Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Land van Cuijk - VAN DER VALK Hotel Cuijk – Nijmegen

Datum: dinsdag 19 juni 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team Land van Cuijk (Stuur mij een e-mail)
Locatie: VAN DER VALK Hotel Cuijk – Nijmegen, Raamweg 10, 5431 NH Cuijk

BitterBallenBorrel Land van Cuijk

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Land van Cuijk

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur Optimale website conversie
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur KasSol
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Natafelen tijden beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Optimale website conversie

Veel websites strelen meer het ego van de maker of eigenaar dan dat ze gericht zijn op de persoon waar het werkelijk om gaat… de bezoeker.

Iedere bezoeker van een website heeft een doel en wil dit doel zo snel mogelijk bereiken.

Wij zetten onze expertise en ervaring in om te METEN wat werkt en dat zorgt ervoor dat jouw bezoeker de beste ervaring krijgt.

Namelijk de ervaring van het bereiken wat hij of zij zoekt.

 

BitterBallenBorrel conversie website ingrid van meijeren

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

KasSol

KasSol staat voor Kasteleijn Solutions. Het is een eenmanszaak met een vrij eenvoudige doelstelling: zo veel, maar vooral zo goed, mogelijke oplossingen bedenken en uitwerken tot een realiseerbaar niveau. De oplossingen kunnen voor alle soorten van problemen. Omdat ik vanuit de bouw- en civiele techniek ben doorgegroeid naar de ICT, in de jaren ’90, tijdens de opmars van ICT, liggen de meeste oplossingen in dit vakgebied.

Mijn visie hierin klinkt vrij eenvoudig maar is nog lang geen gemeengoed: De tijd dat de mens moest leren hoe een (computer-) systeem dacht ligt acht ons, we moeten de systemen leren hoe de mensen denken. Hierin is nog een lange weg te gaan. Qua uitvoering zijn er twee hoofdtaken:

1.        Freelance opdrachten voor organisaties met een bekend probleem dat men opgelost wil hebben. Denk hierbij aan functies zoals ‘Functioneel ontwerper’, ‘Business Analist’, ‘Product Owner’, ‘Technisch manager’, enz.

2.        No-budget opdrachten op eigen initiatief. De dingen die ik zoal tegenkom, in werk of privé, zetten me regelmatig aan het denken. Vanuit deze gedachten initieer ik projecten waarin ik alleen eigen tijd in stop. Als het idee een werkbare verbetering is ga ik op zoek naar partners voor eventuele vervolgstappen. Op dit moment onderzoek ik een systeem dat zowel industriële geometrieën, als BIM-modellen, als GIS-modellen kan bevatten alsof het één geheel is. Dus Nederland met Nijmegen met het Goffert stadion inclusief de bevestiging moertjes van de kuipstoeltjes.

Om aan te tonen wat ik voor jullie kan doen heb ik een 24-uur-service. Als je een openstaand probleem voorlegt geef ik je een oplossing(srichting) binnen 24 uur. Hier zijn geen kosten aan verbonden en voor mij staat het gelijk aan wat voor een ander een kruiswoordpuzzel is. Wat we er daarna mee gaan doen bespreken we later. Dus daag me maar uit!

BitterBallenBorrel KasSol Marcel Kasteleijn

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via landvancuijk@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Land van Cuijk wordt georganiseerd in samenwerking met:

Kristel Timmer
BitterBallenBorrel VAN DER VALK Hotel Cuijk - Nijmegen
Mari JordansBitterBallenBorrel JK automatisering
Michel Hovenkamp
BitterBallenBorrel Maasvalei net Michel Hovenkamp
Angelique Driessens
BitterBallenBorrel 3sense Angelique Driessens 3

Locatie

VAN DER VALK Hotel Cuijk – Nijmegen
Raamweg 10
5431 NH, Cuijk

Hotel Cuijk- Nijmegen beschikt over 13 multifunctionele zalen voor zowel bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen, congressen als feesten en diners, voor bijeenkomsten van 1 tot 500 personen.

Waarom hotel Cuijk- Nijmegen  ?

Hotel Cuijk- Nijmegen is de ideale locatie voor vergaderingen, congressen, meerdaagse bijeenkomsten, diners en andere feestelijke momenten met  Brabantse gastvrijheid  in een  natuurrijke omgeving.

– Zalen overzicht
– Vergaderen
– Zakelijke Evenementen
– Feesten & Borrels

BitterBallenBorrel VAN DER VALK Hotel Cuijk - Nijmegen

 

Kaart wordt geladen...