Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Groningen - beUnited in the Cloud

Datum: woensdag 23 oktober 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: beUnited in the Cloud, via Zoom, op Internet

BitterBallenBorrel Groningen duurzaam ondernemen de snackbar van de toekomst

BitterBallenBorrel Groningen

BitterBallenBorrel Groningen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Bax Bier het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel Groningen.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMAbitterballenborrel bax bier brouwerij proeflokaal groningen

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur lezing Snackbar van de Toekomst
19.15 uur  Verloting “Pitch het Bedrijf”
19.20 uur Pitch Quality ICT
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen

 

Snackbar van de Toekomst

Ontdekken, experimenteren en van elkaar leren.

Wat doet de Snackbar van de Toekomst? Ontdekken, experimenteren en van elkaar leren. Dat is in de kern wat u van de Snackbar van de Toekomst mag verwachten. Samen proberen we de snackwereld duurzaam te verbeteren en toekomstbestendig te maken. We willen laten zien dat het anders kan en vooral anders moet. Hoe?

Door elkaar te inspireren om nieuwe producten, processen en diensten te ontwikkelen. Door consumenten er kennis mee te laten maken en meningen en ervaringen te peilen. Maar ook door het bieden van advies en ondersteuning bij de daadwerkelijke realisatie in de dagelijkse praktijk.

Sociaal Onderneming

Sociaal Onderneming Snackbar van de Toekomst is opgericht vanuit de Voedselketen Tafel Stad en Ommeland. Marco Agema is daarvan 1 van de initiatiefnemers die probeert in de 3 Noordelijke Provincies meer biodiversiteit en werkgelegenheid te creëren door heerlijke snacks te ontwikkelen en daarbij via presentaties en coaching programma’s organisaties te bewegen duurzamer te ondernemen.

BitterBallenBorrel Snackbar van de toekomst Marco Agema

 

Verloting  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Groningen verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Groningen ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch Quality ICT

Quality ICT is een IT dienstverlener uit Emmen en Groningen, met de focus op cyber security.

Henk Bloemsma zal in zijn pitch kort ingaan op de diensten die Quality ICT aanbiedt zoals Secure networks, Security quickscan, Awareness | scam | phishing training, Pentesting, Business continuïteit oplossingen en  AVG consultancy

En ….wat ondernemers er aan zouden kunnen hebben.

BitterBallenBorrel quality ICT Henk Bloemsma

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Groningen is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Groningen bij Bax Bier wordt georganiseerd in samenwerking met:

Sylvia ter Wal
Josje Hamel
Henk de Graaf
Willem Everts
Feikje Kenter
BitterBallenBorrel HR24 Groningen BitterBallenBorrel Hamelhuis Groningen Josje Hamel BitterBallenBorrel IDEA 2 Henk de Graaf BitterBallenBorrel DIA licht geluid beeld willem everts BitterBallenBorrel De Kracht Centrale Hoogkerk Feikje Kenter Terpstra

———————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

beUnited in the Cloud
via Zoom
, op Internet

beUnited BitterBallenBorrel heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. Het nuttige met het aangename verenigen door ondernemers  inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden.

beUnited in the Cloud

In deze roerige en onzekere tijd, is overleven en kansen zien, dat wat ons KB- en MKB-ondernemers verenigd! Bij BitterBallenBorrel stonden we voor de keuze of niets organiseren of op een andere manier een netwerkmoment creëren. Wij hebben voor het laatste gekozen en het aangegrepen als eens kans om, gedurende het moratorium (op basis van een pilot), netwerken bij BitterBallenBorrel virtueel te laten plaatsvinden, m.a.w. virtuele BitterBallenBorrel Stichtse Vecht, beUnited in the Cloud!

Altijd en overal waar vraag ontstaat, fysiek of beUnited in the Cloud.

beUnited BitterBallenBorrel

 

Kaart wordt geladen...