Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Land van Cuijk - Oele Tôn’s Gasterij

Datum: donderdag 21 september 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Gerard Groeneveld (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Oele Tôn’s Gasterij, Dorpsstraat 2, 5846 AA Ledeacker-Sint Anthonis

BitterBallenBorrel Land van Cuijk

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Oele Tôn’s Gasterij het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 


ProgramBitterBallenBorrel Land van Cuijk

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
Maasvallei Expo
– Verloting “Het Bedrijf”
– “Het Bedrijf” VDBogaert – employee experience

20.00 uur Afsluiting
20:15 beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

Maasvallei Expo

Op dinsdag 31 oktober 2017, woensdag 1 november 2017 én donderdag 2 november 2017 staat de Evenementenhal Venray drie dagen lang in het teken van de Maasvallei Expo.

Bedrijven, ondernemers, overheden, instanties, verenigingen en instellingen die langs de 950 kilometer lange rivier de maas gevestigd zijn, presenteren deze dagen hun organisatie aan een breed en veelzijdig publiek.

De Maasvallei Expo is buitengewoon interessant voor alle mensen die wonen, leven, werken en ondernemen in de Maasvallei.

 

 BitterBallenBorrel Maasvallei expo Michel Hovenkamp

 

Verloting  “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Land van Cuijk verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Land van Cuijk met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

VDBogaert – employee experience

Employee experience gaat over het stimuleren van je medewerkers om enthousiaste ambassadeurs voor jouw organisatie te worden.

De focus op medewerkers zorgt ervoor dat zij beter zullen zorgen voor jouw klanten. Je klanten waarderen dit, verbinden zich aan jouw organisatie en zullen op hun beurt ook weer ambassadeurs worden.

Acquisitie en recruitment worden een peulenschil als je werkt aan employee experience. Op 21/9 vertel ik je er meer over. Aangezien je als ZZP’er je belangrijkste medewerker bent, zorg ik er voor dat het ook voor jou interessant is om er bij te zijn.

BitterBallenBorrel VDB Rosanita van den Bogaert

 

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner. Het informele karakter maakt het ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

Parkeren

Parkeren is gratis.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Land van Cuijk wordt georganiseerd in samenwerking met:

Michel Hovenkamp Mari Jordans Gerard Groeneveld  
BitterBallenBorrel Maasvalei net Michel Hovenkamp BitterBallenBorrel JK automatisering BitterBallenBorrel Oele Ton's gasterij

Locatie

Oele Tôn’s Gasterij
Dorpsstraat 2
5846 AA, Ledeacker-Sint Anthonis

Oele Tôn’s Gasterij in Ledeacker heeft stijlvolle ruimtes ter beschikking voor alles wat u wenst.

Voor vergaderingen bent u op onze locatie aan het juiste adres. In Ledeacker aan de rand van Boxmeer.

Uniek gelegen in zuid Nederland midden in het Land van Cuyk. Vlakbij Boxmeer en de A73, zeer goed bereikbaar vanuit alle richtingen. Treinstation Boxmeer is op steenworp afstand en onze private taxi service behoort tot de mogelijkheden!

Bestaat uw vergadergezelschap uit minder dan 10 personen? Neem dan even contact met ons op voor een offerte op maat!

BitterBallenBorrel Oele Ton's gasterij

Kaart wordt geladen...