Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Groningen - beUnited in the Cloud

Datum: woensdag 27 november 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur mij een e-mail)
Locatie: beUnited in the Cloud, via Zoom, op Internet

BitterBallenBorrel Groningen Groei gezond vanuit organisatie DNA

BitterBallenBorrel Groningen

BitterBallenBorrel Groningen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Bax Bier het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel Groningen.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

PROGRAMMAbeUnited MemberCard

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur lezing Groei gezond vanuit organisatie DNA
19.15 uur  Verloting “Pitch het Bedrijf”
19.20 uur Pitch Johann van der Geest | Grafisch ontwerper 
2
0.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen

 

Groei gezond vanuit organisatie DNA

De Gazellen awards voor snelst groeiende bedrijven zijn een begrip. Maar met snelle groeicijfers komt vaak het “DNA”, de sterke eigenschappen van een organisatie, zwaar onder druk te staan.

Alexander Pronk van Stratego Development geeft tijdens de presentatie ondernemers mee wat organisatie DNA is, hoe je als organisatie bewust rekening kan houden met de verandering van je organisatie DNA en wat je hier als ondernemer aan hebt.

De presentatie is vormgegeven met praktijkvoorbeelden uit zowel twee eigen ondernemingen als het werk als scale-up pro. Interesse in groei van mensen en organisatie naast omzet? Meld je dan aan bij de BitterBallenBorrel in Groningen

BitterBallenBorrel  Stratego Development 1421 Consulting Group Alexander Pronk

 

Verloting  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Groningen verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Groningen ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch; Johann van der Geest

Grafisch ontwerper

Johann van der Geest | Grafisch ontwerper is een klein maar flexibel ontwerpbureau waarbij de kracht ligt in het bedenken van functionele communicatiemiddelen en de uitvoering daarvan. Helder, fris en met een scherp oog voor detail.

BitterBallenBorrel Johann van der geest Grafisch ontwerper

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Groningen is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Groningen bij Bax Bier wordt georganiseerd in samenwerking met:

Sylvia ter Wal
Henk de Graaf
Willem Everts
Feikje Kenter
BitterBallenBorrel HR24 Groningen BitterBallenBorrel IDEA 2 Henk de Graaf BitterBallenBorrel DIA licht geluid beeld willem everts BitterBallenBorrel De Kracht Centrale Hoogkerk Feikje Kenter Terpstra

———————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited Netwerk heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

beUnited in the Cloud
via Zoom
, op Internet

beUnited BitterBallenBorrel heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. Het nuttige met het aangename verenigen door ondernemers  inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden.

beUnited in the Cloud

In deze roerige en onzekere tijd, is overleven en kansen zien, dat wat ons KB- en MKB-ondernemers verenigd! Bij BitterBallenBorrel stonden we voor de keuze of niets organiseren of op een andere manier een netwerkmoment creëren. Wij hebben voor het laatste gekozen en het aangegrepen als eens kans om, gedurende het moratorium (op basis van een pilot), netwerken bij BitterBallenBorrel virtueel te laten plaatsvinden, m.a.w. virtuele BitterBallenBorrel Stichtse Vecht, beUnited in the Cloud!

Altijd en overal waar vraag ontstaat, fysiek of beUnited in the Cloud.

beUnited BitterBallenBorrel

 

Kaart wordt geladen...