele wereld te combineren.

Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het geven van workshops bierbrouwen en geven zij proeverijen bier en spijs combinaties.

Bax Bier is met haar proeflokaal en terras aan het water, ideaal voor bedrijfsuitjes.

bitterballenborrel bax bier brouwerij proeflokaal groningen

Kaart wordt geladen...