Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Groningen - Bax Bier

Datum: woensdag 27 november 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Bax Bier, Friesestraatweg 201 - 2a, 9743 AC Groningen

BitterBallenBorrel Bax Bier  Groningen

BitterBallenBorrel Groningen

BitterBallenBorrel Groningen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Bax Bier het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel Groningen.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur lezing
19.15 uur  Verloting “Pitch het Bedrijf”
19.20 uur Pitch 
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen

Lezing

Verloting  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Groningen verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Groningen ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Groningen is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Groningen bij Bax Bier wordt georganiseerd in samenwerking met:

Sylvia ter Wal
Josje Hamel
Henk de Graaf
Willem Everts
Feikje Kenter
BitterBallenBorrel HR24 Groningen BitterBallenBorrel Hamelhuis Groningen Josje Hamel BitterBallenBorrel IDEA 2 Henk de Graaf BitterBallenBorrel DIA licht geluid beeld willem everts BitterBallenBorrel De Kracht Centrale Hoogkerk Feikje Kenter Terpstra

———————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Bax Bier
Friesestraatweg 201 - 2a
9743 AC , Groningen

Bax Bier is een jonge bierbrouwerij met proeflokaal en terras aan het water in de stad Groningen. Op 17 september 2016 werd de brouwerij geopend.

Zij maken unieke speciaalbieren door invloeden van bierstijlen van over de hele wereld te combineren.

Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het geven van workshops bierbrouwen en geven zij proeverijen bier en spijs combinaties.

Bax Bier is met haar proeflokaal en terras aan het water, ideaal voor bedrijfsuitjes.

bitterballenborrel bax bier brouwerij proeflokaal groningen

Kaart wordt geladen...