Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Land van Cuijk - VAN DER VALK Hotel Cuijk – Nijmegen

Datum: dinsdag 20 maart 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team Land van Cuijk (Stuur mij een e-mail)
Locatie: VAN DER VALK Hotel Cuijk – Nijmegen, Raamweg 10, 5431 NH Cuijk

BitterBallenBorrel Land van Cuijk

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Land van Cuijk

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur De wereld van online marketing
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur CARRY’S COFFEE
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Start natafelen mer beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

De wereld van online marketing

Onderzoek heeft aangetoond dat bedrijven die actief online aanwezig zijn, beter renderen dan anderen. Online marketing is eigenlijk een must.

Toch zijn er veel ondernemers die aangeven dat ze door de bomen het bos niet meer zien, vanwege de enorme hoeveelheid aan tools en social media kanalen. Hoe kunnen we internet marketing nu op een strategische manier inzetten, waarbij we de gewenste doelen behalen, zonder daarbij tegen enorme kosten aan te lopen?

Laat u meenemen in de wereld van online marketing, die dichter bij uw huidige manier van werken kan liggen dan u denkt”.

BitterBallenBorrel Delfin connector

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

CARRY’S COFFEE?

‘De lekkerste koffie op uw eigen locatie ‘

Mijn naam is Dennis Bonneveld. Ik zal hier iets vertellen over mijzelf, hoe Carry’s Coffee is ontstaan en wat mijn persoonlijke missie is als barista.

De passie voor koffie is enkele jaren geleden ontstaan na het bezoek aan ‘The Amsterdam Coffee Festival’, waar een wereld voor me openging. Koffie is fantastisch: Het is heerlijk, divers en op elk moment van de dag kan het gedronken worden.

Het is, als barista, daarom mijn missie om de koffiekwaliteit en daarmee de koffiebeleving naar een hoger plan te tillen.

Laat mij je meenemen in de inspirerende wereld die koffie heet.

BitterBallenBorrel Carry s Coffee Dennis Bonneveld

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

Menukeuze

– Javaanse Kipsaté met satésaus, frietjes, cassave chips en krokante ui                  €  9,75
– Schnitzel met stroganoffsaus, frietjes, warme groente                                            € 16,00

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via landvancuijk@bitterballenborrel.nl

 

“Koude Acquisitie,

ik krijg het er Spaans benauwd van.”

Heb je dinsdagmiddag wat extra tijd? Schrijf je dan in voor de workshop “Koude Acquisitie, ik krijg het er Spaans benauwd van.” 3sense organiseert ism Adecco deze praktische workshop, speciaal om ondernemers van hun koudwatervrees af te helpen. Ondernemers, die het lastig vinden om de telefoon te pakken en / of bij netwerkbijeenkomsten op vreemden af te stappen. We geven concrete handvatten en praktische tips en zetten de deelnemers meteen aan het werk.

En omdat je aansluitend naar BitterBallenBorrel gaat, breng je het geleerde natuurlijk meteen in de praktijk! Dinsdag 20 maart van 16.00 tot ca. 17.30 bij Hotel Cuijk. De kosten zijn € 68,00 exclusief BTW. Aanmelden via: info@3sense.nl

BitterBallenBorrel 3sense Angelique Driessens

 

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

itterBallenBorrel Land van Cuijk wordt georganiseerd in samenwerking met:

Kristel Timmer
BitterBallenBorrel VAN DER VALK Hotel Cuijk - Nijmegen
Mari Jordans
BitterBallenBorrel JK automatisering
Michel Hovenkamp
BitterBallenBorrel Maasvalei net Michel Hovenkamp
Angelique Driessens
BitterBallenBorrel 3sense Angelique Driessens 3

Locatie

VAN DER VALK Hotel Cuijk – Nijmegen
Raamweg 10
5431 NH, Cuijk

Hotel Cuijk- Nijmegen beschikt over 13 multifunctionele zalen voor zowel bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen, congressen als feesten en diners, voor bijeenkomsten van 1 tot 500 personen.

Waarom hotel Cuijk- Nijmegen  ?

Hotel Cuijk- Nijmegen is de ideale locatie voor vergaderingen, congressen, meerdaagse bijeenkomsten, diners en andere feestelijke momenten met  Brabantse gastvrijheid  in een  natuurrijke omgeving.

– Zalen overzicht
– Vergaderen
– Zakelijke Evenementen
– Feesten & Borrels

BitterBallenBorrel VAN DER VALK Hotel Cuijk - Nijmegen

 

Kaart wordt geladen...