Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Land van Cuijk - Oele Tôn’s Gasterij

Datum: donderdag 19 oktober 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Gerard Groeneveld (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Oele Tôn’s Gasterij, Dorpsstraat 2, 5846 AA Ledeacker-Sint Anthonis

BitterBallenBorrel Land van Cuijk

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Oele Tôn’s Gasterij het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 


PROGRAMMA

BitterBallenBorrel Land van Cuijk

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
17.45 uur Bee Foundation
19.30 uur Verloting “Het Bedrijf” + Presentatie Start Jouw Avontuur!
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Start natafelen – beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

Bee Foundation

‘Meer voedsel voor bijen, hommels en vlinders met Bee Miles van Bee Foundation’… Zet een bij op een bloem en geef haar te eten.Word je er blij van als bijen, hommels en vlinders voldoende kunnen eten?

En word je er blij van dat ze daardoor ook voor jouw eten kunnen zorgen?Voor 25 euro heb je al 5 vierkante meter bijenoase. Op die strook zaait Bee Foundation dan namens jou sterke planten in met een hoge voedingswaarde. Ook investeer je in professioneel beheer, zodat een gezond leefgebied ontstaat.

Dat is hoognodig nu 90 procent van agrarisch Nederland voor bijen niet meer geschikt is om te leven. En dat terwijl bijen, hommels en vlinders verantwoordelijk zijn voor 75 procent van ons voedsel.

Wat is er mooier dan de verloren meters terug te winnen? Terwijl je weet dat door een groeiende samenwerking van mensen en bedrijven overal langs het spoor, de weg of het water voedzame bijenweides, bijenbomen en bijendaken verschijnen.

Onze klanten zijn onder meer: Radboud UMC, DutchSpirit, Geobuzz, Stoomtram Hoorn Medemblik, Gemeente Zwijndrecht, Landschapsbeheer Gelderland, Springtij Forum, Triodos Bank, Nicolaas Pierson Foundation, Melvita Honing, De Traay, Stichting Phusis, SBB, IVN.

In 2016 stonden we in de picuture in Happinez, Vrij Nederland, De Correspondent, Trouw en AD.

BitterBallenBorrel Bee Foundation Sonne Coppijn

 

 

Verloting  “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Land van Cuijk verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Land van Cuijk met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Start Jouw Avontuur!

Onze wereld verandert in hoog tempo en alles bevindt zich in een voortdurende staat van overgang. Om tegemoet te komen aan de eisen van deze tijd moet je wel flexibel zijn. Het vergt ondernemerszin op alle levensgebieden.

Wij van GEMONDER leren je om over jouw loopbaan of bedrijf na te denken als een ondernemer in de chaos van deze tijd. Jij bent je eigen start-up. Start Jouw Avontuur! Gebruik je tijd, je talent en de kracht van je netwerk. Leer iets van waarde; leer er geld mee verdienen; leer anderen te doen wat jij doet en als deze mensen geld gaan verdienen, mag jij daar zelf ook beter van worden.

Jouw succes is mijn succes. Gemeenschappelijk ondernemen begint bij jou; alleen eindig je samen. Het gaat over de mensen die je in je dagelijks leven ontmoet en de toekomt die je samen creëert. Heb jij de droom? Dan hebben wij de strategie! Heb jij M-O-E-D?

BitterBallenBorrel GEMONDER samen succesvol Peter de Boer Mooren

 

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner. Het informele karakter maakt het ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

Parkeren

Parkeren is gratis.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Land van Cuijk wordt georganiseerd in samenwerking met:

Michel Hovenkamp Mari Jordans Gerard Groeneveld  
BitterBallenBorrel Maasvalei net Michel Hovenkamp BitterBallenBorrel JK automatisering BitterBallenBorrel Oele Ton's gasterij

Locatie

Oele Tôn’s Gasterij
Dorpsstraat 2
5846 AA, Ledeacker-Sint Anthonis

Oele Tôn’s Gasterij in Ledeacker heeft stijlvolle ruimtes ter beschikking voor alles wat u wenst.

Voor vergaderingen bent u op onze locatie aan het juiste adres. In Ledeacker aan de rand van Boxmeer.

Uniek gelegen in zuid Nederland midden in het Land van Cuyk. Vlakbij Boxmeer en de A73, zeer goed bereikbaar vanuit alle richtingen. Treinstation Boxmeer is op steenworp afstand en onze private taxi service behoort tot de mogelijkheden!

Bestaat uw vergadergezelschap uit minder dan 10 personen? Neem dan even contact met ons op voor een offerte op maat!

BitterBallenBorrel Oele Ton's gasterij

Kaart wordt geladen...